Hoeveel verdient Kim Kardashian op Instagram in vergelijking met het filmen van 'KUWTK'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Kim Kardashian op Instagram in vergelijking met het filmen van 'KUWTK'?
Hoeveel verdient Kim Kardashian op Instagram in vergelijking met het filmen van 'KUWTK'?
Anonim

Het duurde niet lang nadat Keeping Up With the Kardashians in 2007 in première ging dat de show een nietje werd voor de E! netwerk, die bereid waren tientallen miljoenen dollars uit te geven elke keer dat de show het einde van zijn contract met Amerika's meest geliefde clan naderde.

In 2015 ondertekenden Kim Kardashian en haar familie een deal van $ 100 miljoen om nog vier jaar aan boord te blijven, voordat ze nog eens $ 150 miljoen kregen aangeboden, waarmee hun contracten tot het seizoen zouden worden verlengd 20, waarvan de moeder van vier sindsdien heeft aangekondigd dat het hun laatste zal zijn na de beslissing om hun langlopende realityshow in 2021 te beëindigen.

Onnodig te zeggen dat Kim en haar familie veel geld hebben verdiend aan E!, maar volgens de oprichter van Skims komen de miljoenen die ze verdient door op reality-tv te zijn niet in de buurt van de waanzinnige hoeveelheid geld die ze heeft gemaakt door simpelweg gesponsorde inhoud op haar officiële Instagram-pagina te plaatsen, waar naar verluidt bijna $ 1 miljoen in rekening wordt gebracht.

Hoeveel verdient Kim Kardashian op Instagram?

In de zomer werd beweerd dat de CEO van KKW Beauty gemiddeld $ 800.000 per post op Instagram verdient. Die cijfers kunnen nog veel hoger zijn, afhankelijk van de specificaties van het bedrijf dat wil adverteren op Kim's Instagram-pagina. Als ze meerdere keren moeten posten, kan dat bedrag gemakkelijk verdubbelen.

Kim heeft meer dan 185 miljoen volgers, dus je kunt je alleen maar voorstellen hoeveel aanbiedingen ze dagelijks moet ontvangen - zozeer zelfs dat ze haar niet elke dag hoeft te delen leven met fans op reality-tv, want van wat ze heeft gezegd, loont het niet zo goed als het plaatsen van advertenties op sociale media.

In een komende aflevering van David Letterman's Netflix-show, My Next Guest Needs No Introduction; de 39-jarige beweerde dat ze gemakkelijk veel meer geld zou kunnen krijgen dan wat ze zou verdienen met het doen van een hele reeks van haar populaire realityshow, waardoor het duidelijk een goed idee was waarom zij en haar broers en zussen hebben besloten om te dumpen ' KUWTK' volledig zodra de laatste serie eindigt in 2021.

“We zouden niet zijn wie we nu zijn zonder Keeping Up With The Kardashians, en daarom blijven we ons leven delen”, vertelde Kim aan Letterman. "Zelfs als we, realistisch gezien, iets op sociale media kunnen plaatsen en meer kunnen verdienen dan we een heel seizoen doen."

Er wordt aangenomen dat elk deelnemend lid dat regelmatig op 'KUWTK' verscheen naar schatting $ 4,5 miljoen verdiende, en als je dat achteraf bekijkt, wetende hoeveel Kim per post op Instagram verdient, lijkt het alsof zij en haar familie deden het netwerk min of meer een plezier door te besluiten zo lang door te gaan met 'KUWTK'.

In september, dezelfde maand dat werd aangekondigd dat de show na 14 jaar zou eindigen, vertelden bronnen aan Page Six hoe de familie hun salaris wilde verhogen als ze hun leven met de wereld zouden blijven delen op de e! netwerk. Toch waren executives niet bereid meer te bieden dan ze al hadden, wat ertoe leidde dat beide partijen besloten om na 2021 geen verdere seizoenen meer te plannen.

Hun contract zou ongeveer $ 150 miljoen zijn geweest, maar de deal zou niet logisch zijn geweest voor de clan, die bijna het dubbele van het bedrag kan krijgen door gewoon regelmatig gesponsorde inhoud op Instagram te plaatsen - en dat is exclusief het bedrag van geld dat ze al verdienen met al hun succesvolle bedrijven.

Kylie Jenner heeft bijvoorbeeld haar cosmetica veranderd in een imperium van een miljard dollar, dat al snel werd gevolgd door Kim's KKW Beauty, terwijl de verkopen van Khloe Kardashian enorm stijgen met haar Good American-kledinglijn. Kourtney heeft haar lifestyle-merk, Kendall is een van de best betaalde modellen in de mode-industrie geworden en Rob werkt continu aan het uitbreiden van zijn sokkenbedrijf, Arthur George.

Onnodig te zeggen dat ze allemaal hun eigen bedrijf hebben dat hen een zeer genereus inkomen oplevert, bovenop het hebben van sociale media om extra miljoenen binnen te halen. Het is onduidelijk in welke richting E! Plannen om hun netwerk over te nemen nu een van hun meest succesvolle shows volgend jaar officieel stopt. Toch vragen fans zich af of de familie mogelijk opnieuw zou kunnen onderhandelen over een deal met leidinggevenden om de show alsnog terug te brengen.

Terwijl E! Naar verluidt wilde ze Kris en haar kinderen niet meer aanbieden dan hun aanvankelijke aanbod, misschien zal er op het laatste moment een verandering van hart komen waardoor 'KUWTK' nog een paar seizoenen kan doorgaan, maar eerlijk gezegd doet het dat wel het lijkt alsof deelname aan de show het niet meer waard is voor hen.

Aanbevolen: