Dit is waar Miley Cyrus het meest bang voor is

Inhoudsopgave:

Dit is waar Miley Cyrus het meest bang voor is
Dit is waar Miley Cyrus het meest bang voor is
Anonim

Er wordt op elk moment zoveel nieuwe muziek uitgebracht dat de kans dat een nummer genoeg aandacht krijgt om een hit te worden, onoverkomelijk lijkt. Als je dat in overweging neemt, mag je aannemen dat elke muzikale artiest die een nummer uitbrengt dat in de hitlijsten staat, zijn gelukkige sterren zou bedanken. In het echte leven zijn de dingen natuurlijk zelden zo eenvoudig.

In de hele muziekgeschiedenis zijn er veel voorbeelden van artiesten die om de een of andere reden spijt hebben gekregen van het uitbrengen van een hit. Veel zogenaamde one-hit-wonders krijgen bijvoorbeeld een hekel aan het nummer dat hen naar de dans heeft gebracht, nadat ze jarenlang door een enkel nummer zijn gedefinieerd.

Gedurende de lange carrière van Miley Cyrus is ze herhaaldelijk het onderwerp van controverse geweest. Ondanks dat, volgens wat Cyrus in 2017 zei, maakt ze zich geen zorgen over de massa's die haar herinneren voor een van die dingen. In plaats daarvan is Miley het meest bang om herinnerd te worden vanwege een van de meest succesvolle dingen die ze deed tijdens haar lange carrière.

Rise To Fame

Geboren in een beroemde familie, is Miley Cyrus de dochter van Billy Ray Cyrus, de one-hit-wonder countryzanger die begin jaren 90 het immens populaire nummer "Achy Breaky Heart" uitbracht. Miley's serie Hannah Montana, die aanvankelijk de kans kreeg om in haar eigen Disney Channel-show te schitteren, schijnbaar grotendeels dankzij haar beroemde vader, werd een enorme hit.

Gedurende vier seizoenen was Hannah Montana al snel zo populair dat Miley veel beroemder werd dan haar vader, Billy Ray Cyrus. Naast Hannah Montana die op televisie te zien was, bracht de show een paar spin-offfilms voort, die beide goed presteerden bij het publiek. Voor verder bewijs van hoe geliefd Hannah Montana blijft, willen veel fans de serie nog steeds in een of andere vorm zien terugkeren, en Miley zelf heeft haar overtuiging uitgesproken dat dit op een gegeven moment zal gebeuren.

Volwassende artiest

Toen Miley Cyrus het Disney Channel eenmaal achter zich had gelaten, is het heel veilig om te zeggen dat haar imago enorm is veranderd. Schijnbaar erg geïnteresseerd in het achterlaten van de PG-persona die haar hielp om beroemd te worden, op dat moment voelde Cyrus zich vrij om zichzelf volledig uit te drukken en ze pushte zeker de grenzen.

Hoewel sommige mensen zich in het verleden hebben geconcentreerd op de verschillende capriolen van Miley Cyrus, besteedden echte fans van haar veel meer aandacht aan haar muziek. Zo bekwaam vocaal als ze ooit is geweest, heeft Cyrus de afgelopen jaren een hele reeks aanstekelijke en pakkende nummers uitgebracht. Veel fans van Cyrus zouden zelfs beweren dat ze een van de beste artiesten in de muziekindustrie is geworden, omdat ze nu zo trouw aan zichzelf lijkt te zijn.

Miley's grootste angsten

Toen de videoclip voor Miley Cyrus' "Wrecking Ball" in 2013 werd uitgebracht, is het heel veilig om te zeggen dat het meteen veel aandacht trok. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is dat de video beelden bevatte van een naakte Cyrus die op een sloopkogel zwaaide, wat veel aandacht trok, hoewel Miley's ondeugende stukjes niet zichtbaar waren. Naast de meer wellustige scènes, bevatte de "Wrecking Ball"-video ook verschillende krachtige momenten waarin Cyrus huilend rechtstreeks in de camera staarde.

Hoewel er geen twijfel bestaat dat sommige waarnemers vonden dat de muziekvideo voor Miley Cyrus' "Wrecking Ball" te schandalig was, kreeg hij ontzettend veel lof. Op de 2014 MTV Video Music Awards werd het bijvoorbeeld genomineerd voor Beste Regie en nam Cyrus de hoofdprijs van de avond, Video of the Year, mee naar huis. Bovendien won de muziekvideo "Wrecking Ball" trofeeën bij de MTV Europe Music Awards, de World Music Awards, de iHeartRadio Music Awards en de Billboard Music Awards.

Ondanks alle bijval van de muziekvideo 'Wrecking Ball', heeft Miley Cyrus er zelf spijt van dat ze deze aan de massa heeft vrijgegeven. Tijdens een optreden in een radioprogramma genaamd The Zach Sang Show, werd Cyrus gevraagd om een spelletje "Marry, Eff, Kill" te spelen met de muziekvideo's voor haar liedjes "Wrecking Ball", "7 Things" en "The Climb". Zonder aarzeling koos Cyrus ervoor om de videoclip voor "Wrecking Ball" te doden

Wat betreft de redenen waarom Miley Cyrus spijt heeft van het maken van de videoclip voor "Wrecking Ball", legde ze uit tijdens de eerder genoemde radioshow. "Dat kun je niet wegnemen - naakt rondzwaaien op een sloopkogel leeft voor altijd. Als je dat eenmaal doet… is het voor altijd. Ik leef dat nooit naar beneden. Ik zal altijd het naakte meisje op een sloopkogel zijn.” Cyrus ging zelfs verder dan dat en zei verder dat haar "ergste nachtmerrie" de video is voor "Wrecking Ball" "wordt gespeeld op (haar) begrafenis".

Aanbevolen: