Britney Spears denkt dat ze een echte 'Waar is Waldo' is

Inhoudsopgave:

Britney Spears denkt dat ze een echte 'Waar is Waldo' is
Britney Spears denkt dat ze een echte 'Waar is Waldo' is
Anonim

Britney Spears' posts op sociale media worden steeds vreemder en dit is de vreemdste die we in lange tijd hebben gezien. Ze heeft iedereen al bang gemaakt met haar cryptische berichten die suggereren dat ze dringend hulp nodig heeft, en fans springen al in de veronderstelling dat Sam Asghari haar verdwijning op de een of andere manier zou kunnen voorspellen.

Dat is een van de vele redenen waarom fans het buitengewoon eng vonden toen ze de meest recente Instagram-post van Britney tegenkwamen. Ze plaatste voor de grap het kleinste beeld van zichzelf op een natuurlijke achtergrond en vroeg fans of ze haar konden 'vinden', in een raar real-life spel van 'Waar is Waldo?', en fans interpreteren dit als een nieuwe hint, opzettelijk bedacht om aanwijzingen over de staat van haar huidige leven.

Waar is Britney?

Er is een piepklein plaatje van Britney tussen de struiken, en als je goed kijkt, zul je haar kunnen vinden. Als je de ironie van dit bericht niet inziet, kun je er zeker van zijn dat haar fans dat wel doen, en ze willen je er graag op wijzen. Fans 'zoeken' al maanden naar Britney, dus dit bericht werd voor hen niet als een grap of een spelletje gezien, maar eerder als een nieuwe hint dat ze inderdaad verdwaald is en gevonden moet worden. Fans zien Britneys post als een oproep tot actie en vinden dat ze gered moet worden.

Ze onderschreef de afbeelding met de woorden: "Ik wed dat jullie me niet kunnen vinden ???? !!!! Ik heb altijd al een foto willen maken bij deze waterval ⛲️ en het leek zo ontzettend cool in mijn geest, maar ik moest door alle struiken kruipen om op de perfecte rots te zitten? !!!!!!"

Natuurlijk scheuren fans elk woord en elke emoji uit elkaar in een poging de code te breken.

Fans Ga zo door met zoeken

Fans rennen met de woorden "ik wed dat je me niet kunt vinden", en zien dit als een uitdaging of durf of misschien een schreeuw om onmiddellijke hulp. Reacties van bezorgde fans overspoelden het commentaargedeelte van Spears' Instagram-account met berichten zoals; "Nee, we kunnen je niet vinden omdat je wordt opgesloten", en "We willen je vinden B! ?❤️ stay Strong" als een van de eersten die naar boven gaat. Het gesprek ging verder met fans die zeiden; "Maak je geen zorgen, we zullen je vinden. Je bent te mooi om te missen. Prachtige foto van ROCKs en een WATERVAL!!! Die is veel GROTER dan die IN je binnenplaats bij je huis, " evenals; "ga niet achter watervallen Britney aan, blijf alsjeblieft bij de rivieren en meren die je gewend bent, we zullen je vinden."

Aanbevolen: