Waarom heeft North West nooit speeldata gedeeld met Blue Ivy?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft North West nooit speeldata gedeeld met Blue Ivy?
Waarom heeft North West nooit speeldata gedeeld met Blue Ivy?
Anonim

In oktober 2016, midden in een show voor zijn Saint Pablo Tour, deed Kanye West een nogal verrassende onthulling: zijn kinderen hadden nog nooit speelafspraakjes gedeeld met de kinderen van Jay Z en Beyonce. Hoewel dit voor sommigen misschien niet zo'n probleem is, gezien het feit dat Kanye al heel lang als een vriend van de familie van het machtspaar werd beschouwd, zagen veel fans het als een duidelijk teken dat er veel wrijving was ontstaan tussen de Carters en de Wests.

Het gerucht gaat al lang dat Beyonce en Jay afstand hebben genomen van Kanye nadat ze hoorden over zijn relatie met Kim Kardashian, met wie hij sindsdien is getrouwd en vier kinderen heeft verwelkomd.

Om het nog erger te maken, waren de twee ook niet aanwezig op hun bruiloft in 2014, waar de rapper 'Good Life' duidelijk moeite mee had - maar de onthulling dat zijn kinderen nooit speelafspraakjes hebben gedeeld met de nakomelingen van Jay en Bey maakte het was duidelijk hoe intens hun vete door de jaren heen was geworden.

Heeft Blue Ivy North West ontmoet?

Volgens rapporten hebben Blue Ivy en North West elkaar nooit ontmoet of met elkaar gedeeld. Er was echter een evenement in januari 2020, gehouden door Interscope Records executive en muziekproducent Jimmy Iovine, waar Kim en Jay Z beiden aanwezig waren, samen met een aantal van hun kinderen.

Kim zou Saint, Chicago en Psalm voor de gelegenheid hebben meegenomen, terwijl de hitmaker 'Hard Knock Life' werd vergezeld door Blue Ivy, Rumi en Sir.

Interessant genoeg waren Beyonce, Kanye West en North West niet aanwezig bij het voorval, wat betekent dat de oudste dochter van Kim een leuke speelafspraak met Blue heeft gemist.

Hun bijeenkomst was van korte duur en uit bronnen blijkt dat noch Kim noch Jay Z zich ervan bewust waren dat ze bij het evenement zouden zijn - het is echter onnodig om te zeggen dat hun kinderen het naar hun zin hadden gehad om elkaar te kennen.

Het lijkt alleen jammer dat Blue en North nog geen speeldatum hebben, aangezien ze allebei in dezelfde leeftijdsgroep zitten - per slot van rekening, Kanye en Jay Z, die de "Monster"-rapper ooit zijn broer noemde, waren ooit zo hecht dat het nogal bizar lijkt om te denken dat hun dochters elkaar nooit hebben ontmoet.

In oktober 2016 vertelde een woedende Kanye tijdens een concert tijdens zijn Saint Pablo Tour het publiek dat Jay Z geen enkele moeite had gedaan om hem of zijn vrouw te zien na Kims overval in Parijs eerder die maand.

De vader van vier was verbijsterd dat zijn oude vriend weinig tot geen moeite had gedaan om bij het paar in te checken, wat hem ertoe bracht enkele andere persoonlijke zaken te bespreken met betrekking tot zijn vete met de muziekmagnaat, waaronder waarom fans nooit een vervolg krijgen op hun samenwerkingsalbum uit 2011, Watch The Throne.

"Er zal nooit een Watch the Throne 2 zijn," gutste Kanye. "Weet je waarom? Want dat is de reden waarom ik niet op [Drake's 'Pop Style'] was. Jullie hebben niet begrepen wat jullie met mij en Drake op dit nummer moesten krijgen vanwege een of andere Tidal /Apple onzin.”

"Bel me niet na de overval en zeg: 'Hoe voel je je'? Wil je weten hoe ik me voel? Kom langs bij het huis. Breng de kinderen bij het huis, net als wij broers. Laten we ga zitten. Ik kan deze sh niet aan, bro. Onze kinderen hebben niet eens samen gespeeld."

De onthulling maakte duidelijk dat er spanning was tussen Kanye en de Carters, wat niet alleen voortvloeide uit het feit dat Jay Z weinig moeite deed om te zien hoe het stel ging na de overval van Kim, maar ook uit de vermeende afstand van de rapper gedrag jegens zijn "broer" sinds hij zich vestigde bij de Keeping Up With the Kardashians-ster.

In mei 2014, toen Beyonce en Jay berucht de bruiloft van Kim en Kanye oversloegen, deelde de chart-topper 'Empire State of Mind' later hoe zijn huwelijksproblemen met zijn vrouw verantwoordelijk waren voor hun beslissing om de bruiloft van het paar niet bij te wonen. grote dag.

Fans zullen zich herinneren hoe Solange enkele weken voor Kimye's huwelijk haar zwager had aangevallen in een lift op een Met Gala afterparty, waarbij bronnen beweerden dat het incident voortkwam uit Jay's vermeende flirterige gedrag met Rachel Roy, met wie hij ooit zou hebben gedatet in de vroege jaren '00

Datzelfde jaar werden er tal van beschuldigingen tegen Jay geuit voor zijn valsspelen, wat Beyonce later bevestigde in haar album uit 2016, Lemonade.

In 2018 besprak Jay zijn redenen om Kimye's bruiloft niet bij te wonen in zijn lied 'Friends', waar hij rapt: 'I ain't going to Nobody for Nothing when me and my wife beefing / I don't zorg als het huis in brand staat, ik ga dood, ik ga niet weg. 'Ty Ty zorgt voor mijn kinderen, nadat hij klaar was met rouwen / Als je dat niet begrijpt, is het niet de bedoeling dat we vrienden zijn.'

Aanbevolen: