Wilde Jennifer Aniston ooit stoppen met acteren?

Inhoudsopgave:

Wilde Jennifer Aniston ooit stoppen met acteren?
Wilde Jennifer Aniston ooit stoppen met acteren?
Anonim

De carrière van Jennifer Aniston is er een die aspirant-actrices graag zouden willen hebben. Naast het uitbeelden van Rachel Green op Friends gedurende tien seizoenen, speelde Aniston tegenover Mark Wahlberg in de film Rock Star uit 2001 en ging voor een meer dramatische rol in 2002's The Good Girl. Aniston speelde in romantische komedies zoals Just Go With It en hilarische, gekke films zoals Office Christmas Party. Ze heeft constant bewezen dat ze grappig en ook serieus kan zijn.

Aniston had een baan bij The Laugh Factory toen haar leven veranderde en ze de rol van Rachel won. Elk jaar verdient Aniston miljoenen van Friends, wat wild is om over na te denken.

Is het waar dat Jennifer Aniston ooit heeft overwogen om te stoppen met acteren? Het is moeilijk voor te stellen dat dit ooit zal gebeuren, dus laten we eens kijken.

Een slechte ervaring

Jennifer Aniston heeft het altijd gehad over hoeveel ze ervan hield om in Friends te zijn en fans kunnen geen genoeg krijgen van haar modieuze sitcom-personage. Het is absoluut logisch dat niet elke tv-show of film waar ze bij betrokken was zo geweldig zou zijn.

Jennifer Aniston speelt Alex Levy in de ochtendshow tv-show
Jennifer Aniston speelt Alex Levy in de ochtendshow tv-show

Aniston wilde stoppen met acteren en toen werd ze gecast in The Morning Show. Volgens Insider.com was er een film waar ze aan werkte en die gaf haar geen goed gevoel over acteren. Ze ging op een podcast genaamd SmartLess met gastheren Sean Hayes, Will Arnett en Jason Bateman en sprak erover. Ze zei: "Ik zou moeten zeggen dat de laatste twee jaar die bij me opkwamen, wat het nooit eerder deed. Ik dacht: 'Woah, dat zoog het leven uit me, en ik weet niet of dit is wat interesseert me.'"

Volgens Buzzfeed legde ze uit: "Het was een onvoorbereid project. We hebben er allemaal deel van uitgemaakt. Je zegt altijd: 'Dat doe ik nooit meer! Nooit meer! startdatum!'” Ze zei ook dat het scenario "niet klaar was."

Het is zo interessant om Aniston hierover te horen praten, hoewel ze de film waaraan ze werkte niet heeft genoemd. Iedereen heeft waarschijnlijk een slechte werkervaring gehad waardoor ze zich afvroegen of ze het juiste vakgebied hebben gekozen.

Aniston op 'The Morning Show'

Jennifer Aniston als Alex en Steve Carell als Mitch in de ochtendshow
Jennifer Aniston als Alex en Steve Carell als Mitch in de ochtendshow

Veel fans van Jennifer Aniston hebben ervan genoten om haar verslaggever Alex Levy te zien spelen in The Morning Show, en de actrice heeft verteld dat het "leuk" maar "vermoeiend" was om het eerste seizoen te filmen.

Aniston houdt van de geweldige inhoud op streamingdiensten, waardoor ze geïnteresseerd raakte in de show. In een interview met Variety.com legde Aniston uit: "Pas de laatste paar jaar, toen deze streamingdiensten gewoon explodeerden met deze hoeveelheid kwaliteit, begon ik eigenlijk te denken:" Wauw, dat is beter dan wat Ik deed het gewoon.' En dan zie je wat er beschikbaar is en het wordt alleen maar kleiner en kleiner in termen van, het zijn grote Marvel-films. Of dingen waar ik niet alleen voor gevraagd word of die echt geïnteresseerd zijn in het leven in een groen scherm."

Aniston zei ook dat ze werkte met Nancy Banks, een acteercoach, omdat het personage van Alex veel gevoelens heeft. Ze zei: "Dus als ik ergens tegenaan liep, zou ze zeggen: 'Nou, hoe voelt dit…' Bijna als therapie." Zij en Nancy werkten op zondag meerdere uren per keer samen. Dat werk heeft echt zijn vruchten afgeworpen, want de rol van Aniston als Alex is absoluut ontroerend en hartverscheurend. Het is eerlijk om te zeggen dat het een van Aniston's beste onderdelen is.

De beste sitcom ooit

Voor veel mensen is Friends een populaire sitcom en niets voelt zo warm en geruststellend en heerlijk om naar te kijken na een lange dag werken. Het blijkt dat Aniston hetzelfde voelt omdat ze echt van de acteerervaring hield.

In een interview met InStyle in augustus 2019 zei Aniston dat de sitcom "de ultieme vertrouwensoefening" was en dat de acteurs elkaar steunden. Ze vertelde dat ze zo gelukkig terugkijkt op die tien jaar. Aniston zei: "Ik mis veel van die tijd. Het hebben van een baan die absolute, pure vreugde was. Ik mis het om bij mensen te zijn van wie ik enorm hou en die ik zonder woorden respecteer. Dus ja, tegenwoordig ben ik super nostalgisch."

Het is interessant om te horen dat Jennifer Aniston overweegt te stoppen met acteren, en haar fans zijn zo blij dat ze dat niet heeft gedaan. Het is geweldig om naar haar te kijken in The Morning Show en gelukkig krijgt de show een tweede seizoen dat zeker net zo krachtig zal zijn.

Aanbevolen: