15 filmsterren die we helemaal vergeten zijn begonnen op televisie

Inhoudsopgave:

15 filmsterren die we helemaal vergeten zijn begonnen op televisie
15 filmsterren die we helemaal vergeten zijn begonnen op televisie
Anonim

Voor elke aspirant-acteur zijn er veel manieren om door te breken in de entertainmentscene. Voor sommigen vallen ze op door aan een handvol commercials te werken. Dit was het geval voor filmsterren als Brad Pitt, John Travolta, Tobey Maguire, Tom Selleck, Elijah Wood, Joseph Gordon-Levitt en zelfs Keanu Reeves. Inmiddels zijn er ook acteurs die als model begonnen. Dit zijn onder meer Cameron Diaz, Brooke Shields, Charlize Theron, Robert Pattinson, January Jones, Reese Witherspoon en Jamie Dornan.

Wat andere acteurs betreft, lijkt het erop dat ze van nature zijn overgestapt op het maken van films nadat ze in sommige televisieprogramma's hadden gespeeld. Immers, zodra producenten, regisseurs en castingagenten je werk zien, is het in wezen gemakkelijker om een rol op het grote scherm te krijgen. Kijk maar eens naar deze acteurs die hun carrière bij de televisie begonnen:

15 Voordat ze filmrollen kreeg, speelde Claire Danes in de jaren 90-serie My So-Called Life

In de show schitterde Claire Danes als een 15-jarige tiener die omging met ouders, jongens en school. De serie was van korte duur, maar dat maakte voor Denen niet uit. Ze speelde verder in films als "Romeo + Juliet" en "How to Make an American Quilt". Ondertussen keerde ze terug naar de televisie in de serie “Homeland.”

14 George Clooney speelde een knappe dokter in het medische drama ER

Ja, George Clooney speelde ooit als jonge, hete dokter in het populaire tv-programma "ER". Hij heeft misschien aan andere shows gewerkt, maar fans werden duidelijk verliefd op de acteur toen hij Ace speelde. Sindsdien speelde hij in films als 'The Good German', 'Intolerable Cruelty', 'Confessions of a Dangerous Mind' en de filmfranchise 'Ocean's'.

13 Shailene Woodley was ooit de ster van het familiedrama Het geheime leven van de Amerikaanse tiener

In de show speelde Shailene Woodley een tiener die op 15-jarige leeftijd zwanger raakt. Daarvoor speelde Woodley ook in de tv-series " Crossing Jordan " en " The O. C. "Sinds hij aan deze shows werkte, speelde Woodley in films als "The Fault in Our Stars", "Divergent", "Insurgent" en "Allegiant".

12 Tom Hardy speelde ooit in de HBO-miniserie Band of Brothers

Voordat hij met films begon, werd acteur Tom Hardy gecast als John A. Janovec op HBO's "Band of Brothers". Daarna speelde hij in films als 'Black Hawk Down', 'Star Trek: Nemesis', 'Marie Antoinette', 'Sucker Punch', 'Inception' en 'Tinker Tailor Soldier Spy'. Ondertussen bleef Hardy ook aan een aantal televisieprojecten werken.

11 Bruce Willis is begonnen in The Dramady Moonlighting

Voordat hij een zeer succesvolle actiester werd, speelde Bruce Willis als David Addison Jr. in de tv-serie 'Moonlighting'. Terwijl hij nog aan de show werkte, werkte Willis ook aan de eerste ‘Die Hard’-film. Ondertussen speelde hij in de loop der jaren ook in films als " Pulp Fiction ", "Color of Night", "12 Monkeys", "Last Man Standing", "The Fifth Element" en meer.

10 Alec Baldwin speelde in The Soap Opera Knots Landing

Tijdens zijn vroegere dagen in Hollywood speelde Alec Baldwin de beroemde rol van Joshua Rush in de tv-serie 'Knots Landing'. Daarvoor speelde hij ook in twee andere tv-shows. Sindsdien speelde Baldwin in films als "The Hunt for Red October" en "Mercury Rising". Ondertussen keerde hij ook terug naar de televisie om te schitteren in "30 Rock".

9 Jennifer Garner werd beroemd na haar hoofdrol in Alias

Jennifer Garner werd vrijwel beroemd nadat ze Sydney Bristow speelde in de populaire tv-serie "Alias". Terwijl hij aan de show werkte, begon Garner ook in een aantal films te werken. Deze omvatten '13 Going on 30', 'Daredevil' en 'Catch Me If You Can'.” Ondertussen speelde Garner ook de hoofdrol in “Juno”, “Dallas Buyers Club” en “Butter.”

8 Isla Fisher speelde in de Australische soap Home And Away

Enkele jaren geleden was Isla Fisher een relatief onbekende actrice die speelde in de Australische serie 'Home and Away' uit de jaren 90. Sindsdien is Fisher een prominente Hollywood-persoonlijkheid geworden, met de hoofdrol in films als 'Wedding Crashers', 'I Heart Huckabees', 'Definitely, Maybe', 'Confessions of a Shopaholic', 'The Great Gatsby' en 'Now Je ziet mij."

7 Olivia Wilde deed aanvankelijk veel tv-werk, waaronder The O. C. En Huis

Toen Wilde ermee instemde om als biseksuele tiener te schitteren in "The O. C.’, had ze geen idee dat haar rol revolutionair zou zijn. Ze vertelde The Advocate: "Ik heb nog steeds vrouwen die me komen vertellen dat ze hun eigen seksualiteit begonnen te ontdekken vanwege The O. C." Sindsdien speelde Wilde in films als "Tron: Legacy" en "Love the Coopers".”

6 Pierce Brosnan speelde voor het eerst in Remington Steele

Pierce Brosnan trok veel aandacht toen hij speelde in de serie 'Remington Steele' uit de jaren 80. Zoals je weet, speelde Brosnan de hoofdrol in de zeer succesvolle 'James Bond'-filmfranchise. Hij speelde ook in films als 'The Thomas Crown Affair', 'Robinson Crusoe', 'Dante's Peak', 'The Ghost Writer' en 'I Don't Know How She Does It.”

5 Anne Hathaway speelde ooit in Get Real

Als jonge vrouw speelde Anne Hathaway in de familie sitcom "Get Real" met John Tenney, Debrah Farentino, Christina Pickles, Jesse Eisenberg en Eric Christian Olsen. Sindsdien speelde Hathaway in films als 'The Devil Wears Prada', 'Becoming Jane', 'Bride Wars', 'The Dark Knight Rises' en vele anderen.

4 Idris Elba speelde in verschillende tv-shows, waaronder The Wire

Sinds de jaren 90 werkt Idris Elba aan verschillende tv-series, waaronder 'The Ruth Rendell Mysteries', 'The Governor', 'Insiders', 'Family Affairs' en 'The Wire'. Sindsdien speelt Elba de hoofdrol in het Marvel Cinematic Universe als Heimdall. Ondertussen verscheen hij onlangs ook in de film “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.”

3 Amanda Seyfried speelde voor het eerst in de populaire soap As The World Turns

In de jaren 90 portretteerde Amanda Seyfried Lucinda Montgomery kort in de soap 'As the World Turns'. Dit werd al snel opgevolgd door haar werk in "All My Children". Sindsdien speelde Seyfried in verschillende films, waaronder 'Mean Girls', 'Alpha Dog', 'Solstice', 'Letters to Juliet' en de 'Mamma Mia'-films.

2 Michelle Williams maakte deel uit van het Dawson's Creek Ensemble

Wie zou ooit kunnen vergeten dat Michelle Williams ooit deel uitmaakte van de bende " Dawson's Creek "? Sinds hij aan de show werkte, speelde Williams in films als "Brokeback Mountain", "Shutter Island", "Blue Valentine", "My Week with Marilyn", "I Feel Pretty", "Venom", "Manchester by the Sea' en 'The Greatest Showman'.”

1 Leonardo DiCaprio speelde in de Family Comedy Growing Pains

Als jonge tiener speelde Leonardo DiCaprio in shows als 'Growing Pains' en 'Parenthood'. Sindsdien verlegde DiCaprio zijn focus op films en werkte hij aan films als 'What's Eating Gilbert Grape', 'Romeo + Juliet', 'Marvin's Room', 'Titanic', 'The Man in the Iron Mask', 'The Departed,'” “Bendes van New York”, “Inception”, en meest recentelijk, “Once Upon a Time… in Hollywood.”

Aanbevolen: