Wie is de minder bekende broer van Miley Cyrus, Christopher Cody?

Inhoudsopgave:

Wie is de minder bekende broer van Miley Cyrus, Christopher Cody?
Wie is de minder bekende broer van Miley Cyrus, Christopher Cody?
Anonim

We kennen allemaal Miley Cyrus, popicoon en ex-Disney-ster. Miley Cyrus, het kind van Billy Ray Cyrus, was zo'n handvol opgroeien dat weinigen van ons zelfs wisten dat ze broers en zussen had, laat staan iets over hen. Nu Noah Cyrus haar eigen werk heeft gelanceerd (en op dit moment een relatie heeft met een van de meest prominente influencers), is het geen verrassing dat we de geschiedenis van haar broer of zus zijn gaan onderzoeken. In tegenstelling tot de Kardashians, die allemaal op de heup leken te zijn, of de Silva-tweeling, die vrijwel alles deelt, is Miley Cyrus niet ongelooflijk close met al haar broers en zussen. Een goed voorbeeld, Christopher Cody. Om eerlijk te zijn, we moesten deze man een paar keer Googlen voordat we echt geloofden dat hij familie was van de Miley Cyrus. Zeker genoeg, hij is. Net als andere halfbroers en -zussen, was Cody niet per se volledig in het gezin toen hij opgroeide. Hij heeft echter een leuk leventje voor zichzelf opgebouwd en is best interessant; zelfs zonder de roem!

Hij is anders dan de andere Cyruses

Geen schaduw bij Miley en Noah Cyrus, maar jongen, wat hebben die meisjes een aantal felle en unieke persoonlijkheden. Het is geen verrassing dat ze de neiging hebben om veel van de schijnwerpers in te nemen. De totale antithese, Christopher Cody, heeft vurig elke schijnwerper op hem ontkend. Hij is totaal anders dan Miley Cyrus, ook al is het geboortejaar hetzelfde. Halfbroers en -zussen, Christopher Cody groeide op ver, ver verwijderd van de roem van Hannah Montana. Hij en zijn moeder waren slechts een hapering in het leven van Billy Ray Cyrus, ook al bestaat Christopher Cody al langer dan Miley Cyrus.

Hij is net zo goed, hoewel

Het is niet zo dat ze niet over hem praten omdat hij niet goed genoeg is. Integendeel zelfs. Sommige mensen geloven dat hij de meest talentvolle van alle Cyrus-kinderen is, hoewel dat meestal niet de mensen zijn die naar Miley Cyrus luisteren. Christopher Cody is de Alumni van 2017 van de University of Texas School of Law. Volgens zijn LinkedIn-profiel is hij een Litigation Associate bij Baker Botts L. L. P. Daarvoor werkte hij als gerechtssecretaris bij de geachte Marina Garcia Marmolejo van de Amerikaanse districtsrechtbank voor het zuidelijke district van Texas. En geen van beiden lijkt te klagen!

In feite is er nergens te klagen. Mensen praten altijd over hoe muziek in de Cyrus-genen moet zitten, maar dat lijkt niet het geval te zijn voor arme Christopher Cody. Hij heeft zich stevig in de wet en orde-niche gepropt en heeft sindsdien zijn eigen liefhebbende familie gecreëerd. Hij en zijn moeder deden het goed toen ze opgroeiden, en hij heeft zeker niets slechts te zeggen over Billy Ray Cyrus. Er is geen kwaad bloed tussen hem en een van de Cyrus-broers en zussen, zelfs als ze niet rondhangen. Er is ook niets bijzonders tussen hen, maar dat is oké. Families zijn er in alle vormen, en Christopher Cody heeft het goed voor zichzelf gedaan, als een grote glanzende advocaat en familieman en zo.

Aanbevolen: