Doet Ariana Grande echt haar eigen make-up?

Inhoudsopgave:

Doet Ariana Grande echt haar eigen make-up?
Doet Ariana Grande echt haar eigen make-up?
Anonim

Ariana Grande staat op het hoogtepunt van haar carrière, en terecht! De zangeres bereidt de release van haar aankomende studioalbum 'Positions' voor, dat op 30 oktober 2020 uitkomt. Dit is het zesde studioalbum van Ariana sinds haar muziekdebuut in 2013. Ari werd voor het eerst bekend als kind, met in de hoofdrol Broadway- en theatershows, voordat Nickelodeon zich aanmeldde als Cat Valentine in 'Victorious'. Na het veroveren van acteren en theater, was het slechts een kwestie van tijd voor Ariana om muziek uit te brengen, en helaas deed ze dat!

Flash bijna een decennium vooruit, en Ariana Grande is zonder twijfel een van de meest populaire entertainers, en ze gaat nergens snel heen. In de loop van haar carrière had Ariana fans talloze verbluffende mode- en make-uplooks gegeven, tot het punt waarop de zangeres de gevleugelde eyeliner praktisch als handelsmerk heeft vastgelegd. Hoewel muziek absoluut haar sterkste punt is, willen fans weten of Grande weet hoe ze haar eigen make-up moet doen of niet. Laten we het uitzoeken!

Doet Ariana haar eigen make-up?

Ariana Grande heeft de muziekscene stormenderhand veroverd, en ze is er weer! De zangeres maakte pas een paar weken geleden bekend dat ze haar nieuwste album 'Positions' zou uitbrengen, en het blijkt dat het album veel sneller uitkomt dan fans hadden verwacht. Ari heeft 30 oktober als releasedatum ingesteld en we kunnen niet wachten! Met de release van haar meest recente single verbaasde Ariana de luisteraars met haar nieuwste videoclip, waarin ze het Witte Huis overnam als de opperbevelhebber.

Hoewel Ari enige tijd heeft voordat ze naar kantoor gaat, heeft ze ongetwijfeld naam gemaakt in de muziekindustrie. Dit wordt Ari's zesde studioalbum en we zijn er zeker van dat het niet zal teleurstellen. Het is duidelijk geworden dat alles wat Ariana aanraakt in goud verandert, en als ze geen ongelooflijke liedjes serveert, dient ze ongelooflijke looks!

De zangeres heeft talloze hitoutfits en make-uplooks gehad die trends hebben gecreëerd, waaronder haar iconische gevleugelde eyeliner. Met zoveel uitstekende keuzes beginnen fans zich af te vragen of Ariana haar eigen make-up doet, en geloof het of niet, ze doet!

Hoewel Grande duidelijk een glam-ploeg op afroep heeft en haar make-up en haar heeft verzorgd voor de meeste grote evenementen en rode lopers, is Ariana meer dan in staat om haar eigen make-up te doen, en vaak doet ze dat ook! Een opname van Arianda werd uitgebracht in 2018, waar ze werd gezien terwijl ze haar eigen make-up deed in de badkamerspiegel en dit is geen zeldzame gebeurtenis.

Hoewel haar een andere deal is, kan Ari haar make-up doen alsof het niemands zaken zijn. De ster leerde voor het eerst hoe ze haar eigen make-up moest doen toen ze aan 'Victorious' werkte en heeft sindsdien haar cat eyeliner geperfectioneerd die ze altijd het liefst zelf doet. Met acteren, theater, muziek en nu make-up kan Ariana het echt allemaal!

Aanbevolen: