Selling Sunset: Heather Rae Young onthult 'No Regrets' over gewaagde Playboy-fotoshoot

Inhoudsopgave:

Selling Sunset: Heather Rae Young onthult 'No Regrets' over gewaagde Playboy-fotoshoot
Selling Sunset: Heather Rae Young onthult 'No Regrets' over gewaagde Playboy-fotoshoot
Anonim

Heather Rae Young, ster van Selling Sunset, onthulde dat ze 'geen spijt' heeft van haar beslissing om tien jaar geleden naakt te poseren voor Playboy. Het statement herstelde zich en verklaarde dat het werken met de publicatie een 'bepalend moment' was, en een moment dat uiteindelijk vele deuren voor haar opende toen ze jaren later aan haar hoogvliegende vastgoedreis begon.

Nadere uitwerking van de pasgetrouwde, die onlangs in het huwelijksbootje stapte met Tarek El Moussa tijdens een serene ceremonie aan zee, enthousiast: "Het katapulteerde mijn carrière, het veranderde mijn leven, het was het meest bepalende moment in mijn leven." Hoewel, ondanks haar overduidelijke trots op haar eerdere pogingen tot speelkameraadje, de zelfverklaarde 'bonusmama' toegaf: "Ik probeer nog steeds uit te zoeken hoe ik de kinderen ga vertellen dat ik Playboy heb gedaan", verwijzend naar haar twee prachtige stiefkinderen Taylor, 11, en Brayden, 6.

Star beweert dat haar Playboy-contacten haar een voorsprong gaven in de vastgoedcarrière

Bovendien schreef Rae Young haar indrukwekkende vroege succes als makelaar toe aan de connecties die ze opbouwde toen ze voor het zwoele tijdschrift werkte, en beweerde dat haar positie als speelkameraadje exclusieve toegang tot de wereld van de rijken en beroemdheden ontgrendelde. De ster onthulde: "Ik heb dat in onroerend goed gekanaliseerd en met behulp van mijn contacten heb ik in mijn eerste vier maanden voor meer dan negen miljoen dollar aan onroerend goed verkocht."

Naast het geven van een kijkje in haar verleden, kon het castlid van Selling Sunset niet anders dan een fragment van reality-tv-roddels onthullen, waarbij ze erop stond dat al het drama dat kijkers zien zich tijdens de show ontvouwen, echt en zonder script is.

Heather beweert dat ze co-ster Christine Quinn niet langer kan vertrouwen

Als zodanig beweerde Rae Young dat haar en nu-frenemy Christine Quinn een echte, solide vriendschap hadden toen het duo voor het eerst begon bij het bureau van de Oppenheim Group, dat helaas werd verbrijzeld omdat Quinn de relatie van Heather en Tarek vernietigend bestempelde als 'belachelijk'. Niet in staat om voorbij de belediging te komen, beweert Young nu dat ze Quinn niet langer kan vertrouwen en als gevolg daarvan was de nieuwe moeder het enige castlid dat niet was uitgenodigd voor Heathers recente huwelijk.

Ondanks het conflict dat de levens van de Oppenheim-dames lijkt te verhullen, benadrukt de ster dat het bureau een 'positieve' werkplek is, en dat er alleen drama ontstaat omdat de vrouwen 'sterk' en eigenwijs zijn.

Aanbevolen: