Beroemdheden juichen Miley Cyrus toe in afwachting van haar zeer persoonlijke aankomende album

Inhoudsopgave:

Beroemdheden juichen Miley Cyrus toe in afwachting van haar zeer persoonlijke aankomende album
Beroemdheden juichen Miley Cyrus toe in afwachting van haar zeer persoonlijke aankomende album
Anonim

Miley Cyrus-fans vieren feest als ze de aanstaande nieuwe release van nog een ander album onthult, zo snel nadat ze haar hitsingle Midnight Sky had uitgebracht. De nieuwe release zal binnen enkele weken klaar zijn om te lanceren, en fans staan versteld van het hoge tempo waarin Cyrus nieuwe muziek uitbrengt.

Dat is echter niet alles. Miley Cyrus heeft het nieuwe album voorafgegaan door aan de wereld te onthullen dat deze verzameling nieuwe nummers een diep persoonlijke, zeer emotionele reis vertegenwoordigt. Ze laat het allemaal zien aan haar 116 miljoen Instagram-volgers, en toont de onrust waarmee ze in haar leven werd geconfronteerd en hoe ze de teugels van haar tegenslagen binnenhaalde om bovenaan te eindigen.

Sappige details over de nieuwe release

Laten we beginnen met het geweldige nieuws van een gloednieuw album van Miley Cyrus dat op 27 november naar ons komt! Als Midnight Sky een indicatie is, staan fans een echte traktatie te wachten. Deze single bereikte het hoogste niveau van succes onmiddellijk na de release, en het thema van de discobal was verslavend en inspireerde beroemdheden als Kourtney Kardashian, Addison Rae en Lisa Rinna om Miley's Disco Truck te huren en zelf wat plezier te beleven.

Het is niet te zeggen of het volgende album, getiteld Plastic Hearts, dezelfde algehele sfeer en energie zal hebben als Midnight Sky, maar er is één ding dat we je zeker kunnen vertellen … dit album zal vol zitten met persoonlijke details en diepe, rauwe emoties.

Cyrus verklaarde dat ze al 2 jaar aan dit album werkt, en ze verklaarde; Ik dacht dat ik het allemaal doorhad. Niet alleen de plaat met zijn liedjes en geluiden, maar mijn hele verdomde leven. Maar niemand controleert een ego zoals het leven zelf. Net toen ik dacht dat het oeuvre klaar was … werd het ALLEMAAL gewist. Waaronder de meeste relevantie van de muziek.

Omdat ALLES was veranderd."

Beroemdheden juichen Miley Cyrus toe

Beroemdheden zijn verliefd op de echte, rauwe Miley terwijl ze alles op tafel legt en haar fans uitnodigt in haar wereld om deel uit te maken van haar emotionele uitstorting. Spotify en MTV reageerden onmiddellijk met hun steun en aanmoediging, bijna onmiddellijk gevolgd door Hailey Bieber die enige liefde deelde ten gunste van de grote onthullingen van Miley Cyrus. Ze schreef "Yes Ma'am" en knipoogde naar de manier waarop Miley deze nieuwe release presenteert.

Wat betreft de inhoud van Plastic Hearts, Mileysays; "De natuur deed wat ik nu als een gunst zie en vernietigde wat ik niet voor mezelf kon laten gaan. Ik verloor mijn huis in een brand, maar bevond mezelf in de as."

Aquaria en Travis Barker, en Kylie Sonique Love stuurden ook hun aanbiddende genegenheid haar kant op.

Aanbevolen: