Scott Disick probeert verder te gaan van Kourtney Kardashian door luxe auto's te kopen

Inhoudsopgave:

Scott Disick probeert verder te gaan van Kourtney Kardashian door luxe auto's te kopen
Scott Disick probeert verder te gaan van Kourtney Kardashian door luxe auto's te kopen
Anonim

Scott Disick wordt al een paar dagen vermist in actie, sinds zijn ex Kourtney Kardashian zich verloofde met haar lieftallige Travis Barker. De Blink-182! drummer vroeg de realityster, zijn vriendin van 10 maanden, ten huwelijk op een strand in Montecito, met een ovaal geslepen diamanten ring geschat op $1 miljoen.[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CVQ2o85BcGe/[/EMBED_INSTA]Bronnen in de buurt van Disick onthulden dat de oprichter van Talentless "gek" werd nadat Kourtney het voorstel van Travis had geaccepteerd. Het gerucht gaat dat hij zich een "buitenstaander" voelde en nu vermijdt hij alle Kardashian-Jenner-familie-evenementen bij te wonen omdat hij niet in de buurt van Barker kan zijn. Fans hebben gewacht om van Scott te horen hoe hij omgaat met het feit dat hij Kourtney voor altijd heeft verloren, maar de televisiepersoonlijkheid heeft het veel te druk gehad met winkeltherapie, te oordelen naar zijn laatste bericht op sociale media.

Hoe Scott Disick verder gaat van Kourtney

Scott Disick heeft de laatste tijd een zeer rustige benadering gekozen op zijn sociale-mediaplatforms, en fans vroegen zich af of hij zich down voelde na het horen van Kourtney's aanstaande huwelijk. Op vrijdag plaatste Scott een update op Instagram, waar hij een foto deelde van een luxe nieuwe auto die hij had gekocht.

"Mijn baby op weg naar huis, en papa had nieuwe schoenen nodig. @al13wheels heeft geweldig werk geleverd door de nieuwe wielen er perfect uit te laten zien", schreef Disick in het bijschrift.

Sommige fans zeiden dat Scott zich leek te hebben overgegeven aan 'retailtherapie' in de hoop Kourtney te verlaten.

"Deze auto zal je nooit verlaten", schreef een fan en voegde er een hartje aan toe.

"Als je je beter wilt voelen omdat je ex verloofd is met haar vriend en je je pijn niet wilt tonen… boem! Nieuwe auto.." voegde een gebruiker toe.

"Mooie auto en jullie zijn de toppers. Fans houden van je en die mooie kinderen ook. Vergeet het niet ", viel een derde in.

Scott Disick en Kourtney Kardashian gingen meer dan tien jaar met elkaar om voordat ze officieel stopten in 2015. Ondanks hun rotsachtige verleden hebben ze een vriendschappelijke relatie onderhouden en hebben ze toegewijd aan co-ouderschap van hun drie kinderen - Mason, Penelope en Reign samen.

Disick bleef verschijnen in de realityserie van de Kardashian-familie, ongeacht hun vergelijking en was elk seizoen te zien.

Aanbevolen: