Zelfs A-Rod probeert de nieuwe schoonheidsproducten van Jennifer Lopez uit

Inhoudsopgave:

Zelfs A-Rod probeert de nieuwe schoonheidsproducten van Jennifer Lopez uit
Zelfs A-Rod probeert de nieuwe schoonheidsproducten van Jennifer Lopez uit
Anonim

We weten niet precies hoe Jennifer Lopez de tijd vindt om nieuwe projecten te blijven maken - meest recent lanceerde ze haar schoonheidsproducten.

Volgens J-Lo draait het bij tijd allemaal om prioriteiten stellen en kunnen jongleren;

“Oh god. Door de jaren heen heb ik geleerd dat je gewoon moet jongleren. Het draait allemaal om prioriteiten stellen en kunnen compartimenteren. Als ik aan één ding werk dat mijn tijd nodig heeft, moet de andere taak wachten. Ik haat het om iets ongedaan te laten of iemands gevoelens onbeheerd achter te laten. Of denken: "Ik heb dit niet voor elkaar gekregen. Ik had daarheen moeten rennen. Ik moet daar langskomen. Ik heb te weinig tijd met mijn vriendin aan de telefoon doorgebracht." Die gedachten kwellen me. Maar je kunt je er niet schuldig over voelen. Je moet gewoon een beetje milder voor jezelf zijn en elke dag je best doen.”

Als het op haar schoonheidslijn aankomt, was dit niet iets dat zomaar uit het niets kwam. Zoals ze onthulde met In Style, is het zelfs al twee decennia een droom;

“Het heeft 20 jaar geduurd om deze droom te realiseren. Ik ben in lange tijd niet zo oprecht enthousiast geweest over een project van mij, en dat is geen bullshit. Mijn huid is het nummer 1 waar ik naar gevraagd ben. Zelfs als ik het heb over een film, een nummer of een album dat ik uitbreng, zegt iedereen: "Wat doe je voor je huid?"

Geloof het of niet, Alex Rodriguez is niet alleen geïnteresseerd in de beautylijn, maar hij betrapte hem er ook op dat hij van tijd tot tijd de producten van J-Lo aan het haken was, zoals ze onthulde;

“Hij neemt altijd mijn maskers en moisturizers. Hij houdt ervan om crèmes op te schuimen. [lacht] En hij draagt tonnen zonnebrandcrème.”

Het blijkt dat ze het niet verzonnen had, gezien de recente IG-post van A-Rod.

A-Rod en zijn masker

Dat klopt, A-Rod is geïnteresseerd in de schoonheidslijn van J-Lo en schudde het masker het meest recentelijk op sociale media;

Natuurlijk deed A-Rod zijn deel bij het promoten van het merk;

“Ik probeer het @jlobeauty-masker uit omdat ik alle schoonheidshulp nodig heb die ik kan krijgen! ? Vandaag gelanceerd bij @sephora online en in geselecteerde winkels!”

Zonder twijfel moet hij er een paar hebben gepikt.

Bronnen – IG & In Style

Aanbevolen: