Kim Kardashian leidt condoleances van beroemdheden nadat Chrissy Teigen haar baby verliest

Kim Kardashian leidt condoleances van beroemdheden nadat Chrissy Teigen haar baby verliest
Kim Kardashian leidt condoleances van beroemdheden nadat Chrissy Teigen haar baby verliest
Anonim

Kim Kardashian heeft haar liefde gestuurd naar Chrissy Teigen en John Legend nadat ze hadden aangekondigd dat ze hun baby hadden verloren.

Het verlies van hun zoon komt slechts enkele dagen nadat Teigen met ernstige bloedingen in het ziekenhuis werd opgenomen.

Het 34-jarige model deelde het hartverscheurende nieuws in een post op Instagram.

Teigen, die woensdagavond een reeks afbeeldingen op sociale media deelde, onthulde dat hun kleine jongen, Jack, was overleden aan de gevolgen van complicaties.

Chrissy schreef in haar bericht: "We zijn geschokt en in het soort diepe pijn waar je alleen maar over hoort, het soort pijn dat we nog nooit eerder hebben gevoeld. We waren nooit in staat om het bloeden te stoppen en onze baby de vloeistoffen te geven die hij nodig had, ondanks zakken en zakken met bloedtransfusies. Het was gewoon niet genoeg."

De openhartige post bevatte een reeks zwart-witfoto's die in het ziekenhuis werden genomen. Het toont Teigen huilend op haar bed, evenals een treurige foto waarin zij en John hun zoon wiegen.

Op maandag onthulde Chrissy dat ze "ernstige bedrust" had vanwege een bloeding.

Ze onthulde dat zij en John, 41, hun ongeboren babyjongen "Jack" begonnen te noemen.

"We beslissen nooit over de namen van onze baby's tot het laatst mogelijke moment nadat ze zijn geboren, net voordat we het ziekenhuis verlaten. Maar om de een of andere reden waren we deze kleine jongen in mijn buik Jack gaan noemen Dus hij zal altijd Jack voor ons zijn. Jack heeft zo hard gewerkt om deel uit te maken van onze kleine familie, en dat zal hij voor altijd zijn.'"

'Aan onze Jack - Het spijt me zo dat de eerste paar momenten van je leven met zoveel complicaties te maken kregen, dat we je niet het huis konden geven dat je nodig had om te overleven. We zullen altijd van je houden.

'Bedankt aan iedereen die ons positieve energie, gedachten en gebeden heeft gestuurd. We voelen al je liefde en waarderen je echt. We zijn zo dankbaar voor het leven dat we hebben, voor onze geweldige baby's Luna en Miles, voor alle geweldige dingen die we hebben mogen meemaken.'

Kort nadat ze het tragische nieuws aan haar volgers had verteld, ging Teigen naar haar Twitter-pagina om haar schok van het verlies verder te uiten.

"Naar huis rijden van het ziekenhuis zonder baby. Hoe kan dit echt zijn", schreef ze.

[EMBED_TWITTER]

Chrissy's beste vriend Kim Kardashian schreef onder Teigen's ongelooflijk trieste bericht:

"We zijn er altijd voor jullie en houden zo veel van jullie."

Paris Hilton voegde toe: "Mijn hart breekt voor jou en John. Het spijt me zo voor je verlies. Ik stuur jou en je familie zoveel liefde. Ik hou van je mooi."

Model Hailey Bieber schreef: "Het spijt me zo. Ik denk aan jou en John, bid voor jullie en stuur jullie zoveel liefde in deze tijd."

Acteur Channing Tatum stuurde zijn goede wensen: "Ik stuur je nu zoveel liefde."

[EMBED_TWITTER]

Bring It On-actrice Gabrielle Union schreef in de commentaarsectie van Teigen: "We houden zoveel van jullie en we zullen hier zijn voor alles wat je nodig hebt. Altijd."

Reality-ster Snooki voegde toe: "Het spijt me zo! Ik bid voor jou en je mooie gezin."

Actrice Selma Blair deelde ook enkele vriendelijke woorden: "Het spijt me zo, engelmama. Het spijt me zo. Dit verdriet. Dit verdriet. Het zal je vasthouden en de liefde zal doorbreken. Het spijt me zo. familie. Jij. Hou van je. Mijn innige deelneming."

Orange Is The New Black-ster Ruby Rose schreef: "Ik denk aan je. Het spijt me zo."

Power-actrice Lala voegde toe: "Ik stuur zoveel liefde en gebeden naar jou, John en de familie. Mijn hart gaat uit naar jou. Bid voor vrede en genezing."

Oscar-winnaar Viola Davis schreef: "Het spijt me heel erg Chrissy en John. Een grote virtuele knuffel van liefde, liefde, liefde…en meer."

Breaking Bad-acteur Aaron Paul schreef simpelweg: "Ik hou van je."

Aanbevolen: