Rangschikking van de beste vrienden van Kim Kardashian op basis van nettowaarde

Inhoudsopgave:

Rangschikking van de beste vrienden van Kim Kardashian op basis van nettowaarde
Rangschikking van de beste vrienden van Kim Kardashian op basis van nettowaarde
Anonim

Iedereen die fan is van Kim Kardashian weet zeker dat de reality-tv-ster een zeer mooie en beroemde vriendenkring heeft. Het vermogen van Kim is tenslotte $ 900 miljoen, dus waarom zou ze omgaan met iemand die haar tijd niet waard is? Deze lijst rangschikt de vrienden van de reality-tv-ster op basis van hun vermogen en zonder al te veel te bederven - het is veilig om te zeggen dat geen van hen zo rijk is als Kim K.

Kim was echter bevriend met een aantal van deze beroemdheden voordat haar vermogen omhoogschoot, dus ze kan erop vertrouwen dat de meesten van hen er niet zijn voor haar geld. Blijf scrollen om erachter te komen welke plekken beroemdheden zoals Paris Hilton, Scott Disick en Jennifer Lopez hebben ingenomen!

10 Jonathan Cheban - Netto waarde $ 5 miljoen

Op de tiende plaats van Kim's vrienden begint de lijst met de zelfverklaarde Foodgod - Jonathan Cheban. Iedereen die Keeping Up With The Kardashians of Kim volgt op sociale media, is zeker bekend met Jonathan en volgens Celebrity Net Worth wordt hij geschat op ongeveer $ 5 miljoen.

Jonathan is niet alleen verschenen in Keeping Up With The Kardashians, maar ook in een aantal van zijn spin-offs zoals Kourtney And Kim Take Miami en Kourtney And Kim Take New York!

9 La La Anthony - Netto waarde $9 miljoen

De volgende op de lijst met vrienden van Kim Kardashian, gerangschikt op hun vermogen, is tv-persoonlijkheid La La Anthony. Kim K en La La Anthony zijn al meer dan tien jaar vrienden en het lijkt alsof hun vriendschap verder gaat dan alleen samen naar chique Hollywood-feestjes gaan.

De twee moeders hebben zeker op een ander niveau uitgebeend en ze houden zoveel van elkaars gezelschap dat ze zelfs samen op vakantie gaan. Volgens Celebrity Net Worth heeft La La Anthony naar schatting een nettowaarde van ongeveer $ 9 miljoen.

8 Larsa Pippen - Netto waarde $10 miljoen

Nummer acht op de lijst gaat naar reality-tv-ster Larsa Pippen die velen misschien kennen van The Real Housewives of Miami. Volgens Celebrity Net Worth wordt Larsa Pippen geschat op een vermogen van ongeveer $ 10 miljoen en door de jaren heen zijn Kim en Larsa vaak samen gezien.

Het lijkt erop dat de twee reality-tv-sterren veel gemeen hebben en wanneer fans ze samen zien, zien ze er altijd uit alsof ze de tijd van hun leven hebben!

7 Kimberly Stewart - Netto waarde $10 miljoen

Een andere vriend van Kim Kardashian die - volgens Celebrity Net Worth - een nettowaarde van $ 10 miljoen heeft, is de socialite Kimberly Stewart. Kimberly, die samen met Larsa Pippen op deze lijst staat, is ook de vriend van Kim Kardashian sinds het begin van Kims roem in de jaren 2000.

Fans van een van de twee dames zullen zich herinneren dat Kimberly in 2013 een prachtige, op de jaren 60 geïnspireerde bloemenjurk wiegde voor Kim Kardashian's babyshower voor haar dochter North West.

6 Nicole Richie - Netto waarde $10 miljoen

Nummer zes op de lijst gaat naar nog een andere beroemdheid die technisch gezien verbonden is met Larsa Pippen en Kimberly Stewart. Volgens Celebrity Net Worth heeft reality-tv-ster Nicole Richie ook naar schatting een nettowaarde van $ 10 miljoen.

Kim kent Nicole Richie al heel lang als Nicole in The Simple Life - een reality-tv-serie uit de jaren 2000 waaraan Kim's andere BFF Paris Hilton meedeed. In de loop der jaren hebben Kim's en Nicole's paden elkaar vaak gekruist en de twee dames leken altijd opgewonden om elkaar te zien.

5 Scott Disick - Netto waarde $40 miljoen

Het openen van de top vijf van Kim Kardashian's beste vrienden gerangschikt op vermogen is niemand minder dan Kourtney Kardashian's baby-papa en ex-vriend Scott Disick. Iedereen die de Kardashians bijhoudt, weet al dat de hele familie nog steeds erg dicht bij Scott staat - en de zussen van Kourtney zijn geen uitzondering.

Kim en Scott worden vaak gezien terwijl ze rondhangen, zelfs als Kourtney of de kinderen er niet zijn. Volgens Celebrity Net Worth wordt Scott's geschat op ongeveer $ 40 miljoen.

4 Chrissy Teigen - Nettowaarde $75 miljoen

Nummer vier op de lijst gaat naar model en auteur Chrissy Teigen, die ook een goede vriend is van Kim Kardashian. Volgens Celebrity Net Worth heeft Chrissy Teigen naar schatting een nettowaarde van ongeveer $ 75 miljoen.

Door de jaren heen zijn Kim en Chrissy vaak samen gezien op evenementen en het lijkt alsof de dames nog meer een band kregen toen ze kinderen kregen. En ja, zoals fans al weten - het is geen geheim dat Chrissy altijd wordt uitgenodigd voor elk Kardashian-feest!

3 Jessica Alba - Netto waarde $200 miljoen

Een andere vriend van Kim Kardashian die de lijst heeft gehaald, is actrice Jessica Alba. Hoewel de Hollywood-ster misschien niet de beste vriend van Kim op de lijst is, is ze zeker een van degenen met het hoogste vermogen.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Jessica's geschat op ongeveer $ 200 miljoen en zoals fans van de actrice waarschijnlijk al weten - een groot deel daarvan is omdat Jessica Alba in 2011 mede-oprichter was van The Honest Company.

2 Paris Hilton - Netto waarde van $300 miljoen

De nummer twee op de lijst van de rijkste vrienden van Kim Kardashian is collega reality-tv-ster Paris Hilton. Wie kan het vergeten toen Kim Kardashian zei dat ze haar carrière te danken heeft aan Paris Hilton, en eerlijk gezegd - er kan een kern van waarheid in zitten.

Het was tenslotte aan de zijde van Parijs dat Kim Kardashian media-aandacht begon te krijgen en hoewel de twee hun ups en downs hadden, lijken ze zeker nog steeds erg goede vrienden te zijn. Volgens Celebrity Net Worth heeft Paris Hilton een geschat vermogen van ongeveer $ 300 miljoen.

1 Jennifer Lopez - Netto waarde $400 miljoen

De lijst op plek nummer één van de rijkste vrienden van Kim Kardashian is niemand minder dan zangeres en actrice Jennifer Lopez. Jenny from the block en de reality-tv-ster houden er blijkbaar van om op Taco Tuesdays rond te hangen en leuke karaoke-avonden met elkaar te hebben.

Ze zijn misschien super glamoureuze diva's, maar het lijkt zeker alsof ze genieten van de kleine dingen in het leven. Volgens Celebrity Net Worth is Jennifer Lopez de rijkste vriend van Kim Kardashian met een geschat vermogen van $ 400 miljoen.

Aanbevolen: