Heeft Kim Kardashian spijt van haar mislukte muziekcarrière?

Inhoudsopgave:

Heeft Kim Kardashian spijt van haar mislukte muziekcarrière?
Heeft Kim Kardashian spijt van haar mislukte muziekcarrière?
Anonim

Het leven van beroemdheden opent de deur voor de rijken en beroemdheden om zo ongeveer alles te proberen wat ze willen, en hoewel de meeste beroemdheden geneigd zijn berekende risico's te nemen, zijn anderen meer dan bereid om in het diepe te springen om te zien hoe de zaken uit de hand lopen. We hebben sterren als Taylor Swift en Lady Gaga gezien die door de jaren heen allemaal uitblinken in meerdere facetten van het bedrijf.

Veel mensen herinneren zich dit misschien niet, maar er was eens een moment dat Kim Kardashian een eigen nummer uitbracht. Hoewel het bedoeld was als een liefdadigheidsinspanning, weerhield dit fans er niet van om de kritiek op te stapelen.

Laten we terugblikken op de mislukte poging van Kim Kardashian om muziek te maken.

Ze bracht één nummer uit genaamd "Jam (Turn It Up)"

Op dit moment is Kim Kardashian misschien wel de beroemdste persoon ter wereld, en de meeste mensen kennen haar dankzij haar tijd op reality-tv en in tijdschriften. Dit heeft haar er echter niet van weerhouden om andere dingen te proberen, waaronder acteren en muziek.

In 2010 bracht Kim Kardashian, in een poging om wat geld in te zamelen voor St. Jude's, haar enige echte single "Jam (Turn It Up)" uit. Nu wordt vaak gesuggereerd dat we een boek niet op de omslag moeten beoordelen, maar de meeste mensen waren er snel bij om dit nummer alleen op basis van de naam te beoordelen. Ook al was dit voor het goede doel, het leek een nogal saaie poging om pers te genereren.

Andere sterren in het verleden die niet bekend staan als muzikanten, hebben hun hand op muziek uitgeprobeerd met wisselend succes, en Kim Kardashian was gewoon een andere celeb in de lange lijn van deze vreemde traditie. Sommige mensen herinneren zich misschien de tijd dat Paris Hilton haar debuutsingle uitbracht, die zelfs wat op de radio kon genereren. Andere beroemdheden hebben echter muziek uitgebracht met veel minder berichtgeving.

Gezien de hoeveelheid roem en aantrekkingskracht die Kim Kardashian heeft behouden sinds het uitbreken, waren mensen nieuwsgierig om te zien hoe het nummer zou gaan presteren en of het in de Billboard-hitlijsten zou komen.

Het nummer was een flop

Alles bij elkaar genomen, werd de enige single van Kim Kardashian een flop van epische proporties. Eerst en vooral herinnert bijna niemand zich dit nummer, en om het nog erger te maken, kreeg het niet bepaald goede recensies bij de release. Sommige muziekrecensenten waren zelfs meer dan blij om het nummer in hun recensies te verpletteren.

Volgens Jim Farber van de New York Daily News was het lied van Kardashian een "doodlopend stuk generieke dansmuziek, zonder een enkel onderscheidend kenmerk."

Ja, veel mensen vonden het nummer zo verschrikkelijk, en hoewel het allemaal werd gedaan in naam van liefdadigheid, was het nog steeds iets waar mensen de kans voor namen om over te springen. Niet alleen werd het nummer bekritiseerd omdat het ongelooflijk generiek was, maar het algehele gebrek aan vocale bekwaamheid van Kim Kardashian werd ook opgemerkt door mensen die de tijd namen om naar het nummer te luisteren. Ze stond nooit bekend als een uitzonderlijke zangeres, dus iedereen die meer van haar had verwacht, werd ruw wakker geschud.

Ondanks het feit dat het nummer door mensen werd bekritiseerd, belandde het uiteindelijk in de Bubbling Under Hot 100-hitlijst. Dit is het bewijs dat het hebben van een enorm en loyaal wereldwijd publiek kan zorgen voor een zekere mate van succes in vrijwel elk type onderneming. Het laat echter ook zien dat groot succes geen garantie is.

Het ging niet helemaal zoals Kim Kardashian had gepland, maar aan het eind van de dag was het voor het goede doel en kon ze nog steeds een mooie donatie doen aan St. Jude's zodra de definitieve telling van het nummer was kwam door.

Ze heeft er absoluut spijt van

Het leven van beroemdheden is gevuld met momenten die beroemde figuren zullen omarmen en betreuren, en het lijkt er zeker op dat Kim Kardashian spijt heeft van haar tijd achter de microfoon.

In 2014 zou Kardashian tegen Andy Cohen zeggen: "Het is absoluut een herinnering en het was een leuke ervaring. De opbrengst gaven we aan een kankerorganisatie. Maar als er één ding in het leven is waarvan ik zou willen dat ik het niet deed… Ik hou er niet van als mensen zich bemoeien met dingen die ze niet zouden moeten zijn. En dat had ik denk ik niet moeten doen. Wat gaf me bijvoorbeeld het recht om te denken dat ik zangeres kon worden? Ik heb bijvoorbeeld geen goede stem."

Dat klopt, hoe leuk het ook was, Kim heeft er absoluut spijt van dat hij het nummer heeft gemaakt. Het is sindsdien door velen vergeten, maar een select aantal mensen herinnert zich zeker dat het zijn debuut maakte.

Het is jammer dat ze spijt heeft van het maken van het nummer, en we kunnen ons niet voorstellen dat ze in de toekomst weer in het hokje zal stappen.

Aanbevolen: