Sam Asghari's fotoshoot onthult drankbar in het midden van zijn thuisgymnastiek

Inhoudsopgave:

Sam Asghari's fotoshoot onthult drankbar in het midden van zijn thuisgymnastiek
Sam Asghari's fotoshoot onthult drankbar in het midden van zijn thuisgymnastiek
Anonim

Sam Asghari wordt nauwlettend in de gaten gehouden, maar dat is niet alleen vanwege zijn ongelooflijke spieren. Hoewel hij zeker een uitzonderlijk fit lichaam heeft, houden fans zijn account nauwlettend in de gaten voor ongebruikelijke activiteiten die verband houden met de veiligheid van zijn vriendin, Britney Spears. Hij is zich zeker bewust van het feit dat hij te allen tijde onder de loep wordt genomen, terwijl Britneys fans op zijn sociale media naar aanwijzingen zoeken, in de volle overtuiging dat hij haar leven op de een of andere manier controleert.

Veel mensen hebben gereageerd op de rare vibes die ze van Sam Asghari krijgen, en noemden hem 'griezelig' en 'raar'. We hebben zojuist iets opgemerkt dat inderdaad raar is aan Sam, maar het is niet waar je in eerste instantie aan dacht.

Trainingsfanaten drinken niet in de sportschool

In de wereld van raar is dit zeker het vermelden waard. Het is duidelijk dat Sam Asghari zijn trainingsregime zeer serieus neemt. Hij heeft waarschijnlijk minder dan 5% lichaamsvet en is duidelijk in topconditie. Het niveau van fitheid dat hij heeft bereikt, gebeurt niet met parttime trainingen, het vereist extreme toewijding en een fulltime inzet voor zowel gezondheid als fitness. Simpel gezegd, een sportfanaat zou zeker niet stoppen voor een glaasje alcohol, en zou zeker geen drankbar in het midden van hun sportschool plaatsen.

Dit doet ons afvragen of Sam Asghari een drankprobleem heeft, of misschien dat hij een kamer heeft ingericht die op een sportschool lijkt, terwijl dat in feite niet zo is. Wat is er aan de hand in zijn rare wereld, dat hem zou inspireren om alcohol smak schar in het midden van zijn trainingsruimte te plaatsen?

Sam Asghari ondervragen

Het is duidelijk dat de video helemaal niet over de alcohol in de kamer ging. Het was een fotoshoot voor de omslag van een fitnessmagazine en er was een enthousiaste fotograaf die klaar stond om de perfecte foto's voor de gelegenheid te maken. Dit is precies wat zo verwarrend is, en het is de reden dat zoveel mensen Sam Asghari wantrouwen. Hij lijkt niet consistent, dus hij komt niet over als betrouwbaar. Iedereen weet dat toewijding aan een fysieke fitnessroutine zou betekenen dat je geen alcohol meer drinkt, en de meeste mensen zouden hun thuisgymnastiek zeker niet kiezen als de juiste plaats voor hun flessen. Het is duidelijk een vergissing, en iets dat niet op camera mocht worden vastgelegd, er beginnen veel vragen te rijzen rond deze kleine videografische blunder die we zijn tegengekomen.

Het gaat ook om een verdere beoordeling van een opmerking die eerder gemaakt is door Britney Spears in de afgelopen weken. Op een gegeven moment ging ze naar sociale media om te verklaren dat ze een fitnesstrainer had die haar een handje hielp bij haar trainingsroutine, en dit werd meteen in twijfel getrokken. In die tijd wilden mensen weten waarom Spears een trainer zou inhuren als ze er een aan het daten was!

Er bestaan nu vragen of Sam Asghari echt een fitnessgoeroe is. Het is onwaarschijnlijk dat drinken in de sportschool hem dichter bij zijn fitnessdoelen brengt.

Aanbevolen: