The Domination Of Britney Spears is nu ingesteld op een 'White Stripes'-soundtrack

Inhoudsopgave:

The Domination Of Britney Spears is nu ingesteld op een 'White Stripes'-soundtrack
The Domination Of Britney Spears is nu ingesteld op een 'White Stripes'-soundtrack
Anonim

Britney's posts op sociale media waren zo verontrustend dat fans een beweging zijn begonnen om 'Britney te bevrijden' en sommige van haar berichten bezorgen mensen echt de kriebels. Ervan overtuigd dat elke beweging die ze maakt wordt gecontroleerd en gemanipuleerd, en dat Britney Spears ronduit wordt gedomineerd, is de zorg voor haar veiligheid zeer reëel.

Het lijkt alsof haar wereld op zijn kop is gezet. Er was eens een tijd dat Britney Spears aan de top van de wereld stond, net zo bewonderd om haar talent als om haar vermogen om een publiek te boeien als ze op het podium stond. Dit keer is het podium haar socialemediaplatform en fans stemmen af om naar haar te kijken om een heel andere reden.

Trouble Times

Na een hele reeks bizarre video's, twijfelachtig repetitieve outfits en cryptische berichten, zijn fans nu religieus gaan afstemmen op haar sociale-mediakanalen om te zien wat ze eventueel zou kunnen bedenken. Haar gedrag is steeds zorgwekkender geworden.

Fans geloven dat de meest recente post van Britney Spears pure overheersing van haar elke beweging weergeeft, en het is allemaal griezelig ingesteld op de melodie van een White Stripes-soundtrack. Als je je afvraagt wat er griezelig is aan het nummer, zoek dan gewoon de tekst op. "Ik ga ze allemaal bevechten, een leger van zeven naties kon me niet tegenhouden, ze gaan het afzetten en nemen de tijd achter mijn rug, en ik praat 's nachts tegen mezelf omdat ik het kan" niet vergeten. Heen en weer door mijn hoofd, achter een sigaret.' Misschien wel het meest productieve deel van de teksten is; "de boodschap die uit mijn ogen komt zegt, laat het met rust."

Gedomineerde en gedicteerde bewegingen

Deze video laat Britney helemaal niet dansen. Het is een duidelijke afbeelding van een vrouw die wordt verteld hoe ze een pose moet aannemen. Afgaande op haar reacties en haar geforceerde en niet-vloeiende bewegingen, zijn fans gaan geloven dat iemand achter de camera haar elke beweging dicteert, haar vertelt dat ze haar haar moet omdraaien, voor de camera moet poseren en moet glimlachen. Geen van haar bewegingen lijkt op enige manier natuurlijk, terwijl ze zichzelf als op commando voor de camera blijft paraderen. Ze schudt griezelig met haar lichaam en duwt haar heupen naar buiten om de landingsbaanhoudingen na te bootsen.

Het bijschrift bij haar bericht is even verontrustend. Ze verwijst en tagt Sam Asghari op een zeer geforceerde en onnatuurlijke manier. Er is iets aan de manier waarop ze 'mijn vriend' zegt dat niet zo vloeiend is als dat ze de zin van nature zou schrijven. Het lijkt meer een 'plug' dan een echt bijschrift.

Een fan met de naam @katysperspective schreef: "dit is geen dansen, dit is dwingen om te dansen", terwijl een ander schreef; "Naar wie blijft ze naast de camera kijken? Zoals ervoor zorgen dat het in orde is om te doen alsof alles in orde is."

Fans zijn ervan overtuigd dat Britney Spears wordt gedomineerd en gecontroleerd. Er is geen andere verklaring voor de consequent verontrustende berichten die ze zien.

Aanbevolen: