Het moment dat het bergafwaarts begon te gaan voor Britney Spears

Inhoudsopgave:

Het moment dat het bergafwaarts begon te gaan voor Britney Spears
Het moment dat het bergafwaarts begon te gaan voor Britney Spears
Anonim

Britney Spears' jeugd was een treinwrak. Ze zou naar het heiligdom van de caravan van haar tante rennen als haar alcoholische vader en opdringerige moeder vochten. Velen hebben het gevoel dat moeder Lynne Spears Britney zag als haar ma altijdkaart uit haar leven van bittere armoede in het diepe zuiden. Tegen de tijd dat Britney 8 jaar oud was, sleepte moeder haar mee om auditie te doen voor de heropleving van The Mickey Mouse Club. Ze sloot zich aan bij de zondestad die Disney's Mickey Mouse Club was in 1992.

Tegen de tijd dat ze 15 jaar oud was, was ze getekend door Jive Records. Toen kwamen de gecertificeerde diamanten studioalbums Baby One More Time (1999) en Oops… I Did It Again (2000). Ze was de "Princess of Pop". Een slopend schema van tours en meer studioalbums volgden.

Huwelijk en echtscheiding (keer twee) gebeurd. En toen kwam in 2007 de beroemde kernsmelting.

Dus, wanneer begon het mis te gaan voor de verontruste Britney Spears? Laten we eens kijken en zien.

Iedereens ma altijdkaart

Er zijn een aantal versies van Britneys jeugd in Louisiana. Haar vader Jamie vond het moeilijk om een baan te behouden. Lynne, haar moeder, bleef thuis. Natuurlijk had ze kunnen werken, maar dat deed ze niet. Er waren vreselijke gevechten tussen Jamie en Lynne waardoor Britney en haar broer Bryan en zus Jamie Lynne de deur uit renden naar het heiligdom van de trailer van hun tante Chanda.

Sommigen zeggen dat moeder Lynne het natuurtalent in Britney lang voor iemand anders zag. En ze zeggen ook dat ze Britney zag als haar ma altijdkaart uit de verpletterende armoede waarin het gezin leefde. Britney zat op dansles toen ze drie was. Tegen de tijd dat ze 8 jaar oud was, nam moeder haar mee voor audities voor de heropleving van The Mickey Mouse Club. Vergeet het maar, zegt Disney. Ze is veel te jong. Vervolgens neemt moeder haar mee naar New York om naar een theaterschool te gaan.

In 1992 bereikte Britney de Mickey Mouse Club. Ze werkte samen met Christina Aguilera, Ryan Gosling en Justin Timberlake. Britney dronk naar verluidt haar eerste drankje toen ze 13 jaar oud was. Het gerucht gaat dat er allerlei andere niet zo geweldige dingen zijn gebeurd bij Disney.

Tegen de tijd dat ze 16 jaar oud was, mocht ze Justin Timberlake laten komen logeren. Binnen een paar jaar kwam Baby One More Time uit 1999. Ze was de officiële "Princess of Pop". Tegen die tijd zeggen sommigen dat ze paniekaanvallen en depressies had. Het antwoord? Haar managers gaven haar naar verluidt medicijnen.

Slechte huwelijken en die kernsmelting

Snel verschillende studioalbums en grindtours vooruit naar 2004. Ze heeft een "knipper en je zult het missen"-huwelijk met Jason Alexander, snel gevolgd door een 3-jarig huwelijk met Kevin Federline.

De eerste van de grote alarmbellen gingen rinkelen toen Britney in 2006 werd gefotografeerd terwijl ze aan het rijden was met haar zoon op haar schoot. Oeps, zei ze. Mijn fout. Het jaar daarop vond de beruchte ineenstorting plaats toen ze haar hoofd kaal schoor en de auto van een paparazzi aanviel met een paraplu.

Tegen die tijd was het disfunctionele huwelijk van haar vader en moeder veranderd in een nog meer disfunctionele echtscheiding. Jamie Spears leek te hulp te schieten en vroeg een conservatorschap aan over Britney en kreeg die. Zonder zijn toestemming kon ze weinig doen. En ze verloor de voogdij over haar zonen aan haar ex, Kevin Federline.

Nu zou je kunnen denken dat met al haar mentale problemen, degenen die de leiding hebben over haar zaken, haar ertoe zouden brengen een stap terug te doen en een pauze te nemen. Niet een beetje. In 2016 had ze tot 9 studioalbums en bijbehorende tours. Ze had zelfs een tijd als rechter bij The X Factor gedaan, naar verluidt een salaris van $ 15 miljoen binnengehaald, evenals een lange residentie in Las Vegas.

Vergeet werk en Gratis Britney

In 2019 werden de dingen nog bizarder toen Britney beweerde dat haar vader Jamie haar tegen haar wil vasthield en dat hij haar verblijf in Las Vegas had geannuleerd omdat ze weigerde pillen te slikken, haar 'medicatie'.

En ze heeft (tot nu toe) tevergeefs gevochten om Jamie's conservatorschap te beëindigen. In 2019 en 2020 hebben steeds bizarrere berichten op haar Instagram-account ertoe geleid dat fans theoretiseren dat ze nog steeds tegen haar wil wordt vastgehouden. En beroemdheden zoals Miley Cyrus zijn binnengedrongen om te zeggen dat het conservatorium moet worden beëindigd en Britney Freed.

Het enige is dat Britney zich niet als een gevangene gedraagt. Zij en haar vriend Sam Ashgari zijn onlangs naar Hawaï vertrokken om haar 39e verjaardag te vieren. En ze heeft parttime, zonder toezicht voogdij over haar zonen.

Dus, wanneer begonnen de dingen uit elkaar te vallen voor Britney Spears? Velen wijzen op 2007 en de kernsmelting. Maar als de waarheid wordt verteld, moeten we terug naar haar kindertijd, haar toneelmoeder Lynne en haar dronken vader Jamie. In feite is het grootste deel van het leven van Britney Spears één lang treinongeluk geweest. Alleen zijn de mensen om haar heen er goed in geweest om het op de DL te houden.

Aanbevolen: