Een fan die met hem uitging, zegt dat dit is wat Keanu Reeves echt persoonlijk is

Inhoudsopgave:

Een fan die met hem uitging, zegt dat dit is wat Keanu Reeves echt persoonlijk is
Een fan die met hem uitging, zegt dat dit is wat Keanu Reeves echt persoonlijk is
Anonim

Hoewel Keanu Reeves tegenwoordig een absolute superster is, begon hij niet zo. Een moeilijk jeugdig leven lijkt hem tot een van de nederigste acteurs te hebben gemaakt, en hij heeft hard gewerkt om te komen waar hij nu is.

Fans hebben ook tal van geweldige verhalen die lijken te bewijzen dat Keanu Reeves de gezondste acteur is die er is. En opdat fans niet denken dat het allemaal een soort act is, zou het een act van tientallen jaren moeten zijn. Want jaren geleden nam Keanu een gelukkige fan mee op een date, en ze had veel goede dingen te zeggen over de acteur.

Een gelukkige fan heeft een date met Keanu Reeves

One Redditor heeft een schattig verhaal gedeeld over hun vriend die een date met Keanu krijgt. Het verhaal, dat zich afspeelt rond 1990 of eerder, begint met een fan die enorm verliefd is op Keanu en in feite op hem jaagt.

Het verhaal gaat dat Maria het telefoonboek doorbladerde, alle Reeves in Toronto belde en eindigde met niemand minder dan Keanu's grootmoeder. Oma Reeves gaf de verliefde fan Keanu het adres, dus ging ze natuurlijk meteen naar zijn huis.

Het klinkt zo vergezocht dat sommige commentatoren moeite hadden om dit garen te geloven, maar onthoud dat het pre-mobiele telefoon was en zeker pre-internet. Dingen waren anders, en toch was Keanu hetzelfde.

Hoe was het om met Keanu Reeves te daten?

De anonieme vriend legde uit dat Maria op Keanu's deur klopte en hem op een date naar de film vroeg. Terwijl hij geschokt was, stemde Keanu ermee in en zei dat geen enkele vrouw hem ooit eerder mee uit had gevraagd.

Dus, het paar ging naar de film, had McDonald's (wat zou Keanu anders eten?!), nam een heleboel foto's met een wegwerpcamera en hing een tijdje rond in een biljartzaal. Lucky Maria zei dat Keanu leuk was om mee om te gaan en eigenlijk een gewone jongen was.

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar de vriendin zweert dat het een waargebeurd verhaal is en dat Maria haar bewijs aan de school heeft laten zien met een letterlijke twee pagina's tellende spread in het jaarboek. De inzending was toepasselijk getiteld "Maria and Keanu's Big Adventure."

Dat deel klinkt nog meer als een farce, maar de vriend zweert dat het de waarheid is.

Hopelijk is dat zo, en zal Maria de herinnering aan haar date met Keanu voor altijd koesteren. Maar commentatoren wezen erop dat de fans van vandaag onmogelijk zoveel geluk kunnen hebben. Om te beginnen was Maria toen letterlijk 16, terwijl Keanu 25 of 26 was.

Het is niet alleen onwaarschijnlijk dat Keanu's oma tegenwoordig het adres van haar kleinzoon zal geven (als ze er nog is), maar Keanu zou waarschijnlijk als een complete engerd worden beschouwd als hetzelfde verhaal nu zou gebeuren. Gelukkig voor Maria raakte ze de goede plek in Keanu's roem en de nuchtere aard van de samenleving over tienerdating.

Aanbevolen: