Jim Carrey zegt dat hij waarschijnlijk zal stoppen met acteren; "Ik heb genoeg gedaan"

Inhoudsopgave:

Jim Carrey zegt dat hij waarschijnlijk zal stoppen met acteren; "Ik heb genoeg gedaan"
Jim Carrey zegt dat hij waarschijnlijk zal stoppen met acteren; "Ik heb genoeg gedaan"
Anonim

Jim Carrey zegt dat hij "genoeg" heeft geacteerd en vindt dat het tijd is om de handdoek in de ring te gooien. De acteur onthulde zijn pensioenplannen tijdens een recent interview en zei dat hij na de release van zijn vervolg stopte na vier decennia in de showbizz -toegevend dat hij "redelijk serieus" is over zijn plannen.

Jim Carrey zegt dat hij 'waarschijnlijk' met pensioen gaat na bijna 40 jaar acteren

De acteur promootte wat mogelijk zijn laatste film zou kunnen zijn, Sonic the Hedgehog 2, op Access Hollywood toen interviewer Kit Hoover vertelde hoe country-superster Dolly Parton vond dat hij haar muziekpartner Porter Wagoner in een biopic moest portretteren.

Maar de Ace Ventura-acteur dacht niet te lang na over het idee en flapte er snel zijn grote plan uit.

“Nou, ik ga met pensioen. Ja waarschijnlijk. Ik ben redelijk serieus', reageerde Carrey. "Ik hou echt van mijn rustige leven, en ik hou er echt van om verf op canvas te schilderen, en ik hou echt van mijn spirituele leven, en ik heb het gevoel - en dit is iets wat je misschien nooit een andere beroemdheid hoort zeggen zolang de tijd bestaat - ik heb genoeg Ik heb genoeg gedaan, ik ben genoeg."

Hij voegde eraan toe: Ik hou echt van mijn rustige leven en ik hou er echt van om verf op canvas te zetten en ik hou echt van mijn spirituele leven en ik voel me - en dit is iets dat je misschien nooit een andere beroemdheid hoort zeggen zolang de tijd duurt bestaat - ik heb genoeg. Ik heb genoeg gedaan. Ik ben genoeg.”

De acteur zegt dat hij zou terugkeren naar acteren, maar alleen voor de perfecte rol

Toch klinkt het alsof Jim bang is dat fans hem een leugenaar en leugenaar noemen. De acteur heeft niets anders geboekt dan Sonic the Hedgehog 2 - maar hij gaf toe dat als de perfecte rol zou komen, hij die graag zou nemen.

“Het hangt ervan af, als de engelen een soort script brengen dat in gouden inkt is geschreven en dat tegen mij zegt dat het heel belangrijk zal zijn voor mensen om te zien, dan ga ik misschien verder op de weg, maar ik neem een breken, zei hij.

Over die Dolly Parton-biopic zei hij: “Ik zal altijd met Dolly praten. Dolly is, alleen voor mij, een wereldvreemde die gewoon groter is dan je je kunt voorstellen."

De Bruce Almighty-acteur haalde onlangs de krantenkoppen nadat hij had gezegd dat hij Will Smith zou aanklagen voor $ 200 miljoen als de acteur hem een klap zou geven zoals hij deed met Chris Rock. Fans bekritiseerden de acteur snel en bestempelden hem als hypocriet omdat hij de 19-jarige Alicia Silverstone met geweld kuste tijdens de MTV Music Awards van 1997.

Aanbevolen: