Kanye West post nog steeds over president zijn en hij blijft typfouten maken

Inhoudsopgave:

Kanye West post nog steeds over president zijn en hij blijft typfouten maken
Kanye West post nog steeds over president zijn en hij blijft typfouten maken
Anonim

Terwijl de wereld zich de afgelopen weken heeft afgestemd op de presidentiële debatten, is de race om te stemmen het populairste onderwerp geworden voor mensen in het hele land. Beroemdheden gaan naar hun sociale-mediakanalen om hun fans aan te moedigen hun stem uit te brengen en Snoop Dogg heeft er zelfs een video over gemaakt om zijn boodschap over te brengen aan zijn fans.

Het enige dat naar de achtergrond lijkt te zijn verdwenen, is de eerdere interesse van Kanye West in de race om de volgende president van de Verenigde Staten te worden. Nadat zijn eerste campagne jammerlijk flopte en werd geprezen als een van zijn grootste mislukkingen, leek hij een beetje af te haken … maar hij verscheen gewoon om ons hieraan te herinneren … met nog een epische mislukking.

Kanye's typfout

Laten we beginnen met de hoofdletters, zullen we? Kanye West zou inmiddels moeten weten dat wat hij ook schrijft, zowel fans als critici op elk woord zijn afgestemd. De doppen zijn helemaal niet nodig en het lijkt er absoluut op dat hij zijn boodschap uitschreeuwt. We zouden allemaal kunnen doen zonder dat er door dit bericht naar ons wordt geschreeuwd.

Misschien is de meest overduidelijke ergernis het feit dat hij niet eens lang genoeg naar zijn eigen tweet heeft gekeken om te zien dat er een spelfout in het allereerste woord staat. Je zou aannemen dat als hij president wil worden, hij het woord 'mensen' correct moet kunnen spellen.

Een van zijn Twitter-volgers richtte zich op West door op zijn bericht te reageren met het volgende bericht; "Kerel… je campagne heeft geen geest. Je "run" voor het presidentschap is een schande en een kolossale mislukking. Je had moeten luisteren naar die zwakke controlerende "PEOLE."

Denkt hij er nog steeds aan om president te worden?

Het lijkt erop dat Kanye's interesse om president van de Verenigde Staten te worden iets is dat komt en gaat. Er is geen echte consistente inspanning, platform of plan. Hij lijkt gewoon op sociale media te verschijnen met een hartstochtelijk pleidooi en krachtige woorden die suggereren dat hij onoverwinnelijk en niet te stoppen is… maar zijn campagne zelf lijkt niet eens genoeg tractie te krijgen om te beginnen.

Hij wil nooit toelaten dat "zwakke, controlerende mensen zijn geest doden", en dat is een bewonderenswaardige les van kracht en doorzettingsvermogen, maar het lijkt er echt op dat hij meer succes zou vinden in een ander rijk. Voor fans zijn zijn dromen om de volgende president te worden niets meer dan een voorbijgaande bijzaak.

Aanbevolen: