Kim Kardashian leidt verjaardagswensen van beroemdheden naar Hailey Bieber

Kim Kardashian leidt verjaardagswensen van beroemdheden naar Hailey Bieber
Kim Kardashian leidt verjaardagswensen van beroemdheden naar Hailey Bieber
Anonim

Hailey Baldwin Bieber's goede vriend Kim Kardashian is begonnen met de eerbetuigingen ter ere van Hailey's 24e verjaardag, die vandaag toevallig is!

Op haar Instagram-account met maar liefst 192 miljoen volgers plaatste beroemdheidsicoon Kim Kardashian West een foto waarop ze Hailey een dikke kus op de wang geeft in haar verhalen met het onderschrift: "Gelukkige verjaardag, mooie meid @haileybieber".

Kardashian vervolgde het verhaal met twee anderen en plaatste ook foto's van haarzelf en Hailey samen met Kims jongere zus Kendall Jenner van de feesten van de New York Fashion Week 2017. Voor degenen die niet weten hoe hecht ze zijn, Kendall en Hailey zijn zulke gelijkgestemde geesten dat ze in 2016 zelfs bijpassende tatoeages hebben gekregen om hun vriendschap te eren, elk van hen krijgt kleine bijpassende gebroken harten op hun vingers die bij elkaar passen.

Nadat de verhalen van Kardashian vanmorgen waren gepost, volgden andere beroemdheden dit voorbeeld en wensten Hailey een heel gelukkige verjaardag, waaronder de Amerikaanse zangeres Justine Skye die Bieber haar beste vriend noemde in verschillende hartverwarmende Instagram-verhalen die op haar account zijn gepubliceerd.

Belgische modeontwerper en creatief directeur van het luxemerk Saint Laurent Anthony Vaccarello sprak ook zijn gelukwensen uit op Biebers verjaardag. Natuurlijk deed Hailey haar deel en deelde ze op haar verhalen zoals alle goede Instagram-vrienden doen.

Op het moment van publicatie was er nog geen verjaardagsbericht van Hailey's man, internationale popster Justin Bieber, maar hij plaatste wel een foto van het stel dat op straat liep zonder bijschrift. Misschien zegt hij het liever van aangezicht tot aangezicht en houdt hij het buiten het publieke oog!

Aanbevolen: