Kourtney en Travis' huwelijk is helemaal niet nep, jongens

Inhoudsopgave:

Kourtney en Travis' huwelijk is helemaal niet nep, jongens
Kourtney en Travis' huwelijk is helemaal niet nep, jongens
Anonim

Kourtney Kardashian heeft haar niet-legale huwelijk met Travis Barker verdedigd en verduidelijkt dat ze niet "nepgetrouwd" was tijdens een optreden op Jimmy Kimmel Live op woensdag.

De presentator van de talkshow verscheen met haar beroemde zussen en grapte dat ze niet echt met de rockdrummer was getrouwd omdat ze geen vergunning kon krijgen tijdens hun dronken 2am Las Vegas-ceremonie. Ze verwees naar het huwelijk als een "oefen"-huwelijk op Instagram.

Kourtney Kardashian verdedigt boozy Late Night Vegas-bruiloft

Kourtney verscheen samen met Kris, Kim, Khloe en Kendall in de ABC-talkshow om hun nieuwe realityshow te promoten.

"Het heet niet 'nepgetrouwd', zei de 42-jarige moeder van drie. Ook al was de ceremonie officieel niet legaal, ze deed het toch omdat het was "wat in haar hart zat".

"Er was op dat moment geen mogelijkheid om een huwelijksvergunning te krijgen", gaf Kourtney toe.

Toen Jimmy vroeg of Vegas geen stad was waar alles 24/7 open was, zei de realityster: "Dat dacht ik ook. Ik denk, liegen jullie? We hebben het vijf keer gevraagd. Wat moeten we doen om dit te laten gebeuren?"

"Ik heb het gevoel dat toen ik het deed, het 3 uur 's nachts was", zei haar zus Kim, die op 19-jarige leeftijd in Las Vegas trouwde met muziekproducent Damon die later de scheiding aanvroeg.

"Je wilde echt trouwen, maar kon niet echt trouwen?" vroeg Jimmy.

"We hebben het toch maar gedaan. Het zit in het hart", zei Kourtney, die het later een 'oefen'-huwelijk noemde op haar Instagram-bericht.

Familie wist over "Practice" bruiloft

"Ik wist het. En Khloe wist het", onthulden haar moeder en moeder. Haar zus Khloe onthult dat ze tijdens de ceremonie op FaceTime zat.

Ze plaatste het in de groepschat. ''Oh, hey jongens, trouwens, ik ben gisteravond getrouwd'', 'zei Kim, ook toegevend dat ze sliep toen haar zus trouwde.

Kourtney, bevestigde het goede nieuws door een selectie van Instagram-foto's van het geïmproviseerde evenement te plaatsen. Het stel droeg bijpassende zwarte outfits en een passende rock-'n-roll-zonnebril. Het paar kondigde hun verloving in oktober aan.

Ze ondertitelde de post en voegde eraan toe: "Gevonden in mijn filmrol." De ceremonie vond plaats na de Grammy Awards in Las Vegas.

"Er was eens in een land ver, ver weg (Las Vegas) om 2 uur 's nachts, na een epische nacht en een beetje tequila, waagden een koningin en haar knappe koning zich naar de enige open kapel met een Elvis en getrouwd (zonder vergunning). Oefening baart kunst."

Koppels in de staat Nevada moeten een huwelijksvergunning verkrijgen voordat de verbintenis officieel kan worden gemaakt.

Aanbevolen: