Britney Spears onthult dat ze op 12-jarige leeftijd naar haar gewicht begon te kijken

Inhoudsopgave:

Britney Spears onthult dat ze op 12-jarige leeftijd naar haar gewicht begon te kijken
Britney Spears onthult dat ze op 12-jarige leeftijd naar haar gewicht begon te kijken
Anonim

Britney Spears is openhartig begonnen met het letten op haar gewicht toen ze nog heel jong was in een nieuwe Instagram-post.

De popprinses ging naar haar favoriete sociale platform om een persoonlijke anekdote te delen en na te denken over de eetcultuur.

Britney Spears deelt hartverscheurende anekdote over dieetcultuur in nieuwe Instagram-post

Spears ging naar Instagram om een incident te delen met haar 38 miljoen volgers. In het bijschrift van haar bericht legde ze uit dat het allemaal begon toen ze een broodje aan het bereiden was voor de dochter van een vriend.

Toen het meisje Britney vroeg om "geen kaas" in de sandwich, maakte de zangeres zich zorgen dat de dochter van haar vriend misschien al op haar jonge leeftijd calorieën begon te tellen. Voor Britney zelf was het niet anders: ze gaf toe dat ze op haar gewicht begon te letten toen ze heel jong was.

"Ik vroeg waarom ze sprak over het aantal calorieën… ik kon het niet geloven, want dat is precies wat ik deed toen ik 12 was toen ik naar mijn gewicht begon te kijken", schreef Spears in het bijschrift.

Toen sprak ze haar bezorgdheid uit aan haar vriend, die naar verluidt erg defensief was tegen haar dochter en Spears uithaalde omdat hij suggereerde dat het meisje een eetstoornis zou hebben.

Spears heeft toegegeven te hebben gevast om duidelijkheid te verkrijgen

Spears heeft eerder enkele zorgen geuit onder fans toen ze onthulde dat ze soms vasten.

In november 2021 gaf de popprinses toe dat ze een paar dagen had gevast terwijl ze probeerde duidelijkheid te krijgen. Ze erkende de gevaren van vasten zonder medisch advies en wees erop dat ze niet probeerde de eetcultuur te promoten, maar haar volgers gewoon vertelde wat ze doet om een "high" te krijgen.

"Ik wil het hebben over vasten !!! Veel mensen met wie ik heb gesproken zijn ertegen… het langste dat ik ben geweest is 4 dagen inclusief snacks hier en daar…" zei Spears.

"Ik moet toegeven dat ik aan het eind enorm veel honger had, maar ik heb wel de meest verbazingwekkende high ervaren die ik ooit heb gezien zonder eten", vervolgde ze.

"Ik promoot geen honger, ik promoot duidelijkheid, maar iedereen is anders denk ik !!!! Je snapt hoe je het krijgt … weet je ??? In sommige religies vasten ze de hele tijd ", ze vervolgens toegevoegd.

Haar bekentenis was erg polariserend, waarbij sommige mensen haar prezen voor het delen van haar verhaal, terwijl anderen bezorgd waren dat jongere fans of mensen met een eetstoornis erdoor getriggerd of beïnvloed zouden kunnen worden.

Aanbevolen: