Waarom stopte Eva Mendes gewoon met acteren en zal ze ooit terugkeren?

Inhoudsopgave:

Waarom stopte Eva Mendes gewoon met acteren en zal ze ooit terugkeren?
Waarom stopte Eva Mendes gewoon met acteren en zal ze ooit terugkeren?
Anonim

Actrice Eva Mendes begon eind jaren '90 met acteren, maar ze brak in 2003 commercieel door dankzij haar vertolking van Monica Fuentes in de actiefilm 2 Fast 2 Furious. Daarna speelde Mendes in projecten als Hitch, Ghost Rider, The Women en The Other Guys - en tegen de jaren 2010 had ze zichzelf gevestigd als een bekende naam in de industrie.

Vandaag bekijken we waarom Eva Mendes besloot te stoppen met acteren. Van wat ze zei over het nemen van een pauze tot of ze van plan is terug te keren - blijf scrollen om erachter te komen!

8 Eva Mendes heeft sinds 2014 geen film meer gemaakt

Hoewel Eva Mendes de jaren 2010 aftrad met tal van rollen, besloot ze na vier jaar een pauze te nemen. De meest recente filmrol van Eva Mendes is haar vertolking van Cat in de fantasy-thriller Lost River uit 2014. Naast Mendes zijn er in de film ook Christina Hendricks, Saoirse Ronan, Iain De Caestecker, Matt Smith en Ben Mendelsohn te zien.

7 Lost River is geschreven en geregisseerd door haar partner, Ryan Gosling

De film is geschreven, gecoproduceerd en geregisseerd door Ryan Gosling, en het was zijn regiedebuut. Lost River volgt een alleenstaande moeder die in een donkere onderwereld belandt, terwijl haar zoon een weg inslaat die hem naar een onderwaterstad leidt. De film heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb en verdiende uiteindelijk iets meer dan $ 600.000 aan de kassa.

6 Eva Mendes concentreerde zich op haar privéleven

Ryan Gosling en Eva Mendes in de plaats voorbij de dennen
Ryan Gosling en Eva Mendes in de plaats voorbij de dennen

Hoewel Eva Mendes misschien een stap terug heeft gedaan van acteren, bloeide haar persoonlijke leven het afgelopen decennium. In 2011 begon Mendes te daten met Hollywood-ster Ryan Gosling met wie ze begon te daten op de set van de misdaaddramafilm The Place Beyond the Pines uit 2012. Samen hebben Mendes en Gosling twee dochters: Esmeralda Amada geboren in 2014 en Amada Lee geboren in 2016.

5 Wat Eva Mendes heeft gezegd over haar hiaat

De actrice geeft niet vaak commentaar op haar privéleven, maar ze reageerde wel op de opmerking van een fan op een Instagram-bericht. Dit is wat Eva Mendes schreef over haar pauze: "Als moeder nu, zijn er veel rollen die ik niet zal doen. Er zijn veel onderwerpen waar ik niet bij betrokken wil zijn, dus het beperkt mijn keuzes en ik' Ik vind dat prima. Ik moet nu een voorbeeld stellen voor mijn meisjes."

4 Eva Mendes wil haar dochters niet verlaten

In een interview met E! Nieuws, Eva Mendes gaf toe dat het moeilijk voor haar is om haar dochters te verlaten - en acteren vereist meestal veel van dat. "Ik ben gewoon zo geobsedeerd door mijn kinderen dat ik ze niet wil verlaten", zei Mendes. "Ze zijn gewoon nog zo klein."

3 Eva Mendes heeft haar carrière uitgebreid naar andere gebieden

In de jaren 2010 breidde Eva Mendes haar carrière uit naar mode. In 2013 ging ze een partnerschap aan met New York & Co. en lanceerde ze haar eigen modelijn, Eva by Eva Mendes. Daarnaast is Mendes ook de creative director van het make-up merk CIRCA Beauty. In een interview met Oprah Magazine gaf de actrice toe dat ze het heerlijk vindt om even een pauze te nemen.

"Ik voel me heel gelukkig dat ik heb kunnen zijn als 'Ok, mijn dagelijkse baan is nu kleding ontwerpen.' Ik vind dat geweldig, want het is iets dat ik vanuit huis kan doen, en ik voel me zo gelukkig dat ik thuis bij mijn kinderen heb kunnen zijn”, zei Mendes. "Dat is wat ik echt wilde doen. Het is interessant, want het is niet alsof ik mijn ambitie verloor, het is gewoon dat mijn ambitie verschoof. Toen ik eenmaal mijn baby's had, verschoof mijn ambitie gewoon naar hen en mijn huis. Nu kan ik mijn ambitie voelen komen langzaam terug naar mij omdat mijn kinderen geen baby's meer zijn. Ik voel dat ik langzaamaan weer enthousiast word over mijn werk en enthousiast word over het zelf maken van meer dingen."

2 Zal Eva Mendes weer naast Ryan Gosling optreden?

In haar interview met Oprah Magazine onthulde Eva Mendes dat ze zeker met haar partner Ryan Gosling aan een ander project wil werken. "De twee keren dat we hebben samengewerkt, hij en ik, waren de twee beste ervaringen in mijn carrière. Er zit zo'n bijzonder werk in The Place Beyond the Pines. We kenden elkaar al een tijdje, dus samenwerken was echt spannend', zegt Mendes. "En in de film Lost River spelen was niets minder dan een magische ervaring. Ik zou graag weer tegenover hem staan of ooit door hem worden geregisseerd. Ik vind het gewoon geweldig om met hem samen te werken. In een carrière van meer dan 20 jaar, om als mijn twee meest ongelooflijke creatieve ervaringen bij hem zijn, dan wil ik natuurlijk een derde."

1 Eva Mendes nam deel aan een project in 2021

Hoewel Eva Mendes sinds 2014 niet meer in films heeft gespeeld, nam ze in 2021 deel aan één project. Eva Mendes was de stem achter een yoga-instructeur in een aflevering van de Australische animatieserie Bluey voor kleuters. Op het moment van schrijven heeft Eva Mendes geen bekende aankomende projecten.

Aanbevolen: