Justin Timberlake leidt met afschuw vervulde beroemdheden die FreeBritney Movement ondersteunen

Justin Timberlake leidt met afschuw vervulde beroemdheden die FreeBritney Movement ondersteunen
Justin Timberlake leidt met afschuw vervulde beroemdheden die FreeBritney Movement ondersteunen
Anonim

Justin Timberlake heeft een golf van boze beroemdheden geleid die er bij een rechter op aandringen Britney Spears te bevrijden van haar conservatorium. De Grammy-winnende zangeres leverde een ongehoorde getuigenis af over haar beklemmende leven onder het conservatorschap van haar vader Jamie.

In een verklaring op Twitter zei Justin, 40, - die van 1998 tot 2002 op beroemde wijze met Spears uitging: "Na wat we vandaag hebben gezien, zouden we op dit moment allemaal Britney moeten steunen. Ongeacht ons verleden, goed en slecht, en het maakt niet uit hoe lang geleden het was."

Dit komt slechts enkele maanden nadat hij zich publiekelijk verontschuldigde voor zijn acties tijdens en na hun relatie tijdens de release van de documentaire Framing Britney Spears.

Timberlake vervolgde: "Wat haar overkomt, is gewoon niet juist. Geen enkele vrouw mag ooit worden beperkt in het nemen van beslissingen over haar eigen lichaam."

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CQe_E3cB16q/[/EMBED_INSTA]

De zangeres van "Cry Me A River" voegde eraan toe: "Niemand mag OOIT tegen hun wil worden vastgehouden… of ooit toestemming moeten vragen om toegang te krijgen tot alles waar ze zo hard voor hebben gewerkt."

De voormalige NSYNC-ster trouwde in 2012 met actrice Jessica Biel en heeft samen twee zonen verwelkomd.

Justin twitterde: "Jess en ik sturen onze liefde en onze absolute steun naar Britney gedurende deze tijd. We hopen dat de rechtbanken en haar familie dit goedmaken en haar laten leven zoals ze wil."

[EMBED_TWITTER]

Sinds 2008 heeft Jamie Spears, na een veelbesproken zenuwinzinking, de financiën van zijn dochter en haar persoonlijke leven onder controle.

In haar verklaring beschreef de popster hoe ze zich "opgesloten, gepest en alleen" voelt en niets te zeggen heeft over wat ze doet, waar ze heen gaat en met wie ze tijd doorbrengt.

Ze beweerde dat ze geen directe toegang heeft tot haar landgoed, dat wordt geschat op $60 miljoen, terwijl ze haar vader $16.000 per maand betaalde om haar conservator te zijn.

In haar ongelooflijke getuigenis zegt Spears dat ze een spira altje heeft gekregen en dat haar verzoek om het te laten verwijderen, zodat ze nog een baby kan krijgen, is afgewezen.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CQe5A0CBpq1/[/EMBED_INSTA]

Britney heeft twee zonen met ex-man Kevin Federline met wie ze trouwde in 2004 en scheidde in 2007.

De jongens - Sean Preston, 15 en Jayden James, 14 - wonen bij Federline en hebben slechts beperkt contact met hun moeder.

Beroemdheden en fans overspoelden sociale media om Spears te steunen.

"Het misbruik dat ze heeft ondergaan door toedoen van een instelling die bedoeld is om haar te beschermen, is onthutsend, hartverscheurend en beschamend", plaatste Mandy Moore, ster van This Is Us, op Instagram.

[EMBED_TWITTER]

"Ik juich haar moed en transparantie toe", voegde Moore eraan toe met de hashtag FreeBritney.

Harvey Weinstein-aanklager en voormalig Charmed-ster Rose McGowan deden mee aan de uitstorting van sympathie voor Britney.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CQfOW5GpT-C/[/EMBED_INSTA]

Ze plaatste een video op Instagram en beschreef zichzelf als "meedogenloos boos" over de manier waarop de "giftige" hitmaker is behandeld.

In een bericht aan Britney zei ze: "We horen je, we hebben je gehoord, ik ken de kosten van controle."

Retweeten van een artikel van de Hollywood Reporter, McGowan, 47, toegevoegd:

"Britney Spears heeft het volste recht om boos te zijn. Hoe zou je je voelen als je leven was gestolen, ontleed, bespot?"

"Ik bid dat ze [haar] leven op haar voorwaarden mag leven. Stop met het controleren van vrouwen!"

[EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/UDJWshqqAGk[/EMBED_YT]

Pop-superster Mariah Carey twitterde: "We houden van je Britney!!! Blijf sterk", gevolgd door drie emoji's met een rood hart.

Meghan McCain van The View meende: "Hoe is wat Britney Spears is aangedaan geen mensenrechtenmisdaad?"

"Ik stuur al mijn liefde en steun naar Britney Spears en haar fans", twitterde zangeres Brandy.

"Niemand zou zo behandeld moeten worden. Blijf sterk koningin!! Je verdient beter", twitterde realityster Khloé Kardashian.

Acteur en zangeres Keke Palmer filmde zichzelf terwijl ze danste op Britneys hit 'Stronger'. Ze ondertitelde de video:

"Ze moeten allemaal naar de gevangenis!!!!! Mijn meisje was eindelijk in staat om haar voogdijschap uit te spreken nadat ze probeerden haar bang te maken haar 'imago' te beschadigen, alleen maar om haar stil te houden!"

[EMBED_TWITTER]

Destiny Child's zangeres Michelle Williams vertelde de The Morning Show

"Ik kende de diepte of de omvang niet van wat Britney heeft meegemaakt en wat ze heeft doorgemaakt, dus mijn hart gaat echt naar haar uit", begon Williams.

"Britney was echt een favoriet van mij. Ze was altijd zo lief als we haar tegenkwamen als we onderweg waren."

Ze voegde eraan toe: "Zo'n lieve glimlach en een echt geschenk aan de wereld, en ik hoop dat we meer van haar kunnen zien."

Aanbevolen: