Hoe is de relatie van Miley Cyrus en Nicki Minaj vandaag?

Inhoudsopgave:

Hoe is de relatie van Miley Cyrus en Nicki Minaj vandaag?
Hoe is de relatie van Miley Cyrus en Nicki Minaj vandaag?
Anonim

De vroege jaren 2010 zouden niet hetzelfde zijn zonder Nicki Minaj en Miley Cyrus Het was een wilde tijd voor de muziekindustrie. Miley zat in haar Wrecking Ball-fase na het uiteenvallen terwijl Nicki Minaj het internet in brand zette met haar Anaconda-muziekvideo. Het was een paradijs voor de roddelbladen. Elke week was het ofwel weer een gek verhaal van Miley, of een andere gewaagde foto van Nicki.

Het leek allemaal een vreedzaam samenleven in de industrie totdat hun controverses elkaar kruisten in een tijdschriftinterview. Het volgende dat we wisten, was dat het weer een paar vrouwelijke muziekiconen was die ruzie maakten vanwege de media. Het explodeerde allemaal op het moment dat Nicki Miley riep op de VMA's in 2015. Is er nu, meer dan vijf jaar later, nog steeds kwaad bloed tussen de twee?

Hun relatie voor de oproep van de VMA's

Miley tweette deze foto van haar verkleed als Nicki Minaj voor Halloween, drie jaar voor het VMA-evenement. Voor sommigen leek het taggen van Nicki een passieve oproep tot ruzie, hoewel Miley alleen verwees naar Nicki's nummer Stupid Hoe. Als reactie hierop vertelde Nicki Ryan Seacrest op zijn radioshow dat ze ook van plan was om zich te verkleden als Miley voor Halloween. Het internet heeft daar echter nooit enig bewijs van gezien.

Een jaar later vertelde Miley aan Billboard: "Veel mensen wilden van mij de witte Nicki Minaj maken." Dat was het moment waarop Miley een hiphop-smaak aan haar muziek begon toe te voegen. Het lot had het voor de twee als ze zich samen in de studio van Mike WiLL Made-It bevonden, een paar maanden na Miley's Billboard-interview. Een maand later onthulde Nicki echter dat een mogelijke samenwerking niet lukte. Toch waren er geen speculaties dat Miley en Nicki niet met elkaar overweg konden.

Wat heeft Nicki ertoe aangezet om Miley op de VMA's te verslaan

In de aanloop naar het call-outmoment van de VMA was het onduidelijk of Nicki en Miley op slechte voet stonden. De twee moesten zelfs lachen toen Miley haar hoofd bewerkte tot Nicki's NSFW Anaconda-coverart. Nicki plaatste de foto opnieuw op Instagram en onderschreef het: "Geef me een goede reden waarom Miley dit haar Twitter-avi heeft gemaakt", gevolgd door veel lachende emoji's. De twee zaten ook naast elkaar bij de Grammy Awards van 2015.

Maar Miley zei iets over de hele Nicki-Taylor Twitter-vete die Nicki op het verkeerde been zette. Nicki tweette dit naar aanleiding van het feit dat Anaconda niet genomineerd was voor video van het jaar tijdens de VMA's van 2015. Taylor Swift's Bad Blood was genomineerd voor die categorie, en ze had het gevoel dat Nicki haar kwam halen, dus tweette ze terug: "@NICKIMINAJ Ik heb niets anders gedaan dan van je houden en je steunen. Het is niets voor jou om vrouwen tegen elkaar op te zetten. Misschien heeft een van de mannen jouw plek ingenomen."

Op de vraag wat ze hiervan vond, vertelde Miley aan The New York Times dat Nicki "niet al te aardig" was. Ze insinueerde ook dat Nicki jaloers was dat hij niet genomineerd was. Er was alleen die zin en een onduidelijke implicatie van jaloezie nodig om Nicki te laten zeggen: "Terug naar deze b- die onlangs in de pers veel over mij te zeggen had; Miley, wat is goed?" Het was vlak nadat Nicki de VMA voor beste hiphopvideo ontving.

Miley hield zich ook niet in. "Hé, we zitten allemaal in deze branche. We doen allemaal interviews en we weten allemaal hoe ze s- manipuleren," vuurde ze terug. "Nicki, gefeliciteerd."

Het bestand dat niet lang duurde

Drie jaar na dat VMA-moment uploadde Miley deze nu verwijderde video van haar dansen op Nicki's Chun-Li. Nicki plaatste de clip opnieuw met het bijschrift "What's good", gevolgd door een emoji met een hartogige kat. Het leek erop dat de twee eindelijk terloops konden verwijzen naar hun VMA's die voor de lol vechten. Daarvoor was Nicki ook te zien terwijl hij klapte en plezier had terwijl Miley Malibu optrad tijdens de Billboard Music Awards van 2017.

www.instagram.com/p/Bk8dpb0B3Xl/

Maar het bleek dat de twee hun vete nooit echt hebben opgelost. Het videoclipmoment was slechts een wapenstilstand die zeker een korte seconde duurde. Een jaar later bracht Miley een diss-track uit genaamd Cattitude. De tekst luidt: "Ik hou van je Nicki, maar ik luister naar Cardi." Nu weten we dat de vete van Cardi B en Nicki Minaj zelfs fysiek is geworden. Dus je wed dat Nicki dat niet leuk vond.

Ze sprak het nummer toe en zei: "Een Perdue-kip kan nooit over koninginnen praten. Dat is wat [Miley Cyrus] deed… In de eerste plaats had ze geen respect voor me in een tijdschriftartikel zonder reden." Dus op het moment van schrijven zijn Miley Cyrus en Nicki Minaj nog steeds in open vuurgevechten.

Aanbevolen: