Cruel Trolls beweren dat Madonna dementie heeft nadat ze pittige snaps op Instagram heeft gedeeld

Cruel Trolls beweren dat Madonna dementie heeft nadat ze pittige snaps op Instagram heeft gedeeld
Cruel Trolls beweren dat Madonna dementie heeft nadat ze pittige snaps op Instagram heeft gedeeld
Anonim

Madonna is getrolld nadat ze nieuwe sexy beelden deelde met haar 16,7 Instagram-volgers. De 63-jarige liet haar kruis zien terwijl ze op handen en voeten poseerde en haar zwarte slipje liet zien.

De moeder van zes droeg een kanten top met decolleté onder een groot mouwloos bontvest. Ze voegde stijl toe aan de look met een rood en zwart geruite minirok.

Het culturele icoon droeg dij-hoge zwarte panty's die ze droeg met studs, strappy zwarte laarsjes. Haar haar was donker bij de wortels, maar werd geleidelijk lichter tot blond in een reeks lange vlechten.

Madonna geaccentueerd met een overvloed aan zilverkleurige kettingen met grote ster- en kruishangers. Om haar pols wiegde ze een stapel armbanden.

De Evita-actrice nam verschillende suggestieve poses aan, waaronder een met haar benen gespreid terwijl ze haar tong uitstak en een duim omhoog hield.

In een andere hield ze een glas wijn vast. Elke foto had een zwart-wit ingelijste afbeelding op de muur achter haar.

Eén foto was een foto van de ster zelf die decennia geleden op een podium stond terwijl een menigte toekeek.

Madonna schreef bij de afbeeldingen: "Leer van het verleden………….. En maak je eigen geschiedenis." De entertainer voegde een filmcamera en emoji's met een zwart hart toe.

Hoewel de zevenvoudig Grammy-winnaar meer dan 150.000 "likes" ontving, vonden sommige wrede commentatoren het "te veel" en beweerden zelfs dat ze misschien dementie had.

"Heeft ze dementie?" een louche commentator schreef brutaal online.

"Ik vroeg me dit af, ze doet me denken aan een vrouw waar ik om geef en die achteruit accelereert", beaamt een tweede.

"Er is iets mis met haar. Begrijpt ze dat we dit niet aantrekkelijk vinden," merkte een derde op.

Maar sommigen kwamen naar de verdediging van de "Like A Virgin"-zanger.

"Nee, ze heeft geen dementie - maar ze heeft wel bijna een miljard dollar", schreef een fan.

Ondertussen kijken fans reikhalzend uit naar Madonna's nieuwe biopic.

De "Ray Of Light"-zangeres heeft samen met de met een Oscar bekroonde scenarioschrijver Diablo Cody een script geschreven voor haar zelf geregisseerde Universal Pictures-film.

"Ik wil de ongelooflijke reis overbrengen die het leven me heeft afgelegd als artiest, muzikant, danser - een mens, in een poging haar weg te vinden in deze wereld", zei ze in een verklaring.

"De focus van deze film zal altijd muziek zijn. Muziek heeft me op de been gehouden en kunst heeft me in leven gehouden. Er zijn zoveel onvertelde en inspirerende verhalen en wie kan dat beter vertellen dan ik. Het is essentieel om de achtbaanrit van mijn leven met mijn stem en visie."

De releasedatum voor haar naamloze film is nog onbekend.

Aanbevolen: