10 jongens die we helemaal vergeten zijn met Kim Kardashian gedateerd

Inhoudsopgave:

10 jongens die we helemaal vergeten zijn met Kim Kardashian gedateerd
10 jongens die we helemaal vergeten zijn met Kim Kardashian gedateerd
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat de wereld geen genoeg kan krijgen van Kim Kardashian - de reality-tv-ster is tenslotte in het oog van het publiek geweest sinds Keeping Up With the Kardashians in première ging in 2007.

Als het op Kim's liefdesleven aankomt, zijn fans altijd geïnteresseerd om meer te weten, maar in 2020 kunnen de meesten van ons maar aan een paar van Kim's ex-vriendjes denken - voornamelijk Reggie Bush (vanwege de beruchte tape) en Kris Humphries (vanwege hun 72 dagen huwelijk). Natuurlijk weet iedereen dat Kim sinds 2014 getrouwd is met Kanye West, maar met wie was Kim aan het daten voor de beroemde rapper?

10 Nick Lachey

De aftrap is acteur en muzikant Nick Lachey, die veel millennials zich herinneren als lid van de boyband 98 Degrees uit de jaren 90, evenals de ex-man van zangeres Jessica Simpson.

Kim Kardashian en Nick Lachey hebben in 2006 kort gedatet na zijn breuk met Jessica, en in een interview op Watch What Happens Live With Andy Cohen onthulde de acteur zelfs dat de twee op een date gingen om The Da Vinci te zien Code.

9 50 Cent

De volgende op de lijst is rapper 50 Cent, waarvan het gerucht ging dat hij in augustus 2009 met Kim Kardashian aan het daten was. In die tijd werden de twee sterren vaak samen gezien op verschillende met sterren bezaaide evenementen en ze leken zeker altijd erg flirterig met elkaar.

Natuurlijk, zoals fans van de reality-tv-ster al weten, ging Kim uiteindelijk voor een andere beroemde rapper, wat betekent dat 50 Cent gewoon een van haar beroemde exen bleef die we allemaal vergeten waren!

8 Nick Cannon

Een ander beroemd gezicht dat vroeger met Kim Kardashian uitging, is komiek Nick Cannon. Nick en Kim dateerden van september 2006 tot januari 2007, en ja - het scherpe oog zal opmerken dat in die tijd de reality-tv-ster ook in verband werd gebracht met Nick Lachey en 50 Cent.

In een interview op The Howard Stern Show bekende Nick Cannon dat hij het uitgemaakt heeft met Kim Kardashian omdat ze loog over een bepaalde beruchte tape die was uitgelekt…

7 Cristiano Ronaldo

De enige atleet die op deze lijst is gekomen, is de Portugese profvoetballer Cristiano Ronaldo - de meeste mensen herinneren zich het kortstondige huwelijk van Kim Kardashian met basketballer Kris Humphries.

Hoewel er geen foto's van Kim en Cristiano samen zijn, werden de twee in 2010 aan elkaar gelinkt, vlak voordat Kim met Kris Humphries begon te daten. Naar verluidt werd het tijdens Kims vakantie in Madrid, waar de voetballer op dat moment woonde, behoorlijk heet.

6 Het spel

Een andere beroemde rapper die ook een van de exen van Kim Kardashian is, is The Game. De twee sterren werden in 2006 aan elkaar gekoppeld, en net als bij 50 Cent was Kim ook vaak te zien met The Game op verschillende evenementen.

Hoewel de reality-tv-ster haar relatie met de rapper nooit heeft bevestigd, verklaarde hij vaak dat de twee meer waren dan alleen vrienden - en hij rapte zelfs over Kim K in een van zijn liedjes!

5 Gabriel Aubry

In 2010 had Kim Kardashian een relatie met het Canadese model Gabriel Aubrey, die net gescheiden was van Hollywood-ster Halle Berry. Nadat de twee sterren waren gespot tijdens een basketbalwedstrijd, was het vrij duidelijk dat Kim en Gabriel een ding waren.

Helaas duurde hun relatie niet al te lang omdat ze na slechts twee maanden uit elkaar gingen - naar verluidt omdat Halle Berry niet zo blij was met hun romance!

4 Benji Madden

Volgende op de lijst is nog een andere muzikant - deze keer hebben we het over gitarist en zanger Benji Madden. Benji is een ander beroemd gezicht waaraan Kim is gekoppeld, maar er zijn geen foto's van de twee samen.

De reality-tv-ster en het Good Charlotte-lid hebben kort een relatie gehad in februari 2007, maar het lijkt alsof de twee al snel beseften dat ze geen perfecte match zijn - en ze gingen allebei snel verder!

3 Evan Ross

Een ander beroemd gezicht met wie Kim Kardashian in 2007 een relatie had, is de zoon van Diana Ross, acteur Evan Ross. Kim en Evan gingen in 2007 twee maanden met elkaar uit - van mei tot juli - en hoewel ze vaak samen werden gezien, leek het alsof de twee het niet te lang volhielden.

De reality-tv-ster, die toen in de twintig was, had zeker geen moeite om te bewegen, aangezien ze kort daarna officieel verkering had met voormalig voetballer Reggie Bush.

2 Michael Copon

Hardcore-fans van Keeping Up With the Kardashians herinneren zich waarschijnlijk het gezicht van Michael Copon toen de ster daadwerkelijk uitging op een date met Kim Kardashian in de spin-off Kim en Kourtney Take New York van de show in 2010.

Voor degenen die de spin-off niet hebben gezien, maar het gezicht van Michael komt nog steeds bekend voor - de acteur is vooral bekend om zijn rollen in de televisieshows One Tree Hill en Beyond the Break.

1 Bow Wow

De lijst met exen van Kim K die de meesten van ons vergeten zijn, is nog een andere rapper - deze keer hebben we het over Bow Wow.

De reality-tv-ster en Bow Wow dateerden naar verluidt in 2007 en hoewel Kim Kardashian de geruchten nooit heeft bevestigd, beweert Bow Wow - of formeel bekend als Lil' Bow Wow - dat hij met Kim uitging en dat het eigenlijk Kim's BFF was destijds Paris Hilton, dat de twee met elkaar verbond!

Aanbevolen: