Fans zijn boos nadat het interview van prins Harry en Meghan Markle is genomineerd voor een Emmy

Fans zijn boos nadat het interview van prins Harry en Meghan Markle is genomineerd voor een Emmy
Fans zijn boos nadat het interview van prins Harry en Meghan Markle is genomineerd voor een Emmy
Anonim

Koninklijke fans hebben woedend gereageerd nadat bekend werd dat het explosieve interview van Prins Harry en Meghan Markle met Oprah Winfrey genomineerd is voor een Emmy Award.

De hertog en hertogin van Sussex, die op 4 juni hun tweede kind, Lilibet Diana, verwelkomden, mochten de felbegeerde prijs mee naar huis nemen voor hun twee uur durende tell-all, die in maart werd uitgezonden.

Oprah with Meghan & Harry: A CBS Primetime Special is genomineerd in de categorie Outstanding Hosted Nonfiction Series Or Special.

Interview met Meghan Markle en prins Harry Oprah
Interview met Meghan Markle en prins Harry Oprah

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de 73e Primetime Emmy Awards op 19 september, met in de VS gevestigde Harry en Meghan tegen Stanley Tucci: Searching For Italy en My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman.

Meghan Markle Prins Harry Bruiloft
Meghan Markle Prins Harry Bruiloft

Het interview van Harry en Meghan zorgde voor schokgolven over de hele wereld toen het paar de omvang van hun breuk met de koninklijke familie blootlegde.

Ze beschuldigden een niet bij naam genoemd lid van de koninklijke familie van racisme, wat suggereert dat het familielid had gevraagd "hoe donker" hun zoon zou zijn; zei dat ze deels door racisme uit Groot-Brittannië waren verdreven; en beschuldigde het paleis ervan een "suïcidale" Meghan niet te steunen.

Maar sommige koninklijke fans waren verontwaardigd over de nominatie en noemden het een 'grap'.

prins Harry en Meghan Markle trouwden in 2018
prins Harry en Meghan Markle trouwden in 2018

"Hun leugens, hun gedrag en alle hatelijke dingen die ze zeggen? Ja, echt ongelooflijk!" één persoon schreef online.

"Wat een grap! Deze nominatie laat, meer dan wat dan ook, zien hoe diep de Amerikaanse televisie is gezonken", voegde een tweede eraan toe.

"Ik vraag me af of ze op de rode loper zullen lopen waar ze altijd van heeft gedroomd. Ze is waarschijnlijk haar toespraak aan het schrijven terwijl we spreken. Het zal vol zijn van hoe authentiek en verbindend ze zijn geweest en hoeveel geluk Amerika heeft om ze te hebben. is een grap te ver, zelfs voor LA, " viel een derde in.

Meghan Markle beweerde in haar explosieve CBS-interview dat het koninklijke leven een onthutsende tol eiste van haar geestelijke gezondheid.

De hertogin van Sussex zei dat haar "ervaring van de afgelopen vier jaar niet lijkt op hoe het eruit ziet", en zei dat ze zich "gevangen" voelde in de monarchie.

"Ik herinner me dat mensen binnen The Firm zo vaak zeiden: 'Nou, je kunt dit niet doen omdat het er zo uit zal zien - dat kan niet'," vertelde de moeder van twee aan Winfrey.

Ze beweerde dat zelfs toen ze vroeg om te lunchen met haar vrienden, het paleis antwoordde: Nee, nee, nee, je bent oververzadigd, je bent overal, het zou het beste voor je zijn om niet uit te gaan lunchen met je vrienden.'”

Meghan zei dat er tijden waren dat ze "zich niet eenzamer kon voelen" en dat ze op een gegeven moment maar "twee keer in vier maanden" het huis had verlaten.

Aanbevolen: