Waarom sommige fans denken dat het "bevrijden van Britney" Spears een slecht idee is

Inhoudsopgave:

Waarom sommige fans denken dat het "bevrijden van Britney" Spears een slecht idee is
Waarom sommige fans denken dat het "bevrijden van Britney" Spears een slecht idee is
Anonim

Van rond 2000 tot 2007 was singer/songwriter/performer Britney Spears pop-roy alty met een reeks succesvolle albums en tours. Ze was de "Princess of Pop".

Toen kwam in 2007 de beruchte kernsmelting. Ze schoor haar hoofd kaal en viel fysiek een auto aan met een paraplu. Ze werd letterlijk gek. In het kielzog daarvan werd haar vluchtige vader Jamie Spears aangesteld als haar conservator, wat in feite betekent dat hij absolute controle heeft over haar en haar landgoed.

2007 was een val uit de gratie voor de "Princess of Pop". Ze erkende haar worsteling met een bipolaire stoornis. Een speciale "cocktail" van medicijnen werd voorgeschreven. Of deze medicijnen gingen over het beheersen van haar geestelijke gezondheidsproblemen of het beheersen van Britney (of beide) is een vraag die onbeantwoord blijft.

Toen kwam een triomfantelijke terugkeer met haar "Piece of Me"-residentie in 2014-2017 in Planet Hollywood in Las Vegas. Ze hield ervan. Ze had een prachtige suite van 8000 vierkante meter. Het gaf haar stabiliteit.

Tegen 2018 had ze getekend voor een nieuwe residentie in Las Vegas in Park MGM. "Domination" zou in februari 2019 beginnen. In januari 2019 trok ze zich terug uit de show, met als reden de gezondheidsproblemen van haar vader Jamie. Ze heeft voor onbepaalde tijd haar werk stopgezet.

Sindsdien hebben de zaken een bizarre wending genomen, met een vreemde, soms enge Instagram-post van Spears, in combinatie met een tot nu toe mislukte poging om haar vader te laten verwijderen als haar conservator.

Fans die bezorgd zijn over haar rare Instagram-berichten hebben een FreeBritney-beweging gelanceerd. Maar sommigen denken dat dat een grote vergissing zou zijn. Dit is waarom.

Comateuze patiënt

Dat is waarmee een advocaat in de hoorzitting om Jamie Spears van het conservatorium te verwijderen Britney vergeleek. Het enige was dat het Sam Ingham was, Britney's eigen advocaat! Ingham bleef de rechter vertellen dat Britney wilde dat haar vader verwijderd werd als conservator en toen de rechter, logischerwijs, om bewijs vroeg in de vorm van een schriftelijke verklaring van Britney, vergeleek Ingham haar met een "comateuze patiënt" die niet in staat was om juridisch bindende beslissingen voor haarzelf.

Weirding Out op Instagram

Terug aan het einde van de zomer plaatste Britney een totaal vreemde video waarin ze vertelde wat een geweldige zomer ze had gehad. Het enige was dat haar make-up was uitgesmeerd en ze heen en weer schommelde, alsof ze een vooraf geschreven uitvoering leek te geven. Fans besloten dat Britney in orde was, maar dat het probleem was dat degenen om haar heen haar controleerden (drogeerden).

Gratis Britney werd hun mantra. Maar is dat wat ze echt nodig heeft? Britney heeft erkend dat ze bipolair is. Soms werken haar medicijnen. Soms doen ze dat niet. Soms weigert ze ze zelfs maar te nemen. Het gerucht gaat dat haar weigering om haar medicijnen in te nemen de reden was dat haar vader Jamie (en niet Britney zelf) de residentie in Las Vegas in 2019 annuleerde.

Dat was toen ze een "onbepaalde onderbreking" van haar werk afkondigde en haar campagne lanceerde om haar vader te laten verwijderen als conservator. Tot nu toe is dat niet gelukt, maar de rechtbanken zijn overeengekomen om de Bessemer Trust aan te stellen als co-conservator naast haar vader Jamie. Blijkbaar spreken Britney en Jamie tegenwoordig niet eens meer.

Dit is een vrouw die op een dag op blote voeten de rechtbank uitliep. Dit is een vrouw die, nadat ze haar strijd verloor om haar vader als conservator te laten verwijderen, een totaal freaky video-aanbod plaatste om zogenaamde vragen van fans te beantwoorden.

Fans leerden dat haar favoriete feestdag Halloween is en dat haar favoriete vak op school geschiedenis was.

Fans waren stomverbaasd. Het was als: "Hé Britney, niemand stelt die vragen". Met andere woorden, Spears leek totaal geen voeling te hebben met de realiteit.

Ze is en is al een groot deel van haar leven geestesziek. Ze is het grootste deel van haar leven omringd door mensen die alles voor haar doen. Haar eigen advocaat geeft toe dat ze niet in staat is om voor zichzelf bindende juridische beslissingen te nemen.

Britney's voormalige estate manager-advocaat Andrew Wallet heeft de FreeBritney-beweging bekritiseerd en zegt dat ze "geen idee hebben" over hoe de wet werkt of waarom Britney moet worden beschermd tegen 'ongepaste invloeden' ".

Hij zei dat het mogelijk is dat de 38-jarige popprinses voor de rest van haar leven in het conservatorium wordt vastgehouden.

Het is interessant om op te merken dat Wallet erg in het Jamie Spears-kamp zit. Beide mannen zijn beschuldigd van, nou ja, wanbeheer van Britney's zaken. Lees "stelen".

Dus, waar komen we terecht? Gezien haar fragiele, vluchtige mentale toestand, lijkt 'Britney bevrijden' om haar eigen ding te doen het ergste dat haar kan overkomen. De betere focus van de campagne is wie de conservator zou moeten zijn, niet of er een zou moeten zijn.

Het aanstellen van de Bessemer Trust als mede-conservator is een stap in de goede richting. Het is voor sommigen duidelijk dat Jamie Spears het meer voor zichzelf doet dan uit bezorgdheid voor Britney. Wat Britney nu nodig heeft, is geen "vrijheid", maar beter, meer verantwoord management. En velen vinden dat Jamie Spears dat niet kan bieden.

Aanbevolen: