Hier is waarom Kirsten Dunst ooit Brad Pitt Gross noemde

Hier is waarom Kirsten Dunst ooit Brad Pitt Gross noemde
Hier is waarom Kirsten Dunst ooit Brad Pitt Gross noemde
Anonim

Veel fans hebben heimwee naar Brad Pitt sinds de jaren '90, maar Kirsten Dunst is misschien niet zijn grootste fan.

Plus, sommige critici (inclusief fans) speculeren dat Brad Pitt een beetje overhyped is als acteur. Hij heeft ongeëvenaard succes gehad in Hollywood, maar hij is ook niet perfect. Per slot van rekening had Kirsten Dunst bezwaar tegen een bepaalde scène met de knappe acteur, en noemde hem zelfs 'grof'.

Maar laten we bij het begin beginnen. Wat betekent, het begin van Kirstens tijd in Hollywood. Het is tenslotte lang geleden dat ze een scène met Brad Pitt heeft gedeeld.

Kirsten's carrière begon toen ze zes was, merkt IMDb op, en ze speelde in enkele kleine projecten. Maar in 1994 voegde ze zich bij Brad Pitt en Tom Cruise op het scherm voor 'Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles'.

Maar de jonge Kirsten was toen nog maar tien en werd 11 nadat de film was afgelopen. En haar scènes brachten wat onhandigheid met Brad Pitt met zich mee.

In de film heeft het personage van Kirsten, Claudia, een kusscène met het personage van Brad, Louis. Op dat moment was Brad op weg naar 30, en zijn jonge tegenspeler was nog geen tween. De producent of regisseur had dat stukje van het script toch kunnen aanpassen?

En toch maakte hun knuffelscène op de een of andere manier de cut voor de film.

Brad Pitt zit met Kirsten Dunst op set van 'Interview with a Vampire&39
Brad Pitt zit met Kirsten Dunst op set van 'Interview with a Vampire&39

Terugkijkend op haar tijd op de set met Brad, vertelde een 37-jarige Kirsten later aan Harper's Bazaar dat de kusscène natuurlijk ongemakkelijk was. Verder zei ze dat Brad zoenen ronduit "grof" was en dat ze zich niet schaamde om dat te zeggen.

De actrice legde tenslotte uit dat als ze, als 10- of 11-jarige, het niet vies had gevonden, mensen zouden hebben gedacht dat er iets mis met haar was. In eerdere interviews, rond 1998, zei Kirsten dat het filmen van die bepaalde scène "ongemakkelijk" was, maar dat zowel Brad als Tom "zo lief" voor haar waren als kindactrice.

Over de film, die oorspronkelijk bedoeld was om een speelduur van meer dan 3 uur te hebben, zei Kirsten ook: "Ze maken zulke films gewoon niet meer." Ze vergeleek zelfs het optreden op de set van 'Interview with the Vampire' met de ervaring van het samenstellen van 'Marie Antoinette', een film uit 2006 die lovende kritieken kreeg.

Natuurlijk heeft Kirsten gedurende haar hele carrière veel hoofdrolspelers op het scherm gekust, van Spider-Man zelf tot Jay Hernandez (in 'Crazy/Beautiful'). Tegenwoordig is Kirsten echter klaar met het knuffelen van de slechteriken van Hollywood.

Sinds ongeveer 2016 is de relatie tussen Kirsten en Jesse Plemons het heilzame middelpunt van Hollywood dat fans nodig hebben. Het paar verwelkomde samen een baby in 2018, en door alle rekeningen blijven ze zalig aan elkaar gekoppeld.

En eerlijk gezegd zijn fans blij dat het kussen van Brad Pitt ver in het verleden van Kirsten Dunst ligt.

Aanbevolen: