Fans verdedigen Alec Baldwin voor het vieren van Halloween nadat 'Rust' tragische moorden had gepleegd

Inhoudsopgave:

Fans verdedigen Alec Baldwin voor het vieren van Halloween nadat 'Rust' tragische moorden had gepleegd
Fans verdedigen Alec Baldwin voor het vieren van Halloween nadat 'Rust' tragische moorden had gepleegd
Anonim

Fans kwamen te hulp toen Alec Baldwin en zijn familie werden bekritiseerd voor het vieren van Halloween-dagen na de dood van Halyna Hutchins.

De cameraman werd gedood door de acteur en producer nadat zijn geladen proppistool op 21 oktober afging op de set van western Rust buiten Santa Fe, New Mexico. Regisseur Joel Souza werd ook geraakt door Baldwin en vervoerd naar de ziekenhuis waar hij werd behandeld voor een schouderwond en later werd ontslagen.

Na de tragedie plaatste The Daily Mail een artikel over Baldwin en zijn vrouw die werden gespot in Vermont, en herhaalde dat tegenstanders hun Halloween-feest van slechte smaak vonden.

Alec Baldwin sloeg toe voor het vieren van Halloween na 'Rust'-tragedie

Badlwins vrouw Hilaria plaatste op 1 november een serie foto's van haar, haar man en hun zes kinderen in kostuum.

"Het ouderschap was op zijn zachtst gezegd een intense ervaring. Vandaag kwamen we bijeen om ze een vakantie te geven. Last-minute kostuums… een beetje mengelmoes… maar ze waren zo blij en dat verwarmde mijn moederhart, " schreef de yoga-instructeur.

Het incident werd besproken op de roddelpagina van beroemdheden @deux.discussions, waar velen de acteur en zijn familie verdedigden.

"De Halloween-foto's zijn niet smakeloos. Er is een tragedie gebeurd. Ze hebben jonge kinderen. Het is ook belangrijk om een schijn van normaliteit voor hen te behouden. Het internet moet altijd ergens gek op zijn", zei een persoon.

"Het spijt me, maar wat er gebeurde was een tragisch ongeluk van Alec, dus waarom zouden zijn jonge kinderen geen Halloween mogen vieren? Ze zijn al doodsbang en in de war," was een andere opmerking.

"Smakeloos zijn mensen die anderen vertellen hoe ze hun leven moeten leiden en wat ze wel of niet moeten doen. Ze hebben zes kleine kinderen van 9 jaar en jonger; ze moeten hun leven zo "normaal" houden als Wat verwachten mensen? Dat ze het hun kinderen vertellen - sorry kinderen, je kunt je niet verkleden of plezier hebben omdat papa per ongeluk iemand heeft neergeschoten en ze stierven en nu is hij depressief en bang -? Word echt!" een gebruiker opgemerkt.

Alec en Hilaria Baldwin spraken zich uit na de dood van Halyna Hutchins

Aangezien het onderzoek naar de dood van Hutchins "open en actief" blijft, plaatste Baldwin op Twitter om hulde te brengen aan de DOP.

"Er zijn geen woorden om mijn schok en verdriet over te brengen over het tragische ongeval dat het leven kostte aan Halyna Hutchins, een echtgenote, moeder en diep bewonderde collega van ons. Ik werk volledig mee aan het politieonderzoek om dit aan te pakken hoe deze tragedie heeft plaatsgevonden en ik heb contact met haar man en bied hem en zijn familie mijn steun aan", schreef hij op 22 oktober.

"Mijn hart is gebroken voor haar man, hun zoon en iedereen die Halyna kende en liefhad", voegde hij eraan toe.

Hilaria ging ook naar haar Instagram om een eerbetoon aan Halyna te delen en steun te betuigen aan "mijn Alec".

"Het is onmogelijk om de schok en het verdriet van zo'n tragisch ongeval te uiten", schreef ze op 26 oktober.

Aanbevolen: