10 NBA-sterren die met de Kardashians uitgingen

Inhoudsopgave:

10 NBA-sterren die met de Kardashians uitgingen
10 NBA-sterren die met de Kardashians uitgingen
Anonim

Er is een niet zo vleiende term die basketballers graag associëren met de Kardashian-zussen, genaamd 'The Kardashian Curse'. The Curse verwijst naar hoe erg bepaalde spelers de neiging hebben om terug te vallen, wat hun carrière betreft, nadat ze met een Kardashiaanse zus zijn gaan daten. De regressie vindt meestal plaats tijdens de relatie en soms zelfs nadat deze voorbij is.

De reden waarom het concept van de Kardashian Curse in de loop der jaren zo populair is geworden, is vanwege hoe vaak die familie is gezien met voormalige en huidige NBA-basketbalspelers. Welke van deze sterren is het slachtoffer geworden van de Kardashian Curse?

10 Rashad McCants

Laten we beginnen met niet alleen een van de vroegste namen op de lijst, maar gemakkelijk de meest obscure en vergeten naam op deze lijst. Rashad McCants werd voor het eerst opgesteld door de NBA - 14e overall - in 2005. Te midden van dit alles, tijdens zijn periode bij de Minnesota Timberwolves, streefde hij een openbare relatie na met Khloe Kardashian.

Jaren later vertelde McCants aan de Charlotte Observer dat hij er spijt van heeft dat hij naar de beurs is gegaan omdat mensen twijfelden aan zijn bekwaamheid en status in de competitie, waardoor hij een flop werd. "Zonder die situatie in het spel, ben ik een speler van $60-70 miljoen", legt McCants verder uit.

9 Lamar Odom

In 2009, net na het winnen van een NBA-kampioenschap met de Los Angeles Lakers, werd Lamar Odom stapelverliefd op Khloe Kardashian. Zo waanzinnig zelfs dat de twee trouwden nadat ze slechts een maand verkering hadden.

Maar helaas, het snelle huwelijk tussen de balspeler en de oudere Kardashiaanse zus was nooit bedoeld. Ze gingen in 2015 uit elkaar voordat ze in 2016 een scheiding aankondigden. Jaren later verzoenden ze zich toen ze aan zijn zijde kwam na Odoms overdosis drugs, maar evolueerde nooit naar een romantische reünie.

8 Rick Fox

Er was eens, voordat hij een bijrol werd nadat hij overging naar Hollywood-films en shows zoals The Game, was Rick Fox een All-Star Laker die kampioenschappen won tijdens LA's driejarige dynastie met Kobe Bryant en Shaq.

Wat is een betere manier om weg te komen van Lamar Odom dan met een van de beste rebounders in de competitie? Toegegeven, om eerlijk te zijn, nadat de twee vaak samen waren gezien tijdens diners in 2015, leken de twee uit elkaar te zijn voordat ze de kans hadden om naar de beurs te gaan.

7 Kris Humphries

Wat zijn NBA-carrière betreft, waarbij hij meer dan tien jaar van team naar team stuiterde, is een groot deel van de rustige carrière van Kris Humphries al lang vergeten. Hij wordt tegenwoordig het best herinnerd voor zijn samenwerking met Kim Kardashian en zelfs dan wordt hij meer herinnerd, minder vanwege de relatie zelf en meer nog hoe snel hun huwelijk eindigde.

Na slechts 72 dagen huwelijk gingen Kardashian en Humphries uit elkaar en scheidden. Kardashian had het geluk om daarna terug in de armen van Kanye West te stuiteren.

6 Jordan Clarkson

Dit is de eerste NBA-speler op de lijst die is gekoppeld aan Kendall Jenner, maar vertrouw ons als we zeggen dat hij niet de laatste zal zijn. Toen hij nog maar een rookie was die voor de Los Angeles Lakers speelde (hij speelt nu bij de Cleveland Cavaliers), merkte hij dat hij een relatie had met Kendall Jenner.

Toen ze verkering hadden, ging het gerucht dat Kim K en co. keurde de relatie niet goed, simpelweg omdat Clarkson niet erg beroemd was. Maar de Kardashians zouden toch niet zo oppervlakkig zijn, toch? Rechts? In ieder geval, om wat voor reden dan ook, zijn ze uit elkaar gegaan.

5 James Harden

Deze twee dateerden in 2015 op een moment dat Khloe hoopte een manier te vinden om te herstellen van de pijn van het bijkomen van de overdosis van haar ex Lamar Odom. James Harden was blij met haar rebound.

Voor degenen die hopen op een beetje inzicht in hun relatie, hoef je niet verder te zoeken dan de opmerkingen van Harden in een uitgave van Sports Illustrated: hij noemde het 'het slechtste jaar van mijn leven. Niet vanwege Khloe zelf, maar vanwege de aandacht die het hem gaf, vergelijkbaar met McCants. In tegenstelling tot de quote-on-quote Curse, doet Harden het goed sinds de breuk en ging hij verder met het winnen van de MVP-prijs.

4 Blake Griffin

Blake Griffin speelt nu misschien voor de Detroit Pistons, maar zijn hart is altijd in Los Angeles geweest en zal altijd blijven. De voormalige LA Clipper dateerde vroeger met Hollywood-roy alty's in de vorm van de Kardashian-clan. In het bijzonder Kendall Jenner.

Tijdens hun relatie, terwijl zijn mainstream crossover-status - waaronder een periode als aspirant-komiek - floreerde, nam zijn NBA-carrière af vanwege blessures, het niet halen van de NBA-finale en geruild worden naar de Pistons. Het gerucht ging dat de twee uit elkaar gingen omdat ze geen langeafstandsrelatie wilden nadat hij LA had verlaten.

3 Ben Simmons

De nummer één NBA Draft-vooruitzichten van 2016 en uiteindelijk de Rookie of the Year, Ben Simmons, dateerde van Kendall Jenner tussen 2018 en 2019. Ze gingen uit elkaar en te oordelen naar hoe hij heeft gespeeld sinds het uiteenvallen, kan er enige geloofwaardigheid zijn die Kardashiaanse vloek waar we het over hadden.

In 2019 werden hij en de Philadelphia 76ers uit de halve finales van de NBA Playoffs gegooid dankzij een geluksschot van Kawhi Leonard in Game 7, en het jaar daarop, toen de 76ers uit de eerste ronde werden gestuiterd, Simmons lag niet eens op de grond door een blessure. Zijn status voor het naderende seizoen 2020-21 is twijfelachtig.

2 Kyle Kuzma

Afgelopen zomer werd de 6'8 power forward gespot op een jacht met Kendall Jenner kort nadat ze zich afscheidde van Ben Simmons, volgens een TMZ-rapport. Aanvullende rapporten suggereerden dat de twee gewoon vrienden waren, maar hoeveel vrienden zou je meenemen voor een romantische avond op een jacht?

Hoe dan ook, het lijkt erop dat het er niet toe doet, want het lijkt erop dat de twee inderdaad uit elkaar zijn gegaan en sinds de jachtsituatie niet meer samen zijn gezien. Sindsdien is de LA Laker van het ene model naar het andere gegaan, nu met Winnie Harlow.

1 Devin Booker

Het meest recente Kardashian-slachtoffer - oeps, we bedoelen 'partner' - op de lijst is de sterleider van de Phoenix Suns. Op straat wordt verteld dat hij en Kendall Jenner behoorlijk serieus worden, tot het punt dat ze samen op vakantie gingen in Arizona op het hoogtepunt van de nieuwe coronaviruspandemie in Amerika.

Aan het begin van het vernieuwde NBA-seizoen slaagden Devin Booker en zijn Phoenix Suns er niet in de play-offs te halen, ondanks dat ze het enige team op de selectie waren dat ongeslagen bleef in de bubbel. Is Booker het slachtoffer van pech, twijfelachtige NBA-uitspraken of de Kardashian Curse? Jij bent de rechter.

Aanbevolen: