Blijkbaar 'reflecteert' Kim Kardashian in een bikini, omringd door luxe items

Inhoudsopgave:

Blijkbaar 'reflecteert' Kim Kardashian in een bikini, omringd door luxe items
Blijkbaar 'reflecteert' Kim Kardashian in een bikini, omringd door luxe items
Anonim

Kim Kardashian heeft een interessant personage online. Soms brengt ze een aantal echt intelligente berichten naar voren terwijl ze vecht voor gerechtigheid binnen het gerechtelijk systeem en zichzelf afschildert als iemand met een diverse zakelijke en juridische achtergrond. Zij en haar momager Kris Jenner hebben de wereld er zeker van overtuigd dat ze enorme zakenmagnaten zijn die een echte kracht zijn om rekening mee te houden, aangezien alles wat ze aanraakt in de zakenwereld naar de hogere regionen van succes lanceert.

Hoewel ze echter wordt erkend voor al dit verfijnde gedrag, wordt ze ook bekritiseerd omdat ze ook twijfelachtige inhoud uitbrengt; waarvan sommige haar niet precies in het beste licht weergeven. Nog niet zo lang geleden bekritiseerden haar fans haar omdat ze zich egoïstisch overgeeft aan een luxe vakantie met haar vrienden en familie om op haar verjaardag te bellen, terwijl de rest van de wereld lijdt onder quarantaine en isolatie. Om dit bizarre gevoel van berichten bij te houden, heeft Kim Kardashian zojuist een afbeelding op Instagram geplaatst met een eenvoudig bijschrift dat zegt; 'Reflecterend', maar haar omgeving komt niet helemaal overeen met haar uitspraak.

Kim Kardashian reflecteert op een rare manier

Als de meesten van ons nadenken over onze momenten van reflectie, komen er veel beelden in ons op. Misschien een yogamat en wat meditatiemuziek, een kopje koffie en een zonsondergang, of het beeld van een open haard en een warme, rustgevende mok warme chocolademelk. Dit lijkt allemaal de perfecte achtergrond voor iemand om over hun leven na te denken, over de toekomst na te denken en hun gevoelens te synchroniseren met hun gedachten.

Het lijkt erop dat Kim Kardashian een heel andere manier van doen heeft. Of dat, of ze zette de verkeerde afbeelding naast haar 'reflecterende' onderschrift. Deze foto toont Kim in een nauwelijks zichtbare bikini, terwijl ze op haar knieën op een poef in haar enorme kast zit. Ze wordt omringd door een breed scala aan dure, luxe schoenen en portemonnees. Als je je afvraagt hoe dit allemaal samenhangt, wij ook.

Denkt ze na over haar mode?

Fans vragen zich af waar Kim Kardashian mogelijk over nadenkt terwijl ze in een bikini in haar kast zit. Denkt ze aan haar schoenen? Hoeveel geld heeft ze uitgegeven aan die merktassen? Het is niet helemaal duidelijk waar ze mogelijk over nadenkt, gezien deze omgeving.

We leven momenteel in een zeer onzekere tijd, en voor zoveel mensen heeft 'reflecteren' veel te maken met het huidige klimaat, herinneren hoe ons leven vroeger was en nadenken over hoe we zijn allemaal getroffen… problemen in het echte leven.

Dit recente bericht van Kim Kardashian is een ander voorbeeld van toondove berichten en herinnert fans eraan dat haar interpretatie van dingen in de Kardashian-wereld net een beetje anders is.

Aanbevolen: