Hoe is het echt om 'SNL' persoonlijk te bekijken?

Inhoudsopgave:

Hoe is het echt om 'SNL' persoonlijk te bekijken?
Hoe is het echt om 'SNL' persoonlijk te bekijken?
Anonim

Het is grappig dat 'SNL' letterlijk staat voor 'Saturday Night Live!' wanneer de show meerdere keren (en op verschillende tijdstippen) wordt uitgezonden. Maar zoals een fan opmerkte, is er duidelijk een live publiek op de 'SNL'-set, en thuiskijkers beginnen te speculeren hoe het is om daadwerkelijk aanwezig te zijn om te filmen.

Hoe is het om naar 'Saturday Night Live!' te kijken? leef ?

Fans zeggen dat 'SNL' een behoorlijk coole ervaring is

Hoewel sommige fans klachten hebben over de manier waarop 'SNL'-schetsen in de loop der jaren zijn veranderd, blijven de meesten het erover eens dat de show de moeite van het kijken waard is. Dus als het zo geweldig is om thuis te zien, hoe zit het dan in het echte leven?

Degenen die live opnames hebben bijgewoond, zeggen dat het een "best coole ervaring is." Om te beginnen voegt de sfeer iets toe aan de kijkervaring. Het hele publiek is betrokken bij elke schets, merkte een fan op, waardoor het meer meeslepend is dan kijken op zelfs het grootste tv-scherm.

Behalve de sfeer gebeurt er echter veel op de 'SNL'-set, en fans in het publiek krijgen alles te zien.

De 'Zaterdagavond Live!' Set is niet groter dan het leven

Fans die de live-opname van 'SNL' hebben bijgewoond, zeggen dat de set eigenlijk kleiner is dan je zou denken. Bovendien zijn er een heleboel mensen die tussen de scènes in rondlopen, waardoor alles er naadloos uitziet voor de kijkers thuis.

Maar een paar gelukkige fans hebben zelfs meer mogen meemaken dan het authentieke verwisselen van sets en gegiechel van het publiek.

Een fan legde uit dat toen ze een keer naar 'SNL' gingen, ze naar de meer exclusieve stoelen op de begane grond werden getrokken, direct naast waar de artiesten het podium binnenkwamen en verlieten.

Die fan botste eigenlijk fysiek tegen Gwyneth P altrow aan, kreeg de komieken te zien die bij het podium stonden te wachten om verder te gaan, en kreeg een high five van Bill Hader (dat moet niet de avond zijn geweest dat zijn minst favoriete muzikale gast kwam aan!).

Het is duidelijk dat de kans om de cast te ontmoeten, backstage rond te slenteren naar een exclusieve liftingang en het podium van dichtbij en persoonlijk te ontmoeten de droom van elke 'SNL'-fan is. Helaas krijgt niet iedereen zo'n ervaring.

'SNL' kijken is niet altijd geweldig

Andere ervaren showbezoekers leggen uit dat het wisselvallig is als ze naar 30 Rock gaan voor een show. Om te beginnen zijn de stoelen onvoorspelbaar; soms uitzicht op het podium, soms niet, en fans kunnen er niets aan doen.

Een cool element is echter dat iemand van de cast naar buiten zal komen om "de menigte op te warmen", zei een insider. Maar nog een bonus? Kijkers kunnen zelfs de reacties van de schrijvers op hun grappen bekijken, wat een leuke insidertip is die thuisblijvers nooit zouden kunnen zien. Dat is zeker de moeite waard om tickets op te sporen!

Aanbevolen: