Jim Carrey was oorspronkelijk ingesteld om te schitteren in deze klassieke Ben Stiller-komedie

Inhoudsopgave:

Jim Carrey was oorspronkelijk ingesteld om te schitteren in deze klassieke Ben Stiller-komedie
Jim Carrey was oorspronkelijk ingesteld om te schitteren in deze klassieke Ben Stiller-komedie
Anonim

Een van de grootste acteurs ter wereld zijn, betekent grote kansen krijgen waar andere artiesten alleen maar van kunnen dromen. Deze sterren missen echter vaak grote rollen. Of ze nu de rol doorgeven of worden verslagen door andere artiesten, het is gewoon niet mogelijk om elk hitproject te nemen voor de grootste sterren in entertainment.

Jim Carrey is ongetwijfeld een van de grootste comedysterren aller tijden, en hoewel hij vooral bekend staat om zijn vermogen om mensen aan het lachen te maken, heeft hij tijdens zijn carrière een indrukwekkend acteerbereik laten zien. Op een gegeven moment was Carrey bijna van plan de leiding te nemen in een film die een enorme hit was, maar hij moest passen, wat de deur opende voor Ben Stiller om naar binnen te glippen en in de hit te schitteren.

Laten we de betreffende film eens bekijken.

Jim Carrey had talloze comedyhits

Als het gaat om populaire komische acteurs, zijn er niet veel in de geschiedenis die kunnen wedijveren met wat Jim Carrey in zijn carrière heeft kunnen bereiken. Carrey had een bescheiden begin in het vak, en nadat hij succes had geboekt op In Living Color toen hij een jongere artiest was, zou de acteur de jaren 90 en 2000 veroveren met een reeks enorme hits die hem enorme betaaldags opleverden.

Het ging goed genoeg voor Carrey in de jaren 90, maar alles zou een enorme sprong voorwaarts maken in 1994 toen de ster een internationale sensatie werd met zijn werk op het grote scherm. Alleen al in dat jaar zou Carrey te zien zijn in Ace Ventura: Pet Detective, The Mask en Dumb & Dumber, die allemaal enkele van zijn grootste en meest succesvolle films blijven.

Na zijn monstercampagne uit 1994 zou Carrey in succesvolle films belanden als Batman Forever, Liar Liar, How the Grinch Stole Christmas en Bruce Almighty, om er maar een paar te noemen. Zijn credits zijn ongelooflijk om naar te kijken, en daarom wordt hij beschouwd als een legende van het bedrijf.

Ondanks het succes dat hij heeft gehad, heeft Carrey in het verleden een aantal uitstekende kansen gemist.

Hij heeft wat gemiste kansen gehad

Tijdens zijn carrière heeft Carrey een aantal unieke kansen op zijn pad gekregen, maar om de een of andere reden is hij niet in staat geweest om elke rol te vervullen waarin hij geïnteresseerd was. Sommige van deze rollen hadden kunnen werken, terwijl anderen bizar lijken om zelfs maar aan te denken.

Carrey kwam bijvoorbeeld in aanmerking voor vreemde rollen zoals Dr. Evil in Austin Powers, en hij kwam zelfs in aanmerking voor Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean. Een andere rol die Carrey moeilijk voor te stellen is, is Ferris Bueller, maar om eerlijk te zijn, het is moeilijk om iemand anders dan Matthew Broderick voor te stellen als het personage. Een paar andere rollen waarvoor hij in aanmerking kwam, zijn onder meer Buzz Lightyear, W alter Mitty en Buddy the Elf.

Een van Carrey's grootste gemiste kansen kwam toen hij de rol van Greg Focker in Meet the Parents niet kon spelen. Die film, met Ben Stiller naast Robert De Niro in de hoofdrol, werd gedeeltelijk ontwikkeld door Carrey en regisseur Steven Spielberg, die geen van beiden uiteindelijk aan de film zelf zouden werken. Het was duidelijk dat de studio wist dat het een hit zou worden, en ze hadden volkomen gelijk.

Hij heeft 'Meet The Parents' gemist

Released in 2000, Meet the Parents bracht meer dan $ 300 miljoen op aan de kassa, en het was een enorme hit voor Ben Stiller. De film zou uiteindelijk een succesvolle franchise van films lanceren, wat de cast ongetwijfeld een flink bedrag opleverde.

Het is jammer dat Carrey niet zou werken aan het project dat hij heeft helpen ontwikkelen, maar hij heeft wel een belangrijke bijdrage geleverd aan de film die in de uiteindelijke versie bleef.

Volgens Carrey, was Meet the Parents iets dat ik samen met Steven Spielberg aan het ontwikkelen was. Ik heb de Fockers eigenlijk gemaakt in een creatieve vergadering. Maar het was perfect dat Ben Stiller het deed. Toen ik het zag, zei ik: 'Zo hoort het te zijn.'”

Uiteindelijk is alles goed gekomen voor alle betrokkenen. Ben Stiller kreeg de leiding in een enorme hit, en zowel Carrey als Spielberg bleven gedijen op het grote scherm in andere projecten. Fans zullen zich zeker afvragen hoe de film eruit zou hebben gezien met Carrey en Spielberg aan boord, maar misschien krijgt het duo in de toekomst de kans om nog een film te maken. Met beide namen verbonden aan één enkel project, is het bijna gegarandeerd een hit.

Aanbevolen: