10 foto's van Britney Spears That Screams The’90s

Inhoudsopgave:

10 foto's van Britney Spears That Screams The’90s
10 foto's van Britney Spears That Screams The’90s
Anonim

Met al het drama rond het conservatorium van Britney Spears, is het gemakkelijk om te vergeten dat ze een popsterkoningin uit de jaren 90 is die een van de groten is.

Britney heeft het moeilijk gehad om voor de camera's op te groeien en is onlangs beoordeeld op haar posts op sociale media. Maar het blijkt dat Britney gewoon Britney is. Het is leuk om haar 'modeshows' van 2020 in haar huis te zien, maar we kijken terug in de tijd op enkele van haar beste modemomenten uit de jaren 90.

10 Overmaats en levend geveld

Neties-mode ging over de hele linie. Vrouwen droegen crop-tops met truien en lage broeken, of ze droegen oversized tomboy-achtige kleding.

Die kaki broek en dat shirt met voetb althema was duidelijk een rage in de late jaren '90 als Britney het droeg voor een fotoshoot. Zelfs haar lieve kleine paardenstaart ziet eruit alsof ze het de ochtend van de shoot heeft gedaan. De jaren '90 waren zo'n speciale tijd voor mode.

9 Tube Tops in overvloed

Britney heeft de tube top duidelijk niet uitgevonden, maar ze heeft hem zeker uit de dood teruggebracht. Om wat voor reden dan ook, "pleather" (of plastic leer) was in de mode en het verscheen op veel popsterren en beroemdheden in de jaren '90.

Britney droeg deze glanzende top op het podium met een witte cargobroek. Vreemd genoeg hadden de knieën van haar broek ook roze plooien, maar ze kwamen in ieder geval overeen! En laten we de staartjes niet vergeten. Britney en staartjes zijn wat Ariana Grande is voor haar paardenstaart.

8 Britney voelde als een lelijk eendje

Hoe schattig Britney er ook uitziet in deze denim-ensembles, ze vond haar een 'lelijk eendje'. Britney deelde een throwback-foto van zichzelf met pony op Instagram en legde uit wat een groot probleem het was toen ze haar pony liet groeien.

"Alleen mooie mensen in het zuiden konden dat [hun voorhoofd tonen] en ik voelde me nooit mooi genoeg om het voor elkaar te krijgen," zei ze. Blijkbaar lieten meisjes in het schoonheidswedstrijdcircuit hun voorhoofden zien en het was een groot probleem toen ze ze afhakte.

7 Die hakken…

Fans moeten onthouden dat de jaren '90 een tijd waren vóór sociale media. De enige fotoshoots die werden gedaan waren voor tijdschriften en ze waren niet wat ze nu zijn. Fotoshoots in de jaren '90 waren erg geënsceneerd en waanzinnig dom.

De sterren speelden zich af in nepsituaties – net zoals Britney bij de vrachtwagen is. Het zien van een heel lieve Britney Spears met een vrachtwagen is willekeurige AF, maar zo waren de jaren '90. Zelfs als we haar op de zijkant van een pilaar zien zitten om te pronken met haar geruite hakken, krabben we ons achter het hoofd.

6 Denim Rokken &Capri's

Casual capri's in 2020 zijn niet zo'n ding. Er zijn verschillende stijlen capri's die acceptabel zijn voor op kantoor, maar niet te veel voor loungen in huis of een avondje uit. Maar het leven was anders in de jaren '90.

Britney in roze zijden capri schreeuwt vintage. Net als de groene stoel waarop ze zit. Denimrokken waren ook alles dankzij Britney en de Spice Girls.

5 2020 Britney Zou Nooit

Britney had een vreemde relatie met conciërge-jumpsuits. Ze begon elke show in een jumpsuit van top tot teen en halverwege de voorstelling werd de rits naar beneden getrokken en droeg ze er een topje onder.

Maar die jumpsuit met die paardenstaart is veel om in je op te nemen. Het ziet eruit als een hazmat-pak en toch kan alleen een vrouw als Britney Spears het voor elkaar krijgen. Zegen haar stylist.

4 Even geduld, 1999 is aan de telefoon

Het katoenen shirt met lange mouwen, de transparante zonnebril, de staartjes, de glitters in haar haar, de oorbellen… Dit zijn de Britney Spears jaren 90-fans waar ze aan denken als ze te binnen schieten.

In 1999 trad Britney live op tijdens de US Open. Fans kunnen het optreden op YouTube vinden en het is moeilijk te zeggen wie er meer fans had: Britney of degenen die de tenniswedstrijd speelden. Ze zong 'Crazy', 'Baby One More Time' en 'I Will Be There'. Ze koos tijdens haar optreden voor een sans-bril, maar voor de gelegenheid was ze erg in het thema.

3 Britney is pure onschuld

Of het nu haar stylisten, ouders of het platenlabel waren, Britney werd altijd gezien als deze onschuldige tiener. Ze had een hoge stem, ze zong popmuziek en ze hield het jarenlang op PG-13 totdat ze er eindelijk genoeg van had.

Toen ze uitkwam met "I'm A Slave 4 U" en "Oops I Did It Again", was het duidelijk dat Britney volwassener was geworden en haar babymeisjeshuid aan het afstoten was. Ze was klaar om gezien te worden als een volwassene en wilde dat uitbeelden in haar liedjes en muziekvideo's.

2 Lizzie McGuire zou een moord doen voor deze outfit

Een bedazzled roze top en sprankelend roze broek!? Deze outfit schreeuwt een jonge Lizzie McGuire. Deze look was de droom van elk klein meisje. Het was roze, glanzend en nog steeds conservatief om rond volwassenen te dragen zonder dat er tegen je werd geschreeuwd.

Britney had deze outfit in sommige van haar fotoshoots moeten dragen in plaats van de cargobroek. Er is niets dat kinderen jaloers maakt op hun favoriete beroemdheid dan outfits waar ze een moord voor zouden doen. En voor een baby uit de jaren 90 was deze outfit dat.

1 Een meisje uit de jaren 90 komt tot haar recht

Er zijn bepaalde outfits die een jonge Britney Spears droeg waardoor het duidelijk werd dat ze iets nieuws probeerde. Of het nu op het podium was of op de rode loper, Britney danste naarmate ze ouder werd met verschillende ideeën over mode. Ze pronkte altijd met haar strakke buikspieren in haar crop-tops en tubetops, maar toen Britney begon met het dragen van bijpassende jeans, vertelde ze de wereld heel duidelijk dat ze volwassener was en dat ze kon dragen wat ze maar wilde.

Deze twee outfits zijn nog steeds erg jaren '90, maar laten tegelijkertijd zien dat Britney speelde met het idee om haar imago te veranderen.

Aanbevolen: