Hoe is de relatie tussen Ellen Pompeo en Patrick Dempsey vandaag?

Inhoudsopgave:

Hoe is de relatie tussen Ellen Pompeo en Patrick Dempsey vandaag?
Hoe is de relatie tussen Ellen Pompeo en Patrick Dempsey vandaag?
Anonim

Niemand had gedacht dat we Patrick Dempsey ooit nog in Grey's Anatomy zouden zien na de tragische ondergang van zijn personage in seizoen 11. Maar kijk, hij verscheen in de première-aflevering van 2 uur van seizoen 17. Op een vrij letterlijke manier keerde hij terug als Meredith's McDreamy. Weet je, hij ziet er echt prachtig uit terwijl hij naar zijn vrouw zwaait in een van haar bijna-dooddromen.

Het leek de afgelopen jaren niet altijd mogelijk voor Ellen Pompeo en Patrick Dempsey om weer samen te werken. In 2018 onthulde Pompeo op Red Table Talk dat ze meer dan drie jaar niet met Dempsey had gesproken sinds hij de show verliet. Hoewel ze zei dat ze geen wrok jegens hem had, waren fans nog steeds diepbedroefd. Het blijkt dat het beste koppel van Grey's Anatomy niet zo hecht was als ze in het echte leven dachten.

Nu reüniefoto's waarop ze elkaar knuffelen, overal op internet staan, vraag je je af hoe hun relatie echt is. Zijn het vrienden in het echte leven of gewoon professionele acteurs die besloten om weer met elkaar samen te werken omwille van hun trouwe fans?

Hoe ze waren op de set

Het recept voor het boeiende liefdesverhaal van Meredith Gray en Derek Shepherd is vijftig procent goed schrijven en vijftig procent magnetische chemie tussen Ellen Pompeo en Patrick Dempsey. Het is dus moeilijk voor te stellen dat de acteurs in het echte leven minder dan vrienden zijn. De twee acteurs waren echtgenoten van het werk, zoals de personages van de show, Richard Webber en Miranda Bailey.

Ellen Pompeo en Patrick Dempsey in een scène uit Grey's Anatomy
Ellen Pompeo en Patrick Dempsey in een scène uit Grey's Anatomy

Achter de schermen gingen de twee met elkaar om, net als pasgetrouwden. Een keer bombardeerde Dempsey zelfs Pompeo's interview op de set om haar te verrassen met een kus op de wang. Op het scherm zou de speelse band van de acteurs buiten het scherm veranderen in een ongelooflijke onderdompeling in hun personages - hun pijn, verdriet, woede en al het andere daartussenin dat ons deed smelten toen Meredith smeekte: "Dus kies me, kies me, hou van me."

Wat er echt gebeurde nadat Dempsey de show verliet

Patrick Dempsey vertelde People in 2016: "Ik denk dat je na een bepaalde periode, ongeacht hoeveel geld je verdient, controle wilt hebben buiten je eigen schema." De acteur wilde meer tijd met zijn gezin doorbrengen. "Het was lang genoeg geweest", voegde hij eraan toe. "Het was tijd voor mij om verder te gaan met andere dingen en andere interesses. Ik had waarschijnlijk een paar jaar eerder moeten verhuizen. Ik bleef wat langer dan ik had moeten doen."

De maker van de show, Shonda Rhimes, bevestigde later dat het vertrek van Dempsey een wederzijdse beslissing was. Pompeo begreep ook heel goed waar haar tegenspeler op dat moment vandaan kwam. "Typisch wanneer mensen de show verlaten, moeten ze zichzelf hervinden, wie ze zijn, zonder de show, omdat de show zo'n groot deel van je leven in beslag neemt", zei ze ter verdediging van waarom ze niet met haar had gesproken. Dempsey sinds zijn personage werd gedood bij Grey's Anatomy.

Ellen Pompeo en Patrick Dempsey in een scène uit Grey's Anatomy
Ellen Pompeo en Patrick Dempsey in een scène uit Grey's Anatomy

Er was nooit een probleem tussen de twee acteurs. Al die tijd waagde Dempsey zich gewoon aan andere interesses buiten de show. Kom op, net als het overwinnen van een echte relatie, moesten de twee ook verder gaan met wat waarschijnlijk het beste tv-liefdesverhaal aller tijden is, dat trouwens 11 jaar heeft geduurd. Dus het is logisch waarom ze elkaar een tijdje uit het oog verloren. Ruimte en tijd helen een gebroken hart, zeggen ze.

Hoe is hun relatie vandaag

Elkaar knuffelen op de set van Grey's Anatomy seizoen 17? (Ze droegen maskers, maak je geen zorgen) We weten zeker dat de twee dachten dat het tijd was om hun vriendschap nieuw leven in te blazen. Dempsey, die nu schittert in de tv-serie Devils, lijkt zichzelf al uit de schaduw van Derek Shepherd te hebben bevrijd. Dat is waarschijnlijk de reden waarom hij zich na al die jaren meer op zijn gemak voelde als gastoptreden in de show.

De twee hebben voorafgaand aan deze reünie altijd aardige dingen over elkaar gezegd in aparte interviews. In Dempsey's 2018-interview met Entertainment Tonight, reageerde hij op Pompeo's compliment dat hij een "moeilijke daad is om te volgen" door te zeggen dat het was omdat ze een speciale band hadden en dat er magie in hun connectie zat.

Ellen Pompeo en Patrick Dempsey poseren samen op een evenement
Ellen Pompeo en Patrick Dempsey poseren samen op een evenement

We zijn er zeker van dat de relatie tussen Ellen Pompeo en Patrick Dempsey vandaag lijkt op die van exen die elkaar weer hebben ontmoet na een lange tijd niet met elkaar te hebben gesproken. Ze komen misschien niet meer bij elkaar, maar ze hebben door de jaren heen zeker geleerd elkaars rol in hun leven meer te waarderen. Zag je hoe blij de acteurs op die foto's keken, zelfs met maskers op? Je kon die magische verbinding in hun ogen zien. We zouden kunnen zeggen dat Patrick Dempsey zichzelf eindelijk heeft herontdekt buiten Grey's Anatomy en Ellen Pompeo is dankbaar voor de kans die hij haar gaf om de show te leiden toen hij wegging.

Aanbevolen: