Jennifer Aniston aangevallen door trollen terwijl ze toegeeft dat ze 'Anti-vax'-vrienden heeft afgesneden

Jennifer Aniston aangevallen door trollen terwijl ze toegeeft dat ze 'Anti-vax'-vrienden heeft afgesneden
Jennifer Aniston aangevallen door trollen terwijl ze toegeeft dat ze 'Anti-vax'-vrienden heeft afgesneden
Anonim

Jennifer Aniston heeft kritiek gekregen nadat ze in een nieuw interview had onthuld dat ze geen vrienden heeft die hebben "geweigerd" om hun COVID-19-vaccin te krijgen.

In het septembernummer van InStyle legde de 52-jarige actrice uit dat ze geen tijd heeft voor anti-vaxxers of degenen die "gewoon niet naar de feiten luisteren" als het om wetenschap gaat.

De Friends-ster zei dat ze het gevoel heeft dat de mensen die hun COVID-prikkels niet krijgen hun standpunt baseren op 'angst of propaganda'.

Aniston, die in AppleTV+'s The Morning Show schittert als nieuwsanker, legde uit dat ze een groot deel van de pandemie besteedde aan het bijhouden van het nieuws.

Maar geeft toe dat het op een gegeven moment nodig was om een pauze te nemen van het constante spervuur van informatie.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CCEvWDPjXc8/[/EMBED_INSTA]

"Ik moest echt stoppen [te veel ophouden]", zei ze over het kijken naar CNN.

"We gingen allemaal door nieuwsmoeheid, paniekmoeheid, tijdens de pandemie, omdat we hoopten dat we op een dag wakker zouden worden en iets hoopgevends zouden horen, en het enige wat we kregen was meer waanzin."

Vervolgens sprak ze over de groep anti-vaxxers, die tot nu toe hebben geweigerd hun vaccin tegen het coronavirus te krijgen.

"[Er is] nog steeds een grote groep mensen die anti-vaxxers zijn of gewoon niet naar de feiten luisteren. Het is echt jammer", zei Aniston. "Ik heb zojuist een paar mensen verloren in mijn wekelijkse routine die hebben geweigerd of niet hebben bekendgemaakt [of ze wel of niet zijn gevaccineerd], en dat was jammer."

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CKhVxoMDftk/[/EMBED_INSTA]

Ze voegde eraan toe: "Ik vind dat het je morele en professionele plicht is om te informeren, aangezien we niet allemaal opgefokt zijn en elke dag worden getest. Het is lastig omdat iedereen recht heeft op zijn eigen mening - maar veel van meningen zijn nergens op gebaseerd, behalve op angst of propaganda."

Maar sommige commentatoren op de sociale media waren van mening dat Aniston ongelijk had om vrienden af te sluiten die ervoor kozen om het vaccin niet te krijgen.

"Dus dat alles, 'mijn lichaam, mijn keuze' gedoe is nu zo goed als voorbij, toch?'" schreef een persoon online.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CSE_t1TrrQd/[/EMBED_INSTA]

"Ze klinkt als een heerlijke 'vriendin' om te hebben. Dus eigenlijk moet je het met haar mening eens zijn, anders is dat alles?" een tweede toegevoegd.

"Oh alsjeblieft, misschien moeten je vriendinnen stoppen met met je te praten omdat je geen kinderen hebt! Iedereen heeft een keuze en moet gerespecteerd worden", merkte een derde op.

Maar sommige mensen stonden volledig achter het standpunt van The Good Girl-ster over vrienden en familie die het COVID-19-vaccin weigeren.

"Ik deed hetzelfde, inclusief het verwijderen van mijn leven van mijn idiote zus die veel ouder is dan ik en weigert in de wetenschap te geloven. Ze is zo ver voorbij het konijnenhol van de gekke anti-vax samenzwering BS gegaan, " een reactie lezen.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CIEI09eDtrX/[/EMBED_INSTA]

"Iedereen die het vaccin weigert, moet de behandeling worden geweigerd als ze de ziekte krijgen. Dat heet verantwoordelijkheid nemen voor hun acties ", merkte een opstandige persoon op.

"Ik heb hetzelfde gedaan met mijn vrienden en familie. Mijn broer kreeg het vaccin niet, dus heb ik zijn nummer van mijn telefoon verwijderd. Het is zijn eigen schuld, ik heb hem gezegd dat hij me weer kan spreken zodra hij krijgt het vaccin, anders wil ik het niet horen. Ik heb ook drie andere mensen ontvriend. Haal het vaccin als je mijn vriendschap wilt en wilt blijven leven, "een tweede stemde toe.

Aanbevolen: