Meghan Markle miskraam, dus Perez Hilton maakte een dramatische video ter ere van haar

Inhoudsopgave:

Meghan Markle miskraam, dus Perez Hilton maakte een dramatische video ter ere van haar
Meghan Markle miskraam, dus Perez Hilton maakte een dramatische video ter ere van haar
Anonim

Stel je voor dat je thuis de luier van je baby verschoont. Slechts enkele minuten later lijdt u een tragisch verlies. Dat is precies wat er gebeurde met de Amerikaanse krachtpatser Meghan Markle, die in juli een schokkende en pijnlijke miskraam meemaakte. De publieke figuur opende over haar verlies in een hartverscheurend opinieartikel gepubliceerd in The New York Times. Nu komen echter beroemdheden naar voren met hun condoleances, en niet zozeer als blogsensatie Perez Hilton.

De snauwerige schrijver van beroemdheden hield het sarcasme voor de verandering eens onder de pet en bracht het nieuws op een heel lieve en gevoelige manier. Fans zullen misschien verbaasd zijn om te zien dat Hilton deze grotendeels onbekende kant van zijn persoonlijkheid deelt.

Tragedie met genade aanpakken

Als Perez Hilton om één ding bekend staat, zijn het zijn kenmerkende tekenfilms. Gewoonlijk rapporteert de blogger nieuws over beroemdheden door hysterische doodles te schrijven over stockfoto's van de rijken en beroemdheden. In het verleden kende Hilton geen grenzen en ging zelfs zo ver dat het krabbels maakte van prins William en andere leden van de Britse koninklijke familie. Deze keer veranderde Hilton echter van toon.

In een korte video vertelt de blogger precies wat er gebeurde zonder sarcasme. In plaats daarvan verbindt hij zich ertoe een serieuze toon te gebruiken om het verhaal te vertellen. Hij speelt zelfs een beetje droevige muziek op de achtergrond. Wat een vriendelijke en attente manier om Meghans verlieservaring te eren!

Uitspreken over wat er is gebeurd

Hilton bracht zijn eerbetoon niet alleen op een vriendelijke manier over; hij deed dat ook met zijn typisch vlijmscherpe nauwkeurigheid. De schrijfster legde in de video uit dat Megan en haar man prins Harry al in de Verenigde Staten woonden toen de miskraam plaatsvond. Ze konden kort daarna ook medische hulp zoeken in een ziekenhuis.

De video van Hilton geeft echter meer dan alleen feiten weer. Zijn toon wordt nog ernstiger als hij vertelt dat Megan echt op de grond viel, met haar eerstgeboren zoon in haar armen, terwijl ze de pijn voelde die haar tweede baby wegnam.

Hilton is zelf vader en spreekt vaak over de liefde die hij voor zijn kinderen voelt. Op die manier vertegenwoordigt zijn eerbetoon een zacht beetje empathie van de ene ouder naar de andere.

Aanbevolen: