Wilde Melissa McCarthy stoppen met acteren voordat ze werd gecast als Sookie op 'Gilmore Girls'?

Inhoudsopgave:

Wilde Melissa McCarthy stoppen met acteren voordat ze werd gecast als Sookie op 'Gilmore Girls'?
Wilde Melissa McCarthy stoppen met acteren voordat ze werd gecast als Sookie op 'Gilmore Girls'?
Anonim

Voordat Melissa McCarthy een Hollywood-naam was, nam ze de rol van Sookie St. James op zich in het populaire moeder/dochterdrama Gilmore Girls. Terwijl fans zich afvragen of de revival een tweede seizoen krijgt, is het altijd leuk om de originele serie opnieuw te bekijken, en een van de redenen is McCarthy. Haar beurt als Sookie is super vermakelijk, want de charmante chef-kok zorgt voor veel komedie in elke scène.

Tegenwoordig speelt McCarthy de hoofdrol in het tv-programma Superintelligence en ze heeft ook een lange samenvatting van grappige filmrollen. Het blijkt dat McCarthy wilde stoppen met acteren voordat ze werd gecast als Sookie op Gilmore Girls. Dit is waarom.

Melissa's verhaal

De cast van Gilmore Girls lijkt zo perfect. Lauren Graham was ongelooflijk als de snel pratende Lorelai, Scott Patterson was een geweldige knorrige Luke en Alexis Bledel deed zes keer auditie en was een onberispelijke Rory. Edward Herrmann en Kelly Bishop brachten ook zoveel talent naar de show als Richard en Emily.

Melissa McCarthy wilde stoppen met acteren omdat ze $ 5 op haar bankrekening had en haar carrière nergens leek te komen. Volgens Cheat Sheet had ze het gevoel dat ze voor haar 30e verjaardag iets moest hebben om te laten zien voor haar inspanningen.

Het is geweldig om te horen dat toen ze de rol van Sookie St. James won in Gilmore Girls, ze haar 30e verjaardag vierde.

Dit bewijst gewoon hoe mensen nooit weten wanneer hun geluk zou kunnen veranderen. Dit geldt met name in de wereld van Hollywood, waar dromen op het spel staan bij elke auditie.

Sookie's verhaallijnen

melissa mccarthy als sookie st james op gilmore girls
melissa mccarthy als sookie st james op gilmore girls

McCarthy's situatie veranderde absoluut ten goede toen ze hoorde dat ze in een tv-show zou zijn. Het is een van de meest populaire tv-shows ooit en de cast kon zeven seizoenen aan het werk (plus een Netflix-revival natuurlijk).

Sookie was het soort vriend dat iedereen graag zou hebben. Zij en Lorelai hadden een geweldige band en het geklets tussen hen was altijd grappig. In het eerste seizoen van Gilmore Girls was ze een goedaardige chef-kok in de Independence Inn, die de zaak bijna had kunnen platbranden als ze aan het koken was. Maar hey, ze was creatief en ze kon het niet helpen dat ze een beetje sullig was.

Naarmate de serie vorderde, realiseerde Sookie zich dat ze verliefd was op Jackson, de man die haar producten in de herberg verkocht. Ze zochten een romance op en trouwden en kregen kinderen. Sookie en Lorelai openden de Dragonfly Inn en vonden het heerlijk om hun eigen plekje te hebben.

Sookie spelen

melissa mccarthy als sookie st james in gilmore meisjes een jaar in het leven netflix revival
melissa mccarthy als sookie st james in gilmore meisjes een jaar in het leven netflix revival

Hoe was het voor Melissa McCarthy om Sookie weer te spelen?

Fans waren zo blij dat McCarthy terugkeerde om Sookie te spelen in de Netflix-revival A Year In The Life. McCarthy zei dat ze zich "sentimenteel" voelde toen ze Sookie weer speelde. In een interview met Entertainment Tonight zei ze: "Ik werd zo sentimenteel. Ik kwam ongeveer twee weken geleden langs, denk ik, en zag net de sets en zag iedereen daar. Het voelde een beetje alsof we geen beat hebben overgeslagen.”

In april 2016 vertelde McCarthy aan Us Weekly dat ze het heerlijk vond om op de Stars Hollow-set te staan. Ze zei: Ik ging terug en bezocht ongeveer twee weken geleden en zag de sets weer en iedereen erop en het voelde gewoon - oh, mijn God, ik word zo sentimenteel. Het voelde als het beste idee ter wereld. Het was gewoon heerlijk. Het was gewoon heerlijk.”

Volgens E Online maakte de actrice grapjes over de "laatste vier woorden" die Lorelai en Rory in de slotscène zeggen. Dit waren woorden waar Amy Sherman-Palladino het al jaren over had. McCarthy zei: "Ik heb lang gewacht om het te weten, omdat [creator] Amy [Sherman-Palladino] altijd had gezegd dat ze precies weet hoe het afloopt, maar nu is het zo van: 'Is dat de laatste vier woorden?'

Het was absoluut emotioneel voor fans om Sookie terug te zien komen, vooral omdat ze niet meer bij de Dragonfly werkte met Lorelai. Ze had besloten te vertrekken om haar culinaire spieren te strekken en bij Dan Barber te gaan studeren op Blue Hill Farm. Lorelai vertelde dat Sookie zes maanden wilde gaan en toch was het een jaar geleden. Het was zo triest om ze gescheiden te zien en het heeft Lorelai echt geraakt.

Fans zouden zo blij zijn om nog een seizoen van A Year In The Life te hebben. Maar zelfs als dat zou gebeuren, zei Melissa McCarthy dat ze het gevoel heeft dat ze klaar is met het spelen van Sookie. Volgens Raffinaderij 29 zei ze: "Nee, ik zou niet terugkomen als [Sookie]. Ik zou terugkomen [naar de serie] als Lorelei. En dat is een uitdaging voor Lauren Graham."

Aanbevolen: