Hier is waarom Steven Seagal ooit Sean Connery knock-out sloeg

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Steven Seagal ooit Sean Connery knock-out sloeg
Hier is waarom Steven Seagal ooit Sean Connery knock-out sloeg
Anonim

Sean Connery is een filmlegende die in enkele van de grootste films aller tijden is verschenen. Connery's tijd als James Bond was subliem, en hij slaagde erin om de mooiste Bond Girls te krijgen en in de coolste auto's te rijden die de franchise door de jaren heen heeft aangeboden. Natuurlijk wordt elke acteur die het personage aanneemt onmiddellijk vergeleken met Connery.

Terwijl Steven Seagal samen een film maakte toen Steven Seagal nog maar een vechtchoreograaf was, vond er een incident plaats tussen de twee mannen. Dit vreemde verhaal van Seagal die de pols van Sean Connery breekt, is er een die al een tijdje voortleeft, en het is tijd om tot op de bodem uit te zoeken wat er werkelijk is gebeurd.

Laten we terugkijken en zien wat er is gebeurd tussen Sean Connery en Steven Seagal!

Connery bereidde zich voor op een film

Om dit bizarre verhaal beter te begrijpen, moeten we teruggaan naar de jaren tachtig, toen Sean Connery zich voorbereidde op zijn zwanenzang. Op dat moment deed Connery nog een laatste poging om James Bond te spelen.

Zoals de meeste filmfans weten, wordt Sean Connery beschouwd als de definitieve James Bond, en hij had het geluk om het personage jarenlang te vertolken. In de jaren 80 wilde Connery weer op het paard stappen in de film Never Say Never Again, wat de laatste keer zou zijn dat hij het personage zou spelen.

In die tijd was Steven Seagal geen actiester en gewoon iemand die aan de film werkte. Dankzij zijn vechtsportachtergrond was Seagal in staat om het optreden van de vechtchoreograaf voor de film binnen te halen, wat op dat moment als een enorme overwinning voor de jongere Seagal moet hebben gevoeld.

Als vechtchoreograaf voor de film zou Seagal samenwerken met Connery en de andere sterren van de film om ervoor te zorgen dat de actiescènes vlekkeloos verliepen en er zo echt mogelijk uitzagen. Dit is geen gemakkelijke klus, maar Seagal was meer dan klaar om wat magie te laten gebeuren.

Het bleek dat de zaken niet zo soepel verliepen tussen Connery en Seagal, en wat uiteindelijk gebeurde, was iets dat maar weinigen hadden kunnen voorspellen.

Seagal brak Connery's pols tijdens training

Werken aan een grote film brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee, en elke kleine blessure kan dingen doen ontsporen. Het is dus vreemd om te horen dat Steven Seagal boos werd op Sean Connery wat uiteindelijk tot een blessure heeft geleid.

Ondanks zijn positie in een belangrijke positie, zou de houding van Steven Seagal de overhand krijgen bij het werken met Sean Connery. Er is gemeld dat Seagal boos werd op Connery terwijl hij met hem werkte, waardoor Seagal woedend uithaalde.

In plaats van koelere hoofden de overhand te geven, eindigde Seagal met het breken van Connery's pols. Dat klopt, een choreograaf had het lef om de ster van een film in een moment van woede te verwonden. Dit verhaal lijkt misschien onwerkelijk als er een andere persoon in voorkomt, maar aangezien het Steven Seagal is, zouden mensen niet al te verrast moeten zijn. De man heeft zichzelf al jaren geen gunsten meer bewezen in de ogen van het publiek.

Ondanks de blessure die optrad, zou Connery de film opnemen en de klus klaren. Never Say Never Again zou $ 55 miljoen verdienen aan de kassa, volgens Box Office Mojo, wat als een overwinning voor Connery moet hebben gevoeld.

Naarmate de tijd verstreek en Seagal's bekendheid zou toenemen, zou dit verhaal zijn weg vinden door de stad, en mensen wilden wat meer details krijgen over wat er werkelijk tussen de twee mannen was gebeurd tijdens het maken van de film.

Connery vertelt over de ervaring

Nu we de details weten over wat er tussen Sean Connery en Steven Seagal is gebeurd, laten we naar de voormalige Bond-acteur luisteren en kijken hoe de dingen zijn verlopen tijdens die noodlottige ontmoeting.

Toen hij met Jay Leno sprak, ging Connery dieper in op het bizarre verhaal.

Hij zou zeggen: "We gingen een film maken met de naam Never Say Never Again en er was een mogelijkheid dat ik naar Aikido ging en wat heb jij. En ik kreeg Steven te pakken en we hadden deze training in het gebouw waar ik een appartement had en hij was echt heel erg goed en zo en ik werd een beetje eigenwijs omdat ik dacht dat ik wist wat ik aan het doen was, want het principe is dat het verdediging is, dus het is een piramide en ik kreeg een beetje flits en dat deed ik. En hij brak mijn pols."

Het is zo vreemd om deze woorden van Connery te horen komen, aangezien Seagal op dat moment gewoon aan de film werkte. Connery zou zelfs zeggen dat hij pas tien jaar later besefte dat zijn pols gebroken was.

Het zou uiteindelijk voor beide mannen goed komen, maar dit verhaal blijft vreemd. Ongelukken gebeuren, maar acteurs die opzettelijk gewond raken door iemand anders hebben niets te maken op de set.

Aanbevolen: