10 Meer virale Instagram-selfies van beroemdheden, gerangschikt

Inhoudsopgave:

10 Meer virale Instagram-selfies van beroemdheden, gerangschikt
10 Meer virale Instagram-selfies van beroemdheden, gerangschikt
Anonim

Als een vriendin haar 100e selfie die week plaatst, kan het snel oud worden, maar wanneer een beroemdheid zijn Instagram-feed bijwerkt met een nieuwe foto, is dat super spannend. Of het nu gaat om een feestelijk moment zoals een verloving of carrièreprestatie, of gewoon een goede dag, er zijn veel beroemdheden die de gewoonte hebben om regelmatig te posten.

Sterren hebben een veel grotere aanhang dan gewone mensen, dus het is logisch dat wanneer ze selfies plaatsen, ze snel en veel likes zullen verzamelen. En vaak gaan deze berichten volledig viraal en ziet bijna iedereen ze in korte tijd. Er zijn enkele Instagram-selfies van beroemdheden die enorm veel likes hebben gekregen.

10 De Oscar-selfie

Toen Ellen DeGeneres deze Oscar-selfie plaatste in maart 2014, gingen mensen er absoluut wild van uit. Het kreeg 1, 369, 912 likes en de presentator van de talkshow maakte zelfs een grapje over de arm van Bradley Cooper die niet lang genoeg was.

Het is moeilijk te geloven, maar er zijn eigenlijk veel meer IG-posts van beroemdheden die meer likes hebben gekregen dan deze. Maar het kreeg nog steeds een indrukwekkend aantal likes en reacties. Het is logisch dat mensen deze selfie, die vol sterrenkracht zit, graag hadden gezien van Jennifer Lawrence en Brad Pitt en Julia Roberts.

9 In de spiegel kijken

Fans leren graag over het leven van Beyonce en zelfs het zien van enkele foto's van de ster is leuk, want ze is altijd super glamoureus en fantastisch.

Op deze foto staan Beyonce en Jay-Z voor een spiegel en de turquoise jurk van Beyonce is prachtig en elegant. Deze selfie kreeg 1, 483, 209 likes, wat iets meer is dan die van Ellen.

8 Ik ben net verloofd

Toen Katy Perry en Orlando Bloom zich verloofden, deelde de zangeres deze selfie van de twee op haar Instagram-feed. Ze liet een deel van haar gezicht zien, haar prachtige bloemrijke ring en het gezicht van Bloom.

Met meer dan 2 miljoen vind-ik-leuks en meer dan 20.000 reacties kunnen we gerust stellen dat fans het blije nieuws graag hoorden en samen met het beroemde koppel vierden.

7 Gelukkige afstuderen

Fans houden de geldgewoonten van Kylie Jenner bij, maar soms post ze een selfie die helemaal nuchter is.

Dat was het geval met deze post waarin ze deelde dat ze was afgestudeerd aan de middelbare school. Ze bedankte haar moeder en vertelde hoe "normaal" het allemaal aanvoelde, wat absoluut een groot goed is omdat ze zo'n grote ster is. Deze selfie kreeg 2, 309, 797 likes.

6 Goede verlichting

Soms is het licht zo geweldig dat het maken van een selfie het enige is dat je kunt doen, en Selena Gomez lijkt dat zeker te geloven, toen ze deze geweldige post in december 2015 deelde.

Het is geen wonder dat Selena's video's zoveel views krijgen, want ze heeft zo'n coole vibe. Haar liedjes zijn pakkend en ze ziet er altijd redelijk natuurlijk uit, zelfs als haar haar er perfect uitziet en ze opgemaakt is.

5 Geen make-up

Sterren geven geweldig make-upadvies, maar soms is het leuk om te zien dat ze helemaal geen producten dragen.

Deze NoMakeupMonday-selfie van Demi Lovato is een van haar beste en het is zo mooi om de ster zo fris te zien. Ze kreeg 3, 619, 406 likes en meer dan 55.000 reacties, dus het is veilig om te zeggen dat mensen hier echt iets mee te maken hebben. Ze vertelde dat ze zich goed voelde over zichzelf, wat een geweldige boodschap is voor haar fans om te zien.

4 Jen's Challenge

De kans is groot dat inmiddels iedereen de hashtag challengeaccepted op Instagram heeft gezien, omdat mensen inspirerende vrouwen in hun leven taggen en hen vragen een selfie te plaatsen.

Dit is een van de ster-selfies die viraal ging, aangezien Jennifer Aniston meer dan 3 miljoen likes kreeg. Haar boodschap is mooi en krachtig, en ze maakte ook van de gelegenheid gebruik om mensen aan te sporen om te gaan stemmen. Het is geweldig als beroemdheden hun platform gebruiken voor zoiets belangrijks als stemmen bij een grote verkiezing.

3 Selena's selfie

Veel selfies van Selena Gomez gaan viraal, en deze is een van haar beste. Ze kreeg meer dan 4 miljoen likes en het lijkt erop dat haar fans het leuk vinden om elke selfie te zien die ze wil delen.

Net als haar andere selfie toen ze het had over geweldige belichting, is Selena's haar perfect.

2 Een zoet moment

Selena Gomez heeft veel beroemde vrienden en ze heeft ook veel beroemde romances gehad. Van Justin Bieber tot Abel Makkonen Tesfaye, ook wel bekend als The Weeknd, de zanger heeft veel spraakmakende relaties gehad waar fans graag meer over willen weten.

Dit is een superlieve selfie van Selena en The Weeknd uit 2017. Hoewel ze misschien niet meer samen zijn, is het een mooie herinnering aan betere tijden, en met meer dan 8 miljoen likes is het duidelijk dat fans ervan hielden om te zien het.

1 12 miljoen vind-ik-leuks

Selena Gomez is weer bezig met een serieus indrukwekkende 12, 191, 855 likes voor deze selfie van april 2019.

Het beste van deze selfie is dat hij zo eenvoudig is. De zangeres draagt een witte tanktop en haar haar ziet er natuurlijk en gekruld uit. Ze kijkt vredig en het is heel fijn om een zachtere kant van zo'n grote beroemdheid te zien.

Aanbevolen: