Fans zeggen dat dit is hoe Britney Spears echt persoonlijk is

Fans zeggen dat dit is hoe Britney Spears echt persoonlijk is
Fans zeggen dat dit is hoe Britney Spears echt persoonlijk is
Anonim

Toen ze voor het eerst in de popscene verscheen, had Britney Spears een reputatie als het goede buurmeisje. Tegenwoordig zien fans haar als een worstelende popster die meer problemen heeft dan ze laat merken.

Hoewel ze beroemd werd aan de arm van voormalig NSYNCer Justin Timberlake, is Britney tegenwoordig twee keer gescheiden en gaat ze uit met een man die een personal trainer is. En toch bezorgen de videobeelden van Britney met Sam Asghari de fans de rillingen.

Als ze niet elke beweging van Britney's man op video lezen op tekenen van gevaar, verkennen fans de sociale media van de ster om te zien wat ze tegenwoordig van plan is. Helaas lijkt het erop dat veel van haar berichten slecht zijn geschreven, wat alleen maar meer speculatie oproept over haar huidige veiligheid (en haar mentale toestand).

Fans denken zelfs dat het lijkt alsof Britneys laatste bericht door een kleuter is geschreven. Het is duidelijk dat er dingen zijn veranderd voor de ster. Hoewel ze haar volgers nog steeds vermaakt, doet ze dat op een heel andere manier dan toen haar carrière begon.

Hoe was Britney vroeger echt? Fans op Quora bespraken hoe het was om met de popdiva om te gaan, zowel in de afgelopen tijd als in de afgelopen decennia.

Een voormalig contact van de ster merkte op dat Britney "eigenlijk een heel aardig persoon" was. Verder legde dat bemanningslid uit dat Britney de afgelopen jaren "echt een lieverd" was en dat ze eraan werkt een sterkere vrouw te worden. Tenminste, zolang fans haar met respect behandelen en geen onaangename vragen stellen, zei de insider.

Een andere fan zei dat Britney niet echt thuishoort in Hollywood.

In feite merkte die fan op dat Britney een "engel" is onder jaloerse en achterbakse individuen. Deze specifieke fan legde uit dat Britney onder de voogdij van haar vader behoorlijk wordt beschermd tegen mensen die "willen profiteren van haar roem en geld."

Een andere persoon die beweert in de muziek- en mediawereld te zijn, merkt op dat "vrijwel wat je ziet is wat je krijgt", in termen van interview Britney versus echte popster. Die persoon merkte op: "In mijn zeer beperkte interacties met haar leek ze altijd beleefd maar afstandelijk."

Dat is niet verwonderlijk, vooral gezien de neiging van het publiek om elke beweging van Britney uit elkaar te halen.

Een fan zei in antwoord op de vraag wat voor soort persoon Britney Spears is dat ze "lief maar naïef" is, met als doel de fans ervan te overtuigen dat de ster wordt gecontroleerd door anderen in plaats van haar eigen pad naar roem uit te stippelen.

Toch merken andere fans op Quora op dat Britney Spears eind jaren '90 'vol leven en energie' leek. Tegenwoordig, reflecteren ze, is ze veranderd. Maar wat is de redenering erachter? Fans zijn vrij om te speculeren.

Aanbevolen: