Miley Cyrus' zoete nieuwjaarsdag eerbetoon aan ex-echtgenoot Liam Hemsworth

Miley Cyrus' zoete nieuwjaarsdag eerbetoon aan ex-echtgenoot Liam Hemsworth
Miley Cyrus' zoete nieuwjaarsdag eerbetoon aan ex-echtgenoot Liam Hemsworth
Anonim

Op nieuwjaarsdag 2020 besloot Miley Cyrus te hopen op een virale trend.

Het voormalige kindsterretje plaatste een video die haar meest baanbrekende momenten van de afgelopen 10 jaar weerspiegelde. Van haar doorbraakrol als Disney's Hannah Montana tot haar ter ziele gegane huwelijk met acteur Liam Hemsworth.

Aan het begin van de video wordt een scène afgespeeld uit de film The Last Song uit 2010 van het voormalige stel. Cyrus en Hemsworth ontmoetten elkaar op de set van The Last Song en hadden 10 jaar lang een knipperlichtrelatie.

"Decade Video", schreef de 28-jarige bij de post. "10 jaar in 10 minuten NewYearStartsNow."

Het voormalige getrouwde stel – kondigde hun breuk aan in augustus 2019 – na slechts acht maanden huwelijk.

In Miley's throwback-video zagen fans een glimp van Hemsworth's huwelijksaanzoek aan Cyrus. In een andere clip is te zien hoe een journalist verslag doet van het paar dat hun romance beëindigde voorafgaand aan de release van haar nummer 'Wrecking Ball' uit 2013.

Andere clips reflecteren op de zangeres die haar Happy Hippie Foundation lanceerde en haar intieme huwelijksceremonie met Hemsworth.

Maar helaas was het niet de bedoeling.

In augustus plaatste de acteur van de Hongerspelen een onderschrift bij een foto van een ondergaande zon waarin stond dat het paar uit elkaar was gegaan.

"Ik wens haar niets dan gezondheid en geluk in de toekomst", schreef Hemsworth over zijn ex-vrouw.

Eind vorig jaar, tijdens een openhartig interview met Howard Stern, zei de Grammy-genomineerde: "Er was te veel conflict …. Als ik thuiskom, wil ik door iemand verankerd worden. Ik ga niet uit van drama of vechten."

Ze onthulde ook dat zij en de Australische acteur nooit van plan waren om te trouwen na een aan-uit-relatie van 10 jaar.

"We waren samen sinds 16. Ons huis brandde af, [in november 2018]."

"We waren verloofd geweest - ik weet niet of we echt ooit dachten dat we echt zouden gaan trouwen, " vervolgde Cyrus.

"Maar toen we ons huis in Malibu verloren - en als je naar mijn stem luistert voor en na de brand, ze zijn heel verschillend, dus dat trauma heeft echt mijn stem beïnvloed."

Hemsworth heeft een relatie gehad met het Australische model Gabriella Brooks, met wie hij in december 2018 begon te daten.

Ondertussen had Miley een stormachtige relatie met de ex-vrouw van Brody Jenner, Kaitlynn Carter.

Ze had ook een relatie met Cody Simpson in oktober 2019, voordat ze in augustus 2020 uit elkaar ging.

Aanbevolen: