Madonna viert het 30-jarig jubileum van 'Immaculate Collection' met een enorme plaag

Inhoudsopgave:

Madonna viert het 30-jarig jubileum van 'Immaculate Collection' met een enorme plaag
Madonna viert het 30-jarig jubileum van 'Immaculate Collection' met een enorme plaag
Anonim

Madonna wordt bewonderd door miljoenen fans over de hele wereld en heeft gedurende haar decennialange carrière consequent nummer één nummers uitgebracht. Ze viert het 30-jarig jubileum van Immaculate Collection, die 30 jaar geleden werd uitgebracht en de verzameling van haar tophits weergeeft. Ze plaagt dat er zeer binnenkort iets komt en dat het hier op een grote manier mee verbonden is. Fans worden gek!

Met meer dan 30 jaar meesterlijke muziek onder haar riem, heeft de Queen of Pop zeker geen tekort aan hitnummers gehad. Zo veel van haar nummers bereikten zelfs de nummer één plek en maakten het tot mainstream muziek dat ze direct herkenbaar zijn bij fans van alle leeftijden.

Ze heeft mensen over de hele wereld die met ingehouden adem wachten om te zien wat het nieuwe 'ding' is dat op de een of andere manier verband houdt met de verjaardag van dit album.

Nostalgie overheerst

Als je zoveel van een artiest houdt, waardeer je de muziek die ze jaren geleden hebben gemaakt evenveel als de hits die ze nu uitbrengen, en alles daartussenin. Dit geldt zeker voor de die-hard fans van Madonna's muziek. Ze heeft fantastisch werk geleverd door de beste nummers te selecteren die fans kennen, liefhebben en waarmee ze een persoonlijke band hebben, en ze allemaal op één album vastgelegd. Dit werd uitgebracht als de Immaculate Collection 30, en het werd uitgebracht op 9 november 1990 Dit maakt het 30-jarig jubileum en Madonna wil dat vieren met haar fans. Wat ze voor hen in petto heeft, blijft een vraag.

Immaculate Collection 30, The Tease

Madonna ging naar sociale media met een ongelooflijke video van alle nummers op het album en het duurde niet lang voordat fans enthousiast werden over wat er daarna kwam. Haar bijschrift luidde; "Pas op met wat je wenst ???immaculatecollection 30." Als we dit uit elkaar halen, lijkt het erop dat mensen hier meer van wilden, misschien meer collecties of meer muziek? Misschien meer van het authentieke geluid? Wat het ook is, er komt iets voor fans, en ze willen weten wat het nu is! Madonna selecteerde 3 globe-emoji's om aan het einde van haar teaserbericht te gebruiken, wat suggereert dat dit een wereldwijde release is, of misschien een wereldtournee. Fans geloven dat de 3 globes elk een decennium vertegenwoordigen, ter herdenking van de 30e verjaardag van dit specifieke album.

Immaculate 30 bevat hitnummers zoals Like A Virgin, Holiday, Material Girl, Justify My Love, Prayer en nog veel meer.

Opmerkingen van fans zijn onder meer:; "We hebben een onberispelijke tour nodig", "Beste album in de geschiedenis" en "Ohhhhh, welke verrassingen heb je in petto? ????"

De opwinding neemt toe en we blijven op de hoogte voor updates.

Aanbevolen: