Weet je nog dat Kim het noorden in hun kerstkaart photoshopte?

Weet je nog dat Kim het noorden in hun kerstkaart photoshopte?
Weet je nog dat Kim het noorden in hun kerstkaart photoshopte?
Anonim

Het lijkt alsof niet alles altijd perfect is in het leven van de Kardashian/West-familie! Een paar jaar geleden deed realityster en zakenmagnaat Kim Kardashian West een hilarische bekentenis tijdens een optreden in The Ellen Degeneres Show.

De moeder van vier bekende dat ze haar eerstgeborene, North, moest PHOTOSHOP in de familiekerstkaart voor het kerstseizoen 2019. Terwijl zij en haar echtgenoot, rapper Kanye West, hun andere baby's, Saint, Psalm en Chicago, omhelsden, werd de oudste uiteindelijk digitaal toegevoegd.

In een hilarische verklaring aan Ellen tijdens een vakantie-aflevering van de talkshow zei Kim: "North had een dag, dus weigerde ze om deel te nemen aan de shoot. Ze huilde gewoon omdat ze haar specifieke kapsel wilde, wat dan ook. Ik zei: 'Prima, je komt niet op de kaart.'"

Blijkbaar was de driftbui van North die dag zo erg dat de familie foto's nam zonder haar.

De oprichter van SKIMS vertelde vervolgens hoe weinig North de volgende dag van gedachten veranderde en vroeg om op de kaart te staan, waarna de fotograaf langskwam en de toen zesjarige alleen fotografeerde en haar photoshopte in de familiekaart!

De definitieve versie van de kaart toont de hele Kardashian West-familie gekleed in comfortabel grijs en wit zweet, en je kunt niet eens zien dat North een photoshop is!

Aanbevolen: