Waarom Nicki Minaj niet wil dat haar zoon een muziekcarrière heeft

Inhoudsopgave:

Waarom Nicki Minaj niet wil dat haar zoon een muziekcarrière heeft
Waarom Nicki Minaj niet wil dat haar zoon een muziekcarrière heeft
Anonim

Na haar album Queen uit 2018 maakte Nicki Minaj een tijdje geen muziek meer. Het bleek haar langste onderbreking van de muziek te zijn. Maar tijdens haar pauze bleef de rapper de krantenkoppen halen, vooral vanwege haar controversiële relatie met echtgenoot Kenneth Petty. Ze hield ook contact met haar fans via Instagram Live, ondanks problemen met het gebruik ervan.

Onlangs, toen ze terugkeerde naar muziek, vertelde de hitmaker van Super Bass over het moederschap en waarom ze niet wil dat haar zoon - onofficieel 'Simba' genaamd - in haar voetsporen treedt.

De echte reden waarom Nicki Minaj een pauze nam van muziek

In december 2019 kondigde Minaj aan dat ze stopte met muziek om zich op haar gezin te concentreren. Twee jaar later vertelde ze haar fans dat ze die onderbreking "zooooo nodig" had. Tijdens een vraag-en-antwoordsessie op Twitter vroeg een fan of haar pauze enige invloed had op haar geestelijke gezondheid. Ze antwoordde: "Geweldige vraag. Ja. Het was zoooo nodig voor mij. Ik waardeer jullie enorm voor het wachten. Maar ja, ik had die zen heel hard nodig voor belangrijke tijd om te hechten wAuto Expressmijn zoon, die weer vloeibaar wordt wAuto Expresswriting en anders ik wil er nog niet over praten. Als je het weet, weet je het."

In februari van dat jaar maakte Minaj ook het "meest verwoestende verlies" in haar leven door: het tragische overlijden van haar vader Robert Maraj. "Toch kan ik mezelf er nog niet echt toe brengen om het overlijden van mijn vader te bespreken; ik kan wel zeggen dat het het meest verwoestende verlies van mijn leven is", schreef de rapper destijds op haar website. “Ik merk dat ik hem de hele tijd wil bellen. Meer nog nu hij weg is. Het leven is grappig op die manier. Moge zijn ziel rusten in het paradijs. Hij was erg geliefd en zal erg gemist worden."

De Pills N Potions-zangeres had een turbulente relatie met haar vader toen ze opgroeide. Hij mishandelde Minaj's moeder en was ook verslaafd aan drugs en alcohol. "Toen ik voor het eerst naar Amerika kwam, ging ik naar mijn kamer en knielde ik neer aan het voeteneinde van mijn bed en bad dat God me rijk zou maken zodat ik voor mijn moeder kon zorgen", vertelde de rapper. "Omdat ik altijd het gevoel had dat als ik voor mijn moeder zou zorgen, mijn moeder niet bij mijn vader hoefde te blijven, en hij was op dat moment degene die ons pijn deed. We wilden hem helemaal niet hebben, en dus had ik altijd het gevoel dat rijk zijn alles zou genezen, en dat was altijd wat me dreef."

Hoe het moederschap Nicki Minaj veranderde

In februari 2022 zei Minaj dat het krijgen van een kind haar een nieuw perspectief in het leven gaf. "Ik denk dat het moederschap ervoor heeft gezorgd dat ik meer goeds in mensen zie, meer goeds in het universum. Het maakt je meer een vergevingsgezind persoon", zei ze tijdens een optreden in The Late Late Show met James Corden. "Als ik naar mijn zoon kijk, word ik eraan herinnerd dat ik zo gezegend ben. Ik realiseerde me dat dit voor zoveel vrouwen hun droom is. Hun droom is om een kind te krijgen en niet iedereen krijgt die zegen. Dus als je een kleine baby hebt, word je elke dag herinnerd als: 'Oh mijn God. Dank u God voor dit kleine geschenk.'"

De Barbie Tingz-artiest deelde ook enkele hilarische momenten met haar kind dat zich soms als een volwassene gedraagt. "Hij loopt gewoon rond en vertelt iedereen, volwassen volwassenen: 'Wat ben je aan het doen? Wat ben je aan het doen?'", vertelde ze aan Corden. "Als ik hem zijn eten geef en het te lang duurt met de volgende lepel, zegt hij 'Wat ben je aan het doen? Wat ben je aan het doen?' Ik heb zoiets van, wat ben JIJ aan het doen? En hij herha alt alles nu, dus een paar keer heb ik het gevoel dat we hem misschien iets geks hebben horen zeggen."

Waarom Nicki Minaj haar zoon niet laat rappen

In een recente aflevering van de DJ Buck & Friends-podcast zei Minaj dat ondanks dat haar zoon een "opschepper" is, ze niet wil dat hij op een dag met rap begint. "Dus ik zal gewoon zeggen dat het een geweldige ervaring was. Ik leer veel, ik lach veel", zei de Starships-zanger over haar anderhalf jaar oude zoon. "Hij is een opschepper, maar ik laat hem niet rappen. Ik laat hem niets doen aan geen muziek." Nou, haar zoon heeft sowieso een hekel aan rap…

"Toen ik in mijn buik zat, haatte ik rapmuziek. Hij zou heel hard trappen", tweette ze. "Maar het bewoog een beetje op het ritme van Seeing Green voordat ik dat onderwerp plaatste. Toen ik zwanger was, kon ik alleen ontspannende muziek zoals Enya opzetten, klassieke muziek zodat het rustiger werd. Daarom kon ik mijn album niet afmaken terwijl ik zwanger was."

Voorlopig geniet de rapper gewoon van het gezelschap van haar zoon. "Als ik naar mijn zoon kijk, soms als ik me ergens druk om maak, kijk ik naar mijn zoon en realiseer ik me: 'Waar ben je boos op? Kijk eens waar God je mee heeft gezegend'", zei ze."Dit is de ultieme zegen van het universum. Er is geen grotere zegen. Die is er niet. Je kunt geen grotere zegen bedenken die het universum ons als mensen geeft." Minaj zei eerder dat "moeder worden verreweg de meest bevredigende baan is die ik ooit heb aangenomen."

Aanbevolen: