Prins Harry "Furious" over behandeling bij het jubileum van de koningin en "wil een verontschuldiging"

Inhoudsopgave:

Prins Harry "Furious" over behandeling bij het jubileum van de koningin en "wil een verontschuldiging"
Prins Harry "Furious" over behandeling bij het jubileum van de koningin en "wil een verontschuldiging"
Anonim

Prins Harry is "absoluut woedend" op de koninklijke familie over hoe ze hem hebben behandeld tijdens het platina-jubileum van koningin Elizabeth II. De ontevreden hertog zou het gevoel hebben dat hij "een verontschuldiging verschuldigd is" nadat hij "grotendeels genegeerd" was tijdens de vierdaagse viering ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van de koningin.

De Sussexen geloven dat er een koninklijke list was om ze af te wijzen

De hertog en hertogin van Sussex maakten de lange trektocht over de vijver met hun twee kinderen - Archie en Lillibet - maar kwamen slechts één keer in het openbaar tijdens het vierdaagse jubileumfeest van de koningin.

De twee werden naar verluidt in het ongewisse gehouden over verschillende jubileumverrassingen, waaronder de sketch van de koningin met Paddington Bear. Toen de Sussexen eindelijk de koningin ontmoetten, werd hun verzoek om een foto van Hare Majesteit die hun jongste kind voor het eerst ontmoette naar verluidt afgewezen!

Angela Levin - die een jaar bij de hertog van Sussex doorbracht tijdens het schrijven van zijn biografie - vertelde The Sun dat de geërgerde prins "absoluut woedend" is dat de koninklijke familie hem afsnauwde. Levin beweert dat een foto van de koningin met hun dochter Lilibet "zeer waardevol" zou zijn voor het paar, dat werd geweigerd omdat ze de foto "zou hebben verkocht".

Levin zei dat ze gelooft dat nadat ze er niet in slaagden om het beeld van hun dochter met de koningin te krijgen, ze "waarschijnlijk gewoon woedend zijn weggegaan".

De Cambridges hadden ook geen tijd voor hen

Bovendien hielden de ziedende Sussexen zaterdag een eerste verjaardagsfeestje voor Lilibet in Frogmore Cottage, en hoewel ze naar verluidt de Cambridges hadden uitgenodigd voor de bash, kwamen ze niet opdagen!

"Naar verluidt hebben ze Kate en William en de kinderen naar het feest gevraagd", vervolgde Levin, eraan toevoegend dat het paar "niet de moeite nam om erachter te komen dat de Cambridges 's ochtends in Wales zouden zijn", dus ze konden het niet halen.

"Ik denk dat hij heel, heel erg van streek zou zijn geweest dat hij grotendeels werd genegeerd", vertelde Levin aan het tijdschrift, eraan toevoegend dat hij "nog steeds vindt dat hij een verontschuldiging verschuldigd is."

"Hij is degene die zich moet verontschuldigen", voegde ze eraan toe, en merkte op dat de wrokkige koninklijke zijn familie in zijn sit-down met Oprah Winfrey kleineerde. "Hij zei tijdens het Oprah-interview dat Charles en William in de val zaten, hij zei dat hij was afgesneden door zijn vader. Je kunt niet zomaar onbeleefd zijn over mensen en verwachten dat ze hun hart weer voor je openen."

Aanbevolen: